Mamici de sept-oct 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Salutare buerici!
Nu am mai scris de mlta vreme, nu am cum sa tin pasul cu voi, dsr am citesc din cand in cand.
Am si eu o problema, am facut o infectie urinara, destul de urata cred. Am fost azisa imi fac urocultura dar abia vineri am rezultatul dar pana atunci stau ca pe spini. Am inceput sa iau Uricol in weekend, nu am reusit sa dau de medicul meu, asa ca am luat ce luase o prieten de-a mea care e tot pacienta lui. Pe prospectul produsului scrie ca e contraindicat in insuficienta renala si hepatica, dar acum am gasit un alt prospect pe net unde scrie ca e contrindicat in sarcina...asa ca nu o sa mai iau. O sa ma limitez la ceai de coada calului.
Senzatia e foate neplacuta, urinez foarte des,ma ustura foarte tare, mi-e bine doar cand stau asezata. Cand umblu sau stau in picioare simt ca ma apasa foarte tare sarcina pe vezica si pe col. Paerca ma inteapa si colul. Sper sa fie totul bine, sa nu fac ceva complicatii.
Spuneti-mi, daca v-ati mai confruntat careva cu asa ceva.

Gabi 30+

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Try multumesc pentru sugestia cu cosuletul, am vazut pe la Sinaia, Busteni etc, chiar si in Bran parca.
Totusi trebuie sa fac cumva cu patutul cel mare, poate gasesc totusi o salteluta pe dimensiunea lui, are 125 lungime cu 60 latime si 60 adancime.
Va pup ca trebuie sa fug la meditatie.

26+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna burtici,

Cri19 iti multumesc pentru grija, din pacate nu am avut timp sa intru pe net si sa va dau vreo veste. Parintii mei au venit in vizita pentru 2 zile, am terminat de zugravit si de aranjat casa etc. ( e drept ca eu nu am putut face mare lucru ca sa ajut).
La ecografia de miercuri vestile au fost spre bine, placenta s-a mai ridicat odata cu cresterea uterului, este la limita, dar daca stau cuminte in continuare s-ar putea sa nu fie nevoie de cezariana.
Durerile de burtica in zona pubisului inca persista si sunt groaznice mai ales cand ma misc. Doctorul le pune pe seama intinderii ligamentelor si a modificarii bazinului. Crede ca nu voi scapa de ele pana la nastere.
Bebe avea in jur de 1800 grame la 32 saptamani, urmatoarea consultatie va fi peste 2 saptamani.
Am citit cu tristete povestea Roxanei, nu sunt in masura sa ii dau sfaturi pentru ca m-a ferit D-zeu de situatii similare, dar ii sunt alaturi ca si celelalte fete de altfel.
Avand de citit vreo doua-trei capitole in urma, am dat de niste intrebari referitoare la concediul prenatal, nu retin cine intreba. Puteti intra in concediu prenatal de la 30 de saptamani, medicul de familie este cel care vi-l va da.
Eu sfatuiesc toate fetele care inca lucreaza sa nu riste sa stea mai mult decat trebuie la serviciu. Si eu am incercat sa fac pe eroina si am lucrat cate 10 ore pe zi, nu m-am menajat si acum sunt prietena cu patul.

Va pup pe toate, recunosc ca mi-a fost dor de voi si imi cer scuze daca v-ati ingrijorat din cauza mea. Eu sunt de acord cu propunerea lui Cri19 sa ne sunam reciproc in cazul in care uan dintre noi nu posteaza de mai mult timp.

Ignatica

33fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiona spune:

Ceao , fetelor.Ieri am fost la ecograf, si am vazut-o pe fetita mea care ieri aveam 25+4 zile si era foarte bine si cantareste 812 grame.Nu stiu daca asta e bine sau e rau , ca dr mi-a spus ca e bine dar prefer sa va intreb si pe voi.Si inca ceva ce e placenta de gradul 2?.
va pup pe toate.Sunt la lucru si nu prea pot sa scriu mult.
25+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

buna dimineata fetele!
Offf! nici eu n-am dormit toata noaptea- ba contractii, ba dureri, ba
drumuri la baie...

PUTZURUCA -Multumesc, sper sa fie tot asa pana la capat
GRIPO-Multumesc si tie la fel iti doresc! Ti-as da un bb de la Taz dar l-am castrat
LYANA- vad ca ti-au raspuns ELOISE & SIBYLLE despre TOXOPLASMOZA. La fel ca si in cazul ELOISEI,Taz e foarte curat, vitaminizat si eu nu intru in contact cu tavita lui de nisip!
ELOISE -Multumesc si felicitari pt testul bun de toxo. Si eu am stat stresata la 25 sapt pt ca m-au tinut 2 sapt pt rez.
Trebuie sa mai fac unul ca nici eu nu am imunitate
RAMOMAR- Multumesc, draguta ca intotdeauna

MIRABELAC- ma bucur ca ti-a trecut- eu tot incerc- nu e foarte placut, dar e sanatos
MAMILILI- din pacate la noi nu prea sunt neonatologi foarte multi si foarte buni ca sa salveze copii atat de mici!
TASIA- super poze super mamica!
CRI- esti o scumpa!Multumesc,
MMINIME- vezi ca tot chinul tau a avut si o parte pozitiva?
PUFY- Draga mea sunt poze din luna 5, am sa le actualizez ca m-am facut

pupici la mamici
29+

ALESSIA80
poze
ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Eu am tras o sperietura... Acum jumate de ora, trecand pe hol, am dat din greseala un shut in bolul cu apa al pisicii, apoi am alunecat pe apa varsata si am cazut ca o meduza, noroc ca m-am proptit intr-un genunchi (auuuu) si in palme...Ufff, chiar, ce avem toate cu cazaturile si bushiturile astea?
Tasiasuper pozele, super mamica, super idee!
OanaCn multumim de compliment . Are dreptate sotul tau cu parul de pisica... adica nu ca ar fi periculos in sine, e doar abundent! Si un catzel e minunat, te poti intelege cu el foarte bine (pe cand mitzele sunt incapatanate)
Alessia nu cred ca trebuie sa repeti testul toxo inca o data, ajunge daca l-ai facut de 2 ori. Eu l-am facut in luna a 2-a (IgG si IgM negative) si apoi am repetat acum in luna a 6-a (la fel, ambele negative). De-acum, mai ales ca tu ai sarcina si mai avansata si oricum nu l-ar mai afecta pe bebe, nu e necesar sa faci testul si a 3-a oara, atata timp cat respecti aceleasi reguli de igiena (fructe, legume bine spalate, carne bine preparata).
Cri, Gripo, Flory, Tasia daca va intalniti azi, distractie placuta si nu uitati de pozeeeee, cat mai multe pozeeeee!
Ralukutza voi ce faceti? Cum a fost ieri la doctor?

Eloise 25+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Salutare fetelor!

Ignatica, ma bucur ca ne dai vesti despre tine si felicitari pentru bebe sanatos!!!!
Tasia, vreau si eu amanunte despre fotograf....adica vreau si eu pozeeeeee! Ale tale sunt superbe! Bine, asta si pentru ca mamica si burtica sunt tare dragute!
Cri, ce mult as vrea sa vin si eu la intalnire dar e la pranz si eu sunt la servici plus ca nici nu cred ca as putea iesi pe caldura......nu o tolerez deloc si nici tati nu ma lasa Si ca sa nu uit....mai dormi si tu din cand in cand fata draga
Roxana01, mai da-ne vesti despre tine, copilu! Ce faci? Sper ca mai bine!
Ramomar pana la urma toate trec si parca nici nu ti se mai par asa importante aceste probleme cand redevii fericit! Eu pot sa spun ca sunt fericita!
Try, chiar e bune ideea cu acele cosuri...da pe cine trimit eu pana acolo sa-mi cumpere??????????
Hai ca o sa-mi trec si eu numarul de telefon in notpad pentru orice eventualitate!

Va pup!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tasia, ft. faine pozele! Si tu esti atat de 'subtirica'!

Gabitzica, in infectie urinara n-ai de ales, tre' sa iei antibiotic cf. antibiogramei, nu dupa ureche.
Sanatate multa!

Sibylle, am citit de curiozitate linkul.
Impartasesc si eu parerile Izei....dar ce mai conteaza?

Carmen(29+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

ELOISE-daca e asa mi-am mai luat o piatra de pe inima...nu ca as avea ceva dar ma streseaza perioada de asteptare a rezultatelor...

Chiar asa fetele care se intalnesc astazi: multe multe poze si distractieplacuta!

29+

ALESSIA80
poze
ANGEL

Mergi la inceput

ELOISE-daca e asa mi-am mai luat o piatra de pe inima...nu ca as avea ceva dar ma streseaza perioada de asteptare a rezultatelor...

Chiar asa fetele care se intalnesc astazi: multe multe poze si distractieplacuta!

29+

ALESSIA80
poze
ANGEL

Mergi la inceput