Mamici de sept-oct 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 22
katia spune:
Alessia, eu nu am copii si nici nu am auzit de asemenea grozavii despre infectiile urinare...m-ai facut curioasa si o sa incerc sa caut si eu ceva pe net sa vad daca gasesc!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
itzy-bitzy spune:
Hei burtici!!!
Fac ce fac si tot vin sa va citesc ...Aseara am iesit si noi asa la o scurta plimbarica pe afara ca deja nu mai puteam ...ma dureau si oasele si ochii si tot. Parca sunt o baba dupa astea 3 zile. Inainte cand eram plimbareatza nu simteam nimic acum insa...
Gripo mersi pt felicitari!
Sephora ...cred nu pot decat sa imi inchipui de aia te-am si intrebat.
Katia te intrebasem daca ai gasit body-ul acela si pe roz sau rosu, cu inscriptia.
Alessia felicitari pt vestile bune de la echo. Sper sa ma tina cumintenia ca nu am de ales..
Putzuruca Iosup este f bun mergi cu incredere la el. Este si un topic aici pe forum despre el. Il caut si iti dau sa citesti mai multe.
Ramomar stau cumintica ce sa fac...nu am de ales
Susa m-am amuzat de voi ce aiuriti sunteti...parca sunt eu...la noi sotul meu e mai cerebral ca eu...stiu ca este el si stau fara nici o grija.. lasa ca il mai ai acasa o perioada ...
Ionica astea mici sunt shmechere rau, si eu am patit-o odata pana la pranz nu am simtit nimic, am si tzopait chiar poate poate s-o misca...dormea tun cred
Tasia intr-adevar pozele sunt grozave. Sunt cumva facute de un tip a carui sotie ne-a tot dat PM pe forum sa pozam ? O tipa Nadia? Ca si mie mi s-a propus asa ceva parca si Floricikai dar am fost un pic cam neincrezatoare.
Oanacn ma bucur ca esti mai bine cu mijlocul...Da stau cuminte cum v-am spus si sotul face tot de acum...cumparaturi, curatenie...asta e...si nu ca ii spun eu...
Eloise vad ca ai luat-o pe urmele mele. Ai mare grija ca uite eu...acum trag cu colul...cred ca de la aia mi se trage. Dar la tine a fost mai usoara cazatura ca nu ai cazut pe spate ...
Vreau si eu la intalnire iaaaaaaarrrrr !!!!!! Dar cum sunt pedepsita la pat o sa ma multumesc cu pozele voastre. Sa le puneti tot asa la inceput ca sa ne delectam si noi.
Pupici si numai bine tuturor
Itzy-Bitzy
30+ cu Ana-Maria
POZE
ramomar spune:
Tasia si Floricika bine ati revenit de la munte de la mare. Ce bine de voi si ce frumoase sunteti. V-am admirat si eu in poze.
Pufymic uite un sa mai treaca din oboeala. Poate reusesti azi la amiaza sa recuperezi putin, cand o sa doarma goanga ta!
Igantica ma bucur ca esti bine si felicitari pentru bebe dolofan. Sa stii ca eu iti urmez sfatul: de ieri sunt in concediu si atre bine e! m-am gandit ca nbici un servicuu din lume nu merita sacrificiul de a trage pana in ultimul moment cand e in joc sanatatea noastra si a bebicilor. Eu cand stateam la birou aveam picioarele umfalte de imi era rusine sa vin acasa, iar acum de cand sunt acasa, nici vorba sa se mai umfle, deci la mine se simte deja prima imbunatatire
eloise ai grija draguto la cazaturi! cred ca suntem mai predispuse din ce in ce mai mult la astfel de peripetii si pentru ca burtica creste, mergem mai mult ca si "ratustele" pentru ca articulatiile nu mai sunt la fel de stabile ca inainte, unele grupe musculare si-au pierdut din tonus si forta, centrul de greutate s-a schimbat, iar musculatura spatelui este sub tensiune.
pupici la toata lumea!
28+
mai avem un pic...
itzy-bitzy spune:
Am uitat Cri sa iti multumesc pt ca m-ai pus in listutza
Itzy-Bitzy
30+ cu Ana-Maria
POZE
itzy-bitzy spune:
Voiam sa mai intreb de Ralucutza, Inni, Bedrosmart, Vauva, Nokia, Nikolstoy, ...pe unde umblati fetelor sau stati cumintele in pat?
Susa te intrebasem unde este showroom Babycomfort in Bucuresti ca eu nu am vazut pana acum decat in magazine produsele lor.
Putzuruca uite despre Iosup
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70308
Gata fug in pat. Pup
Itzy-Bitzy
30+ cu Ana-Maria
POZE
katia spune:
Itzy, ce crezi...am vazut ca m-ai intrebat dar pana sa redactez mesajul iti imaginezi ca am uitat! Nu, nu am gasit. Eu am luat pe un indigo...ca numai asa erau!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Mirabelac spune:
MamiLili Si eu am citit ca in strainatate copiii supravietuiesc de la 24 sapt. (22 sapt. ale bebe-ului) insa la noi in tara nu cred... in conditiile in care in spital nu aveau un antispastic... puteai sa mori de durere si ei n-aveau nimic... doar daca bebe este f. puternic... ne bazam pe asta decit pe conditiile din spitale...
mini_me Multumesc, ma simt bine acuma, de azi am inceput sa maninc normal.
alessia80 Din cite stiu eu f. multe femei fac infectie urinara in perioada sarcinii, dar este f. important sa o tratezi, e mai periculoasa infectia decit medicamentele care le iei. Eu am avut E coli luat din spital direct pe cale vaginala, deci nu in urina. M-am tratat cu amoxicilina si numai bine ca am fost iar la spital si am luat un Stafilococ, m-am tratat si de asta si acuma tre sa merg sa vad daca e bine. Pt. tratament se face antibiograma pt. a vedea la ce antibiotic este sensibil si difera de la pers. la pers. Eu stiu ca e important s-o tratezi si sa n-o ai la nastere, ca atunci este problema. Mai multe nu stiu.
Mirabela 28+
POZE
Lyana spune:
GABITZICA FI ATENTA!!!
Eu sunt veterana in domeniul infectiilor urinare si colicilor renale.
REMEDIU NATURIST : CEAI DE MERISHOR
Iei de la plafar, iti faci o infuzie, o pui in lighian si stai cu fundu in ea pana se raceste de tot, dupa care te invelesti cu un prosop si stai sub patura.
Repeti procedura de cateva ori pe zi.
GARANTAT
AM avut de atatea ori infectie urinara ca eram imuna la medicamente (asta inainte de sarcina)
SUCCES
AM si o reteta NATURISTA GARANTAT 100% pt HEMOROIZI.
26+ Teodora
Susa spune:
Salutare burticutze...
Tasia...superbe poze, mamica si burtica.
Adameasca...nu am zis ca m-ai ajuns la kg(nici una nu aveti cum sa ma ajungeti) doar la cele adaugate in sarcina....dar daca zici ca ai mai eliminat din apa...e bine ca nu sunt asa de multe...
Itzy-Bitzy.. adresa la baby-comfort e Str Popa Nan 82...nr de telefon fix 3164700..daca ii suni i-ti dau ei directii cum sa ajungi,e intr-o curte cu niste cladiri nasoale rau(ca de pe vremuri la fabrici) dar intrebi pe acolo si-ti spun ei unde sa mergi.
Aveau si saltelute de cocos si patuturi de copii si tot ce ne trebuie....fiind prima mana nu erau asa de scumpe ca in alte magazine unde i-si pun adaosuri.
Cat despre patania noastra cu avionul...fara comentarii dar ne bucuram ca mai suntem impreuna cateva saptamani...ce bine ar fi sa nu mai trebuiasca sa plece....dar daca vrea sa-si ia banii de pensionare de la companie mai trebuie sa mearga doua luni...va pup si multa sanatate.
Silvia30+
Lukas-Daniel
POZE