Mamici de sept-oct 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Aoleu Lyana nu stiu daca tratamentul asta cu bai de sezut in sarcina este permis. Poate cind nu esti gravida, da, dar acuma provoaca contractii... nici bai fierbinti in general nu e voie. Ca aste e secretul lui, banuiesc...

Mirabela 28+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Stati calme ca nu am mai postat decat de ieri dimineata
Dar va trimit un celor care au intrebat de mine.
Am tot citit pana acum toate paginile...si nu mai retin ce vroiam sa va spun. Imi vine sa ma .

Cri am dormit azi-noapte
Oana trec imediat in listuta.
Ignatica bine ca sunteti bine.
Itzy bravo ca stai cumintica.

Aaa...mai ce poze frumoase am avut de vizionat.
Superbe !!!

Am vz ca ati tot vb despre infectia urinara si antibiograma.
Vreau sa va spun ca antibiograma se face doar daca germenii sunt peste 10.000. Doar atunci. Daca nr lor e sub 10.000 nu se mai face nici o antibiograma si se da tratament general care sa acopere un spectru mai larg.

Pupici...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup pe toate

Noi facem bine suntem tot calare pe pat si binenteles ca lucram.
Bebelusul se misca de zor.
Cri asa e eminunat sa ai o sora ( de aia m-a gandesc s-a m-a razgandesc in ceea ce priveste alegerea mea de a avea doar un copil)asta datorita faptului ca mi-a fost foarte rau cu asta,dar poate-mi trece pana la urma.Cand v-a intalniti la ce ora?Asta daca nu a-ti facut-o cumva.
Roxi pe unde esti?Esti bine?
Itzy m-a bucur ca sti ok,asa e cu statul in casa si eu m-a plictisesc de mor,noroc ca-mi trece timpul cu lucrul,cu sormea care stau aproape toata ziua cu ea pe mess si vorbim,cu voi aici,ca altfel nu stiu cum as rezista.
Tasia pozele sunt super.
Eloise ai grija cu cazaturile,bine ca esti bine si nu a fost mai rau Doamne fereste.
Inni si tu pe unde esti?
Pufy sper sa te simti mai bine si sa intrii mai des,lipsesti aici la apel.
Abia astept si eu ziua de vineri sa vad ce fata mai are bebicul si cam cat cantareste (am si io o problema).maine m-a duc s-o iau pe sormea de la aeroport,apoi manichiura si apoi cred ca o sa m-a duc sa-mi iau matasea ptr rochie.

Io28+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Inni aha am vazut ca ai aparut,bine ca ai intrat si tu in normal cu somnul.

IO28+Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

MirabelaC eu am avut parte de un hemoroid de 2 ori in sarcina si de la farmacie mi-a recomandat sa fac bai in lighian cu ceai de galbenele si taratze strecurate, cu altceva naturist nu mi-a trecut sub nici o forma, ajunsesem sa nu mai pot sa merg de durere si dupa 2 -3 zile dupa ce am facut infuzia asta mi-a trecut.
NU are nici o legatura, mi-a dat mai ales ca sunt insarcinata si nu pot sa iau antiinflamatoare.
Am facut de 2 ori chestia asta.
Acuma ce sa zic, fiecare cum crede.

26+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gabitzica, si eu sunt adepta tratamentului homeopat (cu el am scapat de infectii urinare repetate),DAR, in sarcina, medicul ginecolog mi-a interzis cu desavarsire sa apelez la remediile homeopate.

Mai bine incerci cu ceaiul de merisor (cum iti recomanda cineva), dar bai caldutze, nu fierbinti.

Carmen(29+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Inni te rog mult daca ai timp poti sa-mi pui si mie pozele de la 28 saptamani in albumul cu burtici.Le gasesti pe m-ail-ul comun in inbox.Mercic mult ptr ajutor.Eu habar n-am....
Nu e nimeni care sa stie de intalnirea de azi?

Io28+Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ramomar si Itzy-Bitzy...Sper sa ne pastram mai bine echilibrul de acum si pana la sfarsitul sarcinii. Iar tu Itzy stai linistita in patuc asa cum a zis nenea doctorul, poate nici plimbarica de seara nu e buna...las ca tinem pumnii sa nu fie nevoie sa stai mai mult de 2-3 saptamani si sa se repare colul!
Sephora
Alessia eu asa stiu... de 2 ori/sarcina e de ajuns cu analizele imunologice(ex. toxo). Doar n-o sa stam sa repetam toate luna de luna, sau trimestrial: si listeria, si CMV-ul, si alte alea, sa fim mereu sigure ca nu ne-am contaminat...ca dam in ipohondrie. Tu intreaba si doc ca sa fii sigura dar mie a mea asa mi-a recomandat.

Eloise 25+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Nu stiu daca i-ar fi indicata procedura asta in sarcina, pt ca stand atata timp cu fundu in lighean pana se raceste ar putea sa aiba apoi probleme
Sunt bune cozile de cirese (ceai si tablete), ceai de matase de porumb, de flori de soc, dar cred ca cele mai eficiente tot medicamentele raman

quote:
Originally posted by Lyana
REMEDIU NATURIST : CEAI DE MERISHOR
Iei de la plafar, iti faci o infuzie, o pui in lighian si stai cu fundu in ea pana se raceste de tot, dupa care te invelesti cu un prosop si stai sub patura.
Repeti procedura de cateva ori pe zi.

26+ Teodora

Martha 32 weeks
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna fetelor!

in sfarsit am reusit sa citesc si eu cele 15 pag cu care eram in urma!

roxana, sper ca totul se va rezolva cu bine pana la urma! tu stii cel mai bine ce ai de facut! mult succes!

eloise si itzy va multumesc ca ati intrebat de mine!

cri, aceeasi faza am patit-o si eu de 2 ori de cand sunt insarcinata! e oribil! cu innecatul, vreau sa zic! bine ca a fost ok pana la urma!

eloise, ai grija cu cazaturile! eu n-am gresie decat in baie si tot alunec tot timpul...ma intreb daca as fi avut si in bucatarie si in hol...?

noi suntem bine! am fost ieri la dr, boboaca mea e bine-mersi, e in grafic cu masuratorile, nuami ca imi face numai figuri: o zi ma bombardeaza de nu mai stiu de mine, alta e lenesa....si tot asa! ma scoate din minti copilul asta! imi scoate peri albi! plus ca e tare smechera: cum vrem si noi s-o prindem miscand tace chitic, cum intoarcem privirea trage cate un sut de ma zguduie...

altfel suntem bine! ieri am facut ardei copti! pt prima data! mi-a luat vreo 2 ore si ceva...mai bine ma lipseam! imi trecuse orice chef cand i-am terminat! dar in final au fost f buni! porumb mancam si noi la greu! mi-am luat ieri din piata 15!

va pup, si va doresc o zi racoroasa! ca noi murim de cald!

raluca 31+
cu alexia-maria
yahoo
webshots
...vine

Mergi la inceput