Mamici de sept-oct 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 16
putzuruca spune:
Alessia, felicitari pentru bebe.
Lya, ai grija de tine, ca vad ca faci numai boacane.
Sephora, sa porti cu placere rochita. De abia astept sa vad poze.
putzuruca 27+ cu Andreea-Maria
http://photos.yahoo.com/roxpanait
credo spune:
Salut burtici
Iata ca am citit tot, si credeam ca am iscat discutii aprinse despre sughit dar citesc cu amar povestea Roxanei si experienta celorlalte.
Roxana eu nu pot sa-ti dau sfaturi, din fericire sotul meu este un exemplu de sot respectuos si iubitor.
Totusi si eu am cunoscut violenta in familie - parinti mei, mama a fost des batuta de tata, s-a ajuns si la discutii de divort dar au ramas doar discutii caci noi fiind 4 fete probabil au ramas impreuna de dragul nostru. Mama a ales sa nu-l lase, nu stiu daca a facut bine sau rau cert e ca ea are o vorba "mai bine cu rau decat fara rau". Totusi dupa ce ne-am aranjat si noi pe la casele noastre tata s-a mai linistit, a mai avut iesiri dar nu dese, l-am certat noi ca si copii lui, fratii lui, nu stiu daca a bagat ceva la cap si am ajuns la concluzia ca motivul principal de certuri erau banii niciodata suficienti si femeile. Mi-e rusine dar recunosc ca tata a avut aceasta slabiciune.
Acum ca a mai imbatrinit i-au venit mintile la cap, si probabil ii e rusine de gineri, majoritatea oameni cu scaun la cap. Un alt exemplu de violenta in familie il constituie sora mea, care in luna a sapte (prima sarcina) a fost violentata fizic f urat, genul tarata de par prin casa, pumni in burta si alte cele. Nici ea nu a divortat acum au 3 fetite, parintii mei oricum nu au fost de acord cu casatoria lor, nu l-au placut nici pe el nici parinti lui de nici o culoare - din pacate nu s-au inselat si totusi asta a fost alegerea ei.
Nu stiu ce sa te sfatuiesc, stiu sigur ca nu-mi amintesc cu placere cand tata o lovea pe mama cand noi eram mai mici fara sa ne dam seama ce sa facem - credeam ca e normal. Si da cred vorba "daca a dat odata va da si a doua oara".
multumesc lui Dumnezeu ca am o casnicie minunata si-ti doresc din tot sufletul sa cunosti si tu cel putin pe jumatate aceasta fericire a mea/nostra.
Vazandu-ti pozele pot sa spun ca tu esti o persoana vesela radiezi de fericire,sotul tau...nu stiu. Scuze pentru aceasta caracterizare, sper sa nu incit discutii inutile. Deseori mi se intampla sa cataloghez corect persoane care le vad doar o data. Sper din tot sufletul meu sa ma insel in cazul vostru.
Dumnezeu sa-ti dea curaj si tarie sa iei cea mai buna decizie pentru tine si bebele din burtica caci momentan, dupa mine, voi sunteti cele mai importante persoane la mom actual.
Iti sunt alaturi indiferent de ce alegi.
Doamne ajuta sa nu ma auzim asemenea cazuri si sa povestim numai lucruri frumoase despre noi si familiile noastre.
Va pup pe toate si va doresc seara placuta
Adina si Bebita Theuta
Lyana spune:
Fetelor, am primit un patut portabil din panza numai ca nu are etaj, inaltator sau cum s-o numi salteluta aia care se prinde de pereti.
E foarte jos. M-am uitat pe net de inaltator si am vazut ca numai pana la 5 luni e valabil, dupa aceea ce se intampla, eu cred ca tot jos e si dupa 5 luni.
Daca ii cumpar o salteluta normala, de patut, oare rezolv ceva sau tot este prea jos..
HELP!!!
26+ Teodora
try spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
mini_me Ma bucur ca esti mai bine. Se pare c-am patit-o si eu... azi noapte m-am "inchinat la buda" pina la 6 dimineata. Am zis ca mor nu alta, am avut o diaree cum n-am avut in viata mea. Si mai aveam si contractii... noroc ca am baut vreo 3 ceaiuri de menta si am mincat niste cas proaspat de oi. Dar azi is rupta de oboseala.
lullabay, try Eu nu ma refeream la starile care le transmitem noi lui bebe, daca suntem suparate noi normal ca si bebe simte asta. Eu citisem in cartea "Mama si copilul" ca copiii pling, insa am gasit si pe net ceva http://www.orthodoxphotos.com/readings/avortul/zambete.shtml
Mirabela 28+
POZE
Da, Mirabela, la plansul bebelusului din burtica ma refeream si eu. Nu am auzit de asa ceva pana acum si nici nu cred ca e posibil la modul propriu. Ca sa plangi cu miscari (adica suspine, ce sa mai zic in gura mare) trebuie sa respiri aer. Nu poti plange intr-un lichid. Eventual bebe face grimase de plans, dar astea n-ai cum sa le simti tu si nu se manifesta in nici un fel la suprafata.
.......in 26+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
gripo spune:
mey, fetelor, voi sunteti de groaza! Iau si eu un creion si o foaie, dupa modelul CRI, si ma gandesc sa notez fetele care au implinit 30 de saptamani, ca sa le felicit. Pey am avut mult de lucru, si iata ce lista am obtinut:
PUFY, CRI, ITZY-BITZY, INGEREASA, SUSA, FLORICIKA
bravo fetelor, SI LE ASTEPTAM SI PE CELELALTE SA NE AJUNGA DIN URMA, dar Pufy are dreptate"mult a fost, greu a mai ramas".
ALESSIA, felicitari pentru rezultatul de la echografie, mey , mey, ce bebe frumos o sa iasa!!!! Apropos, i l-am aratat pe Taz si sotului meu si a ramasa super incantat, dar si de motanelul Eloisei, noua ne plac de altfel fff mult animalutele.
30+RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
Lyana spune:
Am citit ca gravidele nu au voie sa stea in preajma pisicilor, mai ales la inceputul sarcinii, din cauza pericolului numit toxoplasmosa.
Cele care au pisici cum ati procedat?
26+ Teodora
eloise spune:
Fetelor care au ajuns la 30 de saptamani, FELICITARI!!! Si va invidiez, abia astept sa ajungem si noi ca voi!
Griposi na un pup si de la Rufusik (cu nasucul rece). Eu sunt bucuroasa ca mi-a iesit testul toxo pt a 2-a oara negativ, aveam ceva emotii pt ca nu eram imunizata, dar se pare ca motanasul nu are nici el pic de toxo.
Alessia felicitari pt bebe sanatos!
Cat despre plansul lui bebe in burtica, eu am citit urmatoarele: e normal ca bebe sa faca tot felul de grimase in uter, sa aiba o mimica variata (zambete, incruntari etc) dar aceste expresii faciale nu sunt rezultatul unor emotii ci sunt involuntare, ca niste reflexe nervoase...na ca nu stiu sa exprim bine dpdv medical, dar ati prins ideea.
Eloise 25+ cu
EU
Virsta bebe
eloise spune:
Lyana chestia cu pisicile e adesea exagerata. De obicei interdictiile ar trebui sa se limiteze la a nu curatza tavitza de nisip a pisicii, pt ca toxoplasmoza se transmite prin fecale (si anume se elibereaza la 24h dupa ce le-a "produs" mitza, deci daca se face curat imediat pericolul e exclus). Motanashul meu nu iese deloc afara si nici nu mananca decat hrana speciala de la pet shop (toxo se ia prin carne cruda) e foarte curat si alintat si pana acum a fost ca si copilasul meu. De acum va fi mai greu pt ca mitzele sunt foarte geloase si sensibile daca nu le oferi afectiunea cu care au fost obisnuite...fac depresii, se razbuna...hihihi. Sper ca al meu sa fie rezonabil!
Eloise 25+ cu
EU
Virsta bebe
ramomar spune:
hello fetelor,
ingereasa m-a intristat tare mult povestea ta, dar ma bucur ca acum esti fericita si ca ai alaturi un om minunat, ceea ce e foarte important. Mi-e sila cand ma gandesc ca sunt barbati care ridica mana la o femeie, de fapt aceia nu sunt oameni, sunt brute.
cridraga ce faci, te inneci ca si copii mici? Bine ca a fost tati acasa, vorba ta...
Susa m-am amuzat bine pe seama pataniei voastre cu biletele de avion, ce sa-i faci asa a fost sa fie
alessia felicitari pentru rezultatele bune de la eco!
itzy-bitzy ca sa stai cuminte in continuare!
aramona ce-ti mai face piciorul? dar Maysa cum e? mai d-ne un semn de viata. Si tu la fel Eli!
katia si credo tare triste si povestle voastre. dau cate un la fiecare sa uitati tot ce e urat.
pupici
28+
mai avem un pic...