Mamici de sept-oct 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

alessia80 Nici eu nu stiu ce am patit, de obicei eu patesc invers si tot fac combinatii ciudate ca sa nu ma constip. Ieri am mincat ciocolata si un iaurt dar care erau in termen, in rest am mincat ca de obicei. Culmea e ca a patit si sotul meu la fel si el a mincat doar ciocolata. Oricum nu-ti doresc sa stai o noapte pe buda, pina la 6 dim., cum veneam in pat si ma asezam... fuga iar la baie... of... bine ca a trecut...

try Merci mult de lamurire. Macar in burtica sa le fie bine, mie mi-e mila de ei saracutii, parca nu o sa aiba timp sa plinga sau sa sufere... incepind cu colicii care is groaznici... sa vezi o minuta de om cum se face covrig de durere... cred ca m-ar apuca si pe mine plinsul...

Mirabela 28+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna seara burticilor,

Intru doar sa va salut,am citit foarte putin ,am ajuns pana la mesajul ROXANEI si m-am intristat,am sa raspund doar ei.

ROXANA

Nu exista scuze pentru pumnii pe care sotul tau ti i-a administrat peste cap!
Si faza cu "peste un an va creste pretul apartamanetului" iar mi se pare influenta pura.
Sfatul meu, daca nu are explicatii cat mai curand la iesirea comportamentala de ne iertat lasa-l cand nu se asteapta, mergi la o prietena sau la parintii tai,ascundete,nu-i spune unde iesti pentru cateva zile.
Daca nu te cauta inseamna ca ai inteles ce se intampla.
DOAMNE este de strigat la cer ,sa lovesti o femeie si sa-i torni pe cap toate minunile doar pentru ca ai incalzit un ardei umplut in plus facut de mama sa.

EU NU ASI IERTA ,este doar parerea mea.

Fetele mele dragi;

Bebelina mea ieri m-a facut sa mor de stress:
Ne-am trezit de dimineata dar nu am baut cafea ca de obicei,am asteptat sa se trezeasca tot mangaind-o ,sotul vorbindu-i, tuguindu-i pe burtica si nimic;
Pe la 5pm m-au apucat crizele de disperare si am fugit la urgenta, in consecinta Domnisoara Sophia dormea bustean si a inceput sa se miste in momentul cand mi-a aplicat gelul rece pe burtica.

La casa cand am platit am dedus ca m-a costa $120 aceasta aventura ,daca continuua asa ma duce la sapa de lemn!

Va pupic si ma duc sa citesc din urma ca am ce

+29SOPHIA

Mergi la inceput

Tin neaparat sa le felicit pe toate mamicile si mai ales pe cele care au intrat in saptamana 30a!
URAAAAAAAA

+30SOPHIA Uraaaaaa mult a fost putin a mai ramas!!

Mergi la inceput

MONIQUE sunt intru totul de acord cu tine, nu exista scuza .

Ter admir foarte mult din umbra si te sustin!!

quote:
Originally posted by Monique_new

RoxanaImi pare nespus de rau sa citesc ce ti se intampla.Cel mai mult m-a socat ca a dat in tine tu fiind insarcinata in 8 luni.Iar asta nu prea este de iertat.

Tu sti cel mai bine ce crezi ca este bine pentru tine si bebe , dar parera mea ( si o spun din experienta ) ai fi mai linistita singura decit cu el, cu scandaluri si reprosuri.Acum depinde de tine.
Eu sint tot in 8 luni si m-am despartit de tatal lui bb acum 1 luna si locuiesc singura ( dar nu a ridicat vreodata palma la mine).

Hai mai fetelor, nu stiu care ati spus ca sint tensiuni, or fi dar de aici pina la a da in ea mi se pare inuman.Nu-i convine ceva sa spuna ca deaia are gura.Barbatii astia sint niste .....Ce tot ii scuzati atit , auzi sa-i dea 2 palme si sa-i mai toarne si ceva in cap. Asta nu e tensiune e nebuneala ma scuzati.Daca acum nu rezista stresului cind o veni bb si or fi obositi ce ii face, strege cu ea pe jos sau cum.Dupa mine bataia nu are nici o scuza. Si daca a dat odata o sa mai dea si deacum in colo.

Iar cu divortul, daca depui dosarul acum s-ar putea abia prin sept -oct sa ai prima infatisare, pentru ca sint in vacanta avocatii. A mai spus cineva mai sus.

Doamne cu asemenea specimene de barbatii iti vine sa-ti ieie cimpii.

Monica 32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Fetelor, nu va suparati pe mine, dar incercati sa nu mai fiti asa de prapastioase cu Roxana. Nu cred ca o ajuta cu ceva toate exemplelele astea negative pe care le-ati dat. Intre ea si sot a fost doar un meci in care au gresit mult amandoi si sa speram ca le va veni mintea la cap.

Lyana, nici eu nu m-am ferit de motanul meu. Fac analize in fiecare luna si atat. Deocamdata sunt bine. Riscurile sunt mai mari daca mananci legume din gradina care nu sunt suficient spalate si peste care vreo pisica si-a facut nevoile.

Sibylle saptamāna 27
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna seara, burtici!

Pufy, multumesc mult de tot ca ai creat link-ul despre nasteri pe prima pagina, ma bucur de asemenea ca ai si postat acolo povestea ta, sper ca si celelalte mamici sa-ti urmeze exemplul, cand au timp sau chef. Uite de la mine .

Roxana, sper din tot sufletul sa iei decizia cea mai buna pentru tine si viitorul tau, indiferent care va fi. Oricum in comunitatea noastra vei gasi mereu prietene gata sa te sprijine si sa te incurajeze.

Lullabay, uite ce le-am daruit eu parintilor cand au aniversat 30 ani de casnicie: le-am luat fotografia de la nunta si le-am imprimat-o pe cate un tricou, alaturi de mesajul "o familie ca oricare alta, o casa ca oricare alta, dar impartasind o dragoste unica" (cam asa ceva).Tricourile le-am imprimat la Mall la studioul foto acum cativa ani, mi se pare ca un asemenea studio gasesti acum la parter la Moldova Mall. Orice le-ai darui, in mod sigur bucuria de a te avea alaturi si de a deveni bunici nu se compara cu niciun dar material.

Felicitari fetelor care au ajuns la 30 sapt! Inca-un pic pic pic si avem si un bebic!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 26 sapt cu

Mergi la inceput

SIBYLLE
Tin sa spun ca sunt de acord cu tine,nu trebuie sa o inhibam cu exemple negative pe ROXANA.
Insa cu ce nu sunt de acord:
VIOLENTA CONJUGALA ,este de condamnat.
Daca tie ti se pare doar un meci faptul ca sotul care te iubea iti administreza un tratament de asa gen!! no comment

quote:
Originally posted by Sibylle

Fetelor, nu va suparati pe mine, dar incercati sa nu mai fiti asa de prapastioase cu Roxana. Nu cred ca o ajuta cu ceva toate exemplelele astea negative pe care le-ati dat. Intre ea si sot a fost doar un meci in care au gresit mult amandoi si sa speram ca le va veni mintea la cap.

Sibylle saptamāna 27
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Pentru fetele care se gandeau la o posibila nastere prematura: am vazut ieri la tv o emisiune numita "Amazing Birth", pe Zone Reality. Au aratat acolo 3 cazuri de nasteri premature, una la 25 sapt si celelalte doua la 26 sapt, nu la spital ci in conditii dificile. Spre exemplu, femeia care a nascut la 25 sapt era in avion, in timpul unui zbor de 4 ore. Copilul s-a nascut cu 30 min inainte de aterizare, a fost infasurat in paturi ca sa nu faca hipotermie si a rezistat f bine pana cand au intervenit medicii. Una din femeile care a nascut la 26 sapt a facut-o in masina, inzapezita si blocata intre nameti. Au dat caldura la maxim in masina, au invelit copilul intr-un prosop si au asteptat asa ambulanta, care a ajuns intr-un tarziu. Iar cealalta femeie care a nascut la 26 sapt era intr-o localitate izolata datorita inundatiilor. Ea si bebelusul au fost luati ulterior cu elicopterul si dusi la spital. Important: toti copiii sunt acum dezvoltati normal, n-au probleme de sanatate de nici un fel, cel mai mare are acum 11 ani iar cel mai mic 1 an jumatate ( in momentul filmarii, fireste).

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 26 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Susa, nu te-am ajuns la kg inca, da'-s pe urmele tale indeaproape. Eram foarte umflata cand m-am cantarit, apoi am reusit cumva sa elimin apa si am ramas la 18-19 kg plus. Da' ma tin dupa tine, impotriva vointei mele. Iar faza cu beletele de avion m-a dat pe spate. Am mai auzitd eoameni zapaciti, dar voi cred ca sunteti in top.

MamaLili, am vazut si eu emisiunea aia aseara. Cred ca sunt extrem de norocosi copiii aia.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Ionica, uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79848&whichpage=1 s-a mai discutat despre subiect. E interesant ce zic fetele.

Eu am un coleg la servici a carui sotie a nascut la aproape 26 de saptamani o bebelina ce avea putin peste 800 de grame. Fetita a stat 5 luni in spital, acum e bine, iar in week-end-ul asta e botezul. Tot la servici sotia altui coleg a nascut la 28 de saptamani un bebe de 1400 g. Oare e posibil asta, ca mie nu prea imi venea sa cred ? Pe tabloul de pe prima pagina scrie ca la 28 de saptamani bebe are cam 1000 g. O diferenta de 400 g mi se pare f mare la varsta asta. Oricum, bine ca a fost asa, ca bebele a recuperat f repede.

Recunosc ca a inceput sa ma obsedeze subiectul pt ca colegii mei au inceput sa-mi faca glume toata ziua ca o sa nasc curand ( avand in vedere cele doua precedente). Deja incep sa mi se para glume proaste fazele lor ... eu sunt abea in sapt 27 !!!

Sibylle saptamāna 27
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput