Mamici de sept-oct 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by eloise
Cat despre plansul lui bebe in burtica, eu am citit urmatoarele: e normal ca bebe sa faca tot felul de grimase in uter, sa aiba o mimica variata (zambete, incruntari etc) dar aceste expresii faciale nu sunt rezultatul unor emotii ci sunt involuntare, ca niste reflexe nervoase...na ca nu stiu sa exprim bine dpdv medical, dar ati prins ideea.[/green][/b]

Da, asa-i, ai spus-o cu mult mai bine decat mine. La asta ma refeream si eu cand spuneam ca nu au cum sa planga la propriu si ca ei nu cunosc inca sentimentele care sa provoace plansul.

.......in 26+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirabelac
try Merci mult de lamurire. Macar in burtica sa le fie bine, mie mi-e mila de ei saracutii, parca nu o sa aiba timp sa plinga sau sa sufere... incepind cu colicii care is groaznici... sa vezi o minuta de om cum se face covrig de durere... cred ca m-ar apuca si pe mine plinsul...

Pai nu degeaba se spuen ca esti fericit "ca la mama-n burta". Adica acolo nu exista tristete, suparare, nevoie, neajuns, totul e perfect si la botu' calului

.......in 26+ sapt.

Mergi la inceput

Ei, mamilili, de-ar fi toate cazurile asa fericite cum le prezinta astia le tv.
Intr-adevar, acum 20 de ani supravietuiau doar bebelusii peste 1 kg, acum tehnica medicala permite si unor copii nascuti la doar 500g sa supravietuiasca. Insa rata supravietuirilor nu e deloc incurajatoare. Sunt si cazuri fericite, insa cele mai multe cazuri sunt nefericite (copii nascuti atat de prematur: 25-26 de sapt.).
Insa stai linisitte si nu va mai ganditi atat la nasteri premature. Nu sunt atat de frecvente pe cat par. Mai ales cele pana in 7 luni.

.......in 26+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Am venit si noi acum 3 ore de la Predeal, de la munca. Ca noi la Bucuresti ne odihnim iar la munte muncim, nu invers ca tot omul. Da dupa aia stam si noi la vila noastra
Nu am avut timp sa va citesc pt ca ati scris, bineinteles, intr-un ritm ametitor
V-am spus sa va uitati in albumul meu la pozele noi ,facute de fotograf, dar eu de zapacita ce sunt am pus la proprietati PRIVAT Acuam puteti sa va uitati la pozele mele bengoase la poze studio

Noapte buna

27 +

pozele noastre

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Tasia, m-am uitat cu drag la pozele tale. Esti superba !

Sibylle saptamāna 27
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Am ajuns si eu acasa.Am fost la epilat si am scapat cu viata si mai ales fara par .Apoi a trebuit sa merg la munca si sa fac putin scandal ca de cand stau in casa,angajatii si-au luat nasul la purtare.Asa ca n-am de ales si maine va trebui sa stau tot pe acolo sa-i mai linistesc putin.Asa ca GRIPO daca vrei sa ne vedem maine,cu cea mai mare placere,indiferent de ora;da-mi un semn si o sa-ti explic exact cum ajungi la mine la terasa.
Multumesc frumos tuturor fetelor care m-au felicitat pentru implinirea a 30 de sapt.;sa ne vedem toate ajunse la termen cu bine si apoi cu bebicii in brate.
MINI ME chiar ar fi tare dragut daca bebe ar simti intr-adevar lipsa lui tati .
FLORICIKA constat cu bucurie ca e suficient sa strig o data dupa tine si iti faci aparitia;tare plimbareata mai esti.Daca tot stai acasa,te-ar interesa o intalnire maine?GRIPO zicea ca pe la pranz ar aranja-o pe ea.
SEPHORA tre' sa recunosc ca sunt putin invidioasa pe tine ca ai o sora;revedere placuta si poate intre doua barfe ca intre surori iti mai faci timp sa treci si pe la noi.
CREDO multumim de pontul cu sughitul,dar sper sa nu ne fie necesar .
ALESSIA felicitari pentru bebe sanatos si dolofan.
LYANA esti mare figura;pai fata draga,pana te obisnuiesti tu cu dimensiunile burticii o sa nasti .Ai grija de tine si mai ales de burtica.
ELOISE la fel ma gandeam si eu cand mai intram la mamici mai mari,dar uite ca am ajuns si eu la 30 de sapt.;avem noroc ca totusi timpul trece destul de repede.Uite o de la mine.
RAMOMAR eu in general am probleme cu inecatul;toata lumea zice ca am imbatranit,dar de inghitit tot n-am invatat cum se face fara accidente.Dar ala in somn a fost chiar nasol;m-am speriat ft. tare ca nu reuseam sa-mi eliberez caile respiratorii;noroc ca a trecut si asta.
IONICA ne promisesei niste poze cu camera si lucruri de bebe,ai uitat???
PUFYMIC ce-i cu tine,pe unde umbli?Treci pe la noi sa ne spui macar somn usor.
IGNATICA deja ma ingrijorezi;te rog,fa-ti putin timp si treci pe la noi sa ne spui ca totul e bine cu tine si cu bebe!!!
INNI pe unde bantui?

Sa auzim numai de bine.
30sau poate ???
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna seara, fetelor!
Bine ati revenit din concedii ca ne era dor de voi!
Mirelabac sper ca va simtiti mai bine.
Alessia nu iti dori sa treci prin ce am trecut eu si mirelabac ca nu e placut deloc. Eu ti-as da "reteta" mea dar nu garantez ca functioneaza si la tine.
De la atata diaree si vomitat mi s-au dezumflat si mie picioarele. Arata ca inainte de sarcina.
Susa eu m-as fi crizat daca sotul pierdea avionul de intoarcere, dar asa ca l-a pierdut la dus si mai sta cu tine e de iertat!
Pufymic si eu am patit-o 2 nopti cu carceii. Intr-o noapte mi s-a pus un carcel urat la laba piciorului stang. L-am trezit pe sotul meu saracul sa imi faca masaj si sa ma traga invers de picior si a trecut cu greu dupa vreo 10 minute. Peste 2 nopti mi s-a pus la gamba dreapta. A fost haios ca saracul de el ma tragea de ala la care facusem carcel cu doua nopti in urma si eu tot tipam de durere.Pe urma in loc sa imi faca masaj pe gamba imi facea pe tibie. Era buimac de somn, dar a fost prompt. Doctora mi-a dat calciu dar nu l-am luat: am marit cantitatea de lactate din alimenttaie si nu am mai avut probleme de-atunci.
Tasia am vazut pozele tale, sunt superbe: la ce studio le-ai facut?
Ingereasa esti tare draguta si bravo tie ca ai trecut peste greutati si iti refaci viata!
Ionica e scumpa rau bebelina ta, dar mai bine sa fii prevazatoare.

mini_me 27+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

TASIA bine ai venit acasa .M-am uitat la poze...sunt minunate;mi-ar fi placut sa fiu si eu ceva mai mica (ceva mai mult) ca sa pot sa-mi fac asemenea poze;bebele tau o sa fie tare mandru cu mamica lui frumoasa.

Sa auzim numai de bine.
30sau poate ???
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Cri eu am impresia ca bebelina mea simte schimbarea;
- de fiecare data cand catelul meu de 11 ani vine langa mine o simt crispata si imi da mie o senzatie ciudata. Azi cand latra catelul, bebelina a inceput sa se miste mai energic. Pana azi era ca statuia cand venea catelul langa noi. Cred ca incepe sa se obisnuiasca.
- seara la culcare o simt iarasi altfel ca suntem numai noi doua, fara tati care ne spunea noapte buna la amandoua, iar cand vorbesc cu el la telefon asta mica face niste acrobatii de ma mir si eu.
O fi ceva la mijloc: fie chiar simte ea ceva fie e doar in subconstientul meu.

mini_me 27+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Sibylle multumesc pt aprecieri , e fotograful super tare ca a reusit dintr-o umflatica ca mine sa faca fotomodel
mini_me e un studio a unui fotograf mai incepator in meseria asta, dar eu zic ca se descurca destul de bine. Mi-a zis ca orice graviduta e binevenita la el la poze
cri19 vreau si eu la intalneala, imi dai si mie nr tau de tel pe PM? sa te sun maine sa-mi explici cum ajung si eu la terasa?

28 +

pozele noastre

bebe

Mergi la inceput