Mamici de sept-oct 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

MINI ME daca stau sa ma gandesc mai bine chiar cred ca e posibil,mai ales daca iau in calcul ca bebele simte emotiile mamei si probabil ca atunci cand vorbesti cu tati se schimba starea ta de spirit,iar bebelina reactioneaza si ea ca atare.Oricum mi se pare super frumos;eu n-am remarcat nimic de genul asta.O sa fiu mai atenta de acum inainte,poate cine stie...
LEXI e bine fetita in vacanta?

Sa auzim numai de bine.
30sau poate ???
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna seara burtici!

Aici sunt si eu....multumesc tuturor care au intrebat de mine!
Nu m-am simtit prea bine azi....dar trece!

Noapte buna va doresc....

Pupici!

Ioana(30+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Fetelor,e posibil ca maine,adica azi,sa o punem de o intalnire pe la ora pranzului se pare.Daca va tenteaza ideea si aveti cum sa veniti,gasiti nr. meu de mobil in mail-ul comun,la notepad.Poate reusim sa ne vedem,macar cateva.
PUFY imi pare rau ca nu te simti bine;sa speram ca dupa un somn bun o sa te refaci si maine o sa ai alt tonus.

Sa auzim numai de bine.
30sau poate ???
cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by Lyana
M-am uitat pe net de inaltator si am vazut ca numai pana la 5 luni e valabil, dupa aceea ce se intampla, eu cred ca tot jos e si dupa 5 luni.
Daca ii cumpar o salteluta normala, de patut, oare rezolv ceva sau tot este prea jos..
HELP!!!

Din cate aproximez eu (n-am facut masuratori, doar ochiometric), saltelutele de patuturi din lemn nu se potrivesc la patuturile portabile de panza. Astea din urma sunt mai mici (tocmai in ideea portabilitatii). Si daca ai cumpara o saltelutza s-o pui la fundul patutului de panza nu cred ca ar fi o diferenta considerabila.
Daca totusi vrei sa nu cumperi alt patut (ar fi chiar aiurea daca l-ai primit acum pe-asta), orienteaza-te catre un cosulet impletit din alea de gasesti pe marginea drumului psre Sinaia. Stiu ca au aparut astfel de cosulete de bebelusi si se folosesc tocmai pentru perioada primelor luni de viatza cand bebe nu se misca in somn. Vine perfect ca o franzelutza acolo in cosuletul ala. Si cosuletul respectiv il poti pune pe ceva inalt ca sa n ute apleci asa cum ai fi nevoita la patutul din panza si in plus il poti cara oriunde cu tine in casa sau afara la plimbare, cu masina, in vizita la prieteni. Nu ocupa loc mult si e arhisuficient in primele 2-3 lun ide viata. Dupa care iti revii si tu dupa nastere si-ti va fi mai usor dpdv fizic sa te apleci pana jos la patutul din panza.

.......in 26+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Tasia, poti sa imi dai te rog mai multe amanunte despre fotograful tau pe pm? (zona, pret, in cat timp sunt gata pozele, digitale sau clasice, color sau alb-negru etc).Eu vroiam sa fac poze graviduta, dar in Oman nu cred ca ma primeste nimeni cu burtica la vedere in nici un studio foto, chiar daca e si sotul meu de fata.

mini_me 27+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

CRI iubita, moblierul pt camera bebelinei este facut la comanda si-l voi avea acasa abia pe 3 august ,acum a doar perdelele,patutul care va fi pus la mine incamera este din jeans, mortal ce mai!!
NU am uitat ca trebuie sa pun poze,astept sa termin totul!

Mini_me ,este adevarat ca bebe simte lipsa lui tati si o spun din proprie experienta;
Sotul meu calatoreste mult ,cand este plecat o simt ghemuita intr-un colt de pantec, cand el ma suna pe SKYPE pun boxele la maxim si o simt super relaxata deodata!
Nu stiu daca este doar in imaginatia mea,dar cand sotul meu este acasa este super jucausa,dehh cu exceptia duminicii trecute.

Fetelor sotii vostii au simptome de gravidie?
Sotul meu este ametit cu stare de lesin,mananca numai light si se albeste ca varul la fata cand i-i mai spun ca am contractii.
Yo cred ca-i este frica de moare de nastere,hehehehe abia astept sa-i vad fatuca cand o va tine pe pitica in brate.

PUFYMIC ce ai ? ai spus ca nu te simti bine,esti ok?

Tasia ,sunt supeeeeeeeeeeeeerbe pozele,de fapt tu esti super feminina si te vezi asa de implinita sentimental!!
Voi merge si eu saptamana asta la fotograf ,am zis sa mai astept putin sa mi se faca balonul mai mare

Sotul meu a inceput sa strige la mine cand vede ca pun mana sa fac ceva prin casa, ieri am impins o canapea si i-am vazut coltii imediat !
Este super "rasfatator" ,m-a sunat de la birou sa-mi spuna ca in seara asta face el mancare; habar nu are ce-l asteapta, eu am cumparat un "filet mignon" plus fasole verde, spanac si cartofi,sa vedem ce face el cu toate astea!

Va pupic pe toate si la cat mai multe rasfaturi din partea sotilor!!

+30SOPHIA Uraaaaaa mult a fost putin a mai ramas!!

Mergi la inceput

Buna mai dragelor.Evident ca nici in noaptea asta n-am somn.Si ce sa fac daca nu pot sa dorm,imi zboara mintea la toate tampeniile.
Acum sunt ft. preocupata de lipsa de vesti de la IGNATICA;ultima oara cand a intrat pe forum ne-a spus ca e ingrijorata ca o doare burtica si urma sa se duca la doctor;asta se intampla pe 5 iulie...si de atunci n-a mai dat nici un semn de viata.
Asa ca am si eu o intrebare pentru toate burticile care au trecut in notepad nr. de telefon:in caz ca din diverse motive nu mai intrati o perioada pe forum,sunteti de acord ca una dintre noi sa va sune ca sa vada ce mai faceti???
Iar a doua mea problema e ARAMONA care si ea ne-a lasat in suspans;ce faci mai mamico,pe unde umbli?ce-ti face fetita,ai operat-o?dar piciorul,s-a dezumflat?
Ma duc sa incerc sa dorm;cred ca lipsa de somn ma face sa fiu panicoasa.Va pup si o zi minunata tuturor;probabil o sa mai intru d'abia seara.

Sa auzim numai de bine.
30+sau poate ???
cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata burtici.

TasiaSuper dragute pozele, mamica si burtica. Unde le-ai facut? Si cit ai dat pe ele? Cred ca toate am vrea sa avem asemenea pozici.

Ieri pina dupa amiaza nu m-am simtit prea bine. Parca eram cheauna. Sa fie de la vreme ca am mai auzit si la persoane "neinsarcinate". mai pateam si inainte asa. Sa speram ca azi e mai bine.Ieri dupa ce am clocit toata ziua spre seara am iesit in fata blocului pe o bancuta cu o mamica cu un bb de 2 luni si mi-am revenit.

Bebelina mea s-a trezit de dimineata si vad ca face box in burtica.

IonicaCred ca esti tu mai relaxata cind vb cu tati pe skypesi normal si bebelusul.

Pupici

Monica 32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna dimineata burtici!

Tasia, Alessia v-am vazut pozele!Frumoase sunteti mai fetelor....dar pe bb unde-l tineti?Si cu ce se hraneste?Ca eu n-am vazut kg in plus pe la voi ioc!Tasia superbe pozele!

Cri ca ai intrebat de mine! Si referitor la intrebarea ta: eu cred ca de aceea am fost de acord si ne-am trecut numerele de telefon in notepad-ul comun ca sa putem fi contactate de oricare dintre fete...

Si eu ma gandeam ieri la Ignatica....sper din suflet ca e bine!

Floricika vad ca n-ai stare!Ma bucur ca te-ai simtit bine la mare!

Aramona tu ce mai faci???Cum te simti??

MamiLili si sper si eu ca vor posta si restul fetelor povestile nasterilor ....

Noi suntem ok...am avut o noapte neagra cu muuuulte treziri....cred ca a visat urat piticotul ca s-a tot marait si m-a tot strigat....asa ca abia astept sa-l culc la amiaza( el bietul numai ce s-a trezit...) sa ma culc si eu....sunt ffff somnoroasa in ultimul timp!
Si am ramas si singurei ca tati a plecat in delegatie la Craiova pana vineri seara........nu ne place fara el!

Pupici!

Ioana(30+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Neata burtici,
Roxana imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat, sfaturi nu vreau sa-ti dau pentru ca ai primit destule, indiferent de decizia pe care o vei lua vei gasi aici intodeauna o vorba buna.
Cri si Inni sunteti tare haioase mai ales cu insomniile voastre, si daca tot ati aranjat asa frumos listuta, treceti si la mine data nasterii 8 iunie '75.
Eloise si Tasia foarte bine aratati, si Eloise, ai un pisoi tare dulce. As vrea si eu un pisic mic, dar tati de bebe nu e de acord din cauza parului. Am reusit totusi sa -l conving si avem un catel mic si alb si foarte dragut si iubaret. Merge peste tot cu noi, a fost si in Romania in vacanta anul trecut cu noi.
Eu nu stiu fetelor unde ati pus voi atatea kg, la mine parca burtica nu e mare, dar eu... off.... zici ca sunt umflata cu pompa, si am luat 12 kg deja.
Pufy imi pare rau ca nu ai dormit bine, sper sa recuperezi la amiaza .
Itzy sa asculti de sfatul medicului si sa stai cat mai relaxata si incearca sa nu faci efort deloc, mai ales ca e si sotul tau in concediu, te poate ajuta el la treburile casnice.

Sephora ai un catel tare dulce, si mai e si microbist mare .

Fetelor, va multumesc pentru gandurile voastre bune de acum cateva zile, am stat in pat de cand ne-am intors de la spital si durerea de spate e aproape inexistenta acum, iar contractiile foarte rare. Deci suntem pe drumul cel bun.
Ratusca mea e foarte agitata noaptea si ziua doarme bustean, de 2 nopti nu mai pot dormi , e din ce in ce mai puternica se pare , pe stanga nu-mi da voie domnisoara sa dorm - da intr-una din picioruse, pe spate nu stau eu confortabil, iar pe dreapta daca dorm dupa o perioada imi amorteste piciorul.

Ah uitasem felicitari fetelor care au trecut de 30 de saptamani, si vorba lui Pufy mult a fost, greu a ramas.

Pupici si o zi buna.

PS: Sunt invidioasa ca voi puteti sa va intalniti.

Oana 31 + cu Lisa Maria

Poze

Mergi la inceput