Mamici de sept-oct 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Gabitzica, in infectie urinara n-ai de ales, tre' sa iei antibiotic cf. antibiogramei, nu dupa ureche.
Sanatate multa!

Rezultatul uroculturii il voi avea abia vineri, si pana atunci ce sa fac?? am inteles ca e foarte periculoasa infectia urinara in sarcina. In plus, senzatia de disconfort ce o am ma termina.
M-am programat pentru deseara la un homeopat.
GABI 30+

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

De ce spuneti ca infectia urinara este periculoasa in sarcina...cred ca am si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Gabitzica infectia urinara nu e neaparat foarte periculoasa in sarcina, doar daca se cronicizeaza, atunci poate cauza nastere prematura si eventuale probleme lui bebe. Eu zic pana ai rezultatul sa bei mult, mult ceai (peste 2 litri numai de ceai zilnic, in total pana la 4 l de lichid/zi) facut din coada calului, codite de cirese (iar f bune pt tractul urinar), matase de porumb. Aportul f mare de lichide va dilua urina si astfel toate simptomele se vor diminua.

Eloise 25+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Gabi, Mephala are dreptate...la infectie urinara iei antibiotice conform antibiogramei. De obicei la laborator cand iti face urocultura daca iti iese infectie urinara ei iti fac si antibiograma sa vada la ce antibiotic e sensibil parazitul. Daca tu te apuci sa iei antibiotice de capul tau s-ar putea sa bagi pastilute la care infectia sa fie rezistenta si atunci le iei degeaba, te indopi cu antibiotice fara ca ele sa isi faca vre-un efect. In concluzie trebuie sa astepti rezultatele. Stiu ca e neplacut, si eu am avut infectie urinara pe la 20 de saptamani dar alta solutie pur si simplu nu ai!
Pupici!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Tiona felicitari pt bebe sanatos! Greutatea este foarte buna, poti verifica si tu in tabele (sunt linkuri pe prima pagina a subiectului). Cat despre placenta, maturarea ei se masoara in grade: I, II, III si rar, IV. Desi indica o anume uzura si calcifiere, gradul II este des intalnit la sfarsitul trimestrului II si inceputul celui de-al III-lea. Nu e cazul sa te ingrijorezi, bebe nu are de suferit. Placenta este un organ "temporar" cu o durata de valabilitate redusa (e proiectata sa ne tina doar 9 luni, si nu o viatza). Ma insel sau tu ziceai ca esti fumatoare? Vezi ca si fumatul imbatraneste placenta. Adica ea saraca se straduie sa opreasca, asemeni unui filtru, toxinele din fumul de tigara ca sa nu ajunga la bebe, si se uzeaza si mai si!

Eloise 25+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

mini_me ti-am trimis PM, Pozele sunt digitale ti le da pe CD, se fac vre-o 100 de poze dintre care se aleg 30. Poze poti sa faci de care vrei tu, cu burta la vedere si nu numai... omul isi face meseria. Poti sa te duci la el in studio sau se poate deplasa la tine acasa dak ai spatiu cu tot cu lumini.
ionica Merci intr-adevar sunt super implinita sentimental si financiar sunt si foarte indragostita de barbat si de bebe Daca fotograful stie cum sa puna lumina poti sa faci si acuma poze, nu mai astepta sa creasca balonul, amani si dupa aceea te trezesti ca e prea tarziu si bebe o sa vrea sa iasa afara
alessia80,eloise,katia,Monique_new, pufymic, mephala30 merci pt aprecieri am pus 12 kg pe mine, chiar nu se vede deloc ca sunt dolofana?

28 +

pozele noastre

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiona spune:

eloise iti multumesc pentru raspunsul tau.Da , ai dreptate asa e sunt fumatoare si recunosc cu toate ca nu mai fumez ca inainte dar oricum ma bucur ca greutatea este buna.In 19 trebuie sa merg sa imi dea analizele de urina si glucoza sa vada cum am iesit cu zaharul si dupa care o sa imi faca vaccinul.Sper sa fie totul bine si va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

fetele care m-au intrebat de poze. Cele care le-am facut eu nu sunt inca prelucrate, adik sunt brute, unele sunt prea intunecate sau in altele trebuie cate ceva retusat. Mie nu mi-a facut asta pt ca eu ma grabeam sa plec, si trebuie sa mi le dea zilele astea facute k-lumea.

28 +

pozele noastre

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Fetelor, va multumesc pentru sfaturi. Chiar acum cand va citesc sunt cu cana de ceai de coada calului in fata. Antibiotice nu vreau sa iau. Uricol am luat deoarece e un praf efervescent pe baza de plante. Dar am aflat ca are in compozitie hexamina care e antibiotic, asa ca nu mai iau nimic, decat ceai deocamdata. O sa merg pe mana homeopatului...

Gabi 30+

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

M-a sunat si pe mine o prietena care e in luna 8a si mi-a spus ca are si ea infectie urinara...o fi ceva in atmosfera .
Era disperata si plangea pt ca a tot citit pe net ca infectia urinara, mai ales cea cu E coli duce la moartea lui bb dupa nastere! Am incercat sa o linistesc, dar am zis sa va intreb si pe voi daca ati avut o asemenea infectie in sarcina, cu ce ati tratat-o si daca acum aveti bbi sanatosi-ma refer la cele care mai au deja un copil!

29+

ALESSIA80
poze
ANGEL

Mergi la inceput