Mamici de sept-oct 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 15
credo spune:
Neata burtici, din Kitchener
Nu am citit nimic, de la pag 2 deci nu stiu ce comentarii ati avut legat de sughit, DECI CA SA NU VA SPERIATI, sughitul este normal, bebita mea sugite de prin sapt 22 si chiar de 4-5 ori pe zi,
ce vroiam sa spun sa fiti atente este de fapt intre sapt 37-40. Daca in perioada asta bebe suhite mai mult de 10 min si are mai mult de 3 astfel de episoade inseamna, dar nu neaparat, ca cordonul ombilical este innodat sau indoit iar bebe nu mai primeste tot ce-i necesar im mod "constant". De aceea in carte spune sa suni medicul si sa povesteti ce ai constatat si medicul te va sfatui ce si cum.
Deci nu va panicati, din pacate abia azi am avut timp sa intru si ati scris mama mama.
Ma duc sa citesc ce ati scris si revin.
Sper ca v-am lamurit cu explicatia.
alessia80 spune:
Buna fetelor!
V-am tot citit de dimineata-la 11.30 a fost dimineata la mine-dar nu v-am scris pt ca la 15.30 aveam programare la Iosup-pt Mini me si Putzuruca-ca tot v-ati intrebat cum e!
Raportez:- bb 1567grame la 29 sapt!- e mai mare cu o sapt; placenta gr. 3 maturitate- col orif ext inchis!
E a 2a echo la Iosup si ma tot intreaba de ce fac cez, de ce i-am pus doar un nume si nu unul de sfant...ah si intrebarea lui preferata: si fetita cand vine??
E foarte calm si vorbeste f incet! Ah...mi-a spus ca bb e cu capul
jos...deja
LULLABAY-Multi
LYANA- pt linistea ta ar fi bine sa te consulti cu un dr.
RAMOMAR- Multumesc si multi
ROXANA-ti-am vazut pozele- esti frumoasa si ai o fata senina si optimista! Sunt convinsa ca vei trece cu bine peste aceasta perioada. Iti tinem pumnii
INGEREASA- Felicitari, casa de piatra si bb frumos si sanatos!
ROXANAE- multumesc de sfat am sa incerc
ITZY-ma bucur sa vad ca te-ai linistit...acum sa vedem cat te tine
Fug sa citesc, ca dupa cum va stiu ati mai scris 1 pag
29 fix
ALESSIA80
poze
ANGEL
Sephora spune:
Alessia vroiam sa te intreb unde tii tu 1,537kg de copil plus restul ce-o mai fi in burticica aia nititica?Pentru mine una e un mister....
IO28+Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
katia spune:
Floricika ce frumos! A doua oara la mare anul asta! Eu din pacate nu pot sa rezist sub nici o forma la caldura!
Sephora, mi-ai facut o pofta de dovlecei si ma bucur ca nu aveam idee ce sa fac de papa in seara asta cand ajung de la servici....asa ca deja sunt orientata
Alessia felicitari pentru rezultate bune la eco!
Ingerasa, ti-am admirat pozele....tu chiar ai o fata pasnica de inger!
Credo, multumim de info legat de sughit!
Eli, ce-ti face fetita? Sunteti bine? Ca n-ai mai trecut de ceva timp pe la noi!
Pufy, Inni, cam slaba prezenta astazi! Pe unde umblati? Ca de Itzy nu mai zic...stiu ca sta in pat cumintica nu?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
beatrix spune:
salutare la burtici!
eu tot mai am restante din urma la citit, dar incerc sa fiu si la curent cu ce scrieti voi!
Roxana, sper sa treci cu bine peste acest nefericit episod! Doame Doame sa fie aluturi de tine si de bebitza!
Lullabay, de aniversarea parintilor mei, noi i-am dus la un restaurant! s-au buucrat foarte mult ca am fost impreuna!
pufymic, felicitari pt cele 30 de saptamani si imi pare rau de problema cu carceii! eu cam de 2 ori pe saptamana experimentez si e tare nasol mai ales cand sunt in somn! trecem noi si peste asta!
Alessia80, felicitari pt rezultatele bune de la echo!
Clarabun venit si sarcina usoara in continuare!
multumesc fetelor ca ati descris cum e cu sughitul! acum stau pe faza sa prind momentul!
va pup si fug sa termin de citit ca mai am un capitol jumate!
Beatrix
27+
www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Burtica si Bebe
alessia80 spune:
BEATRIX, KATIA- Multumesc mult si sa dea Dumnezeu sa avem toate bbi grasi si sanatosi
SEPHORA- Sa stii ca pozele sunt de la 5 luni. AM sa le actualiz ca nu mai sunt asa subtirica... Dar sa stii ca se vede burta pt ca sunt mica...am doar 1.60
Chiar asa INNI, PUFY, chiar si CRI-unde sunteti mamici?
29+
ALESSIA80
poze
ANGEL
Lyana spune:
Crisnemes am mai auzit de astfel de accidente.Unii copii cad din patut sau din premergator si isi sparg dintii, sau fata.
Am vazut un copil in parc, avea un plasture mare de tot pe caput, saracutul, cred ca a cazut de undeva si s-a lovit rau.
Ei saracuti sunt asa mici si fragili, daca pe noi ne doare cand ne lovim dar pe ei.
Acum am venit din Carrfour si cand m-am aplecat sa pun ceva in carut m-am lovit in partea aialalta de coltul de la carutul de cumparaturi, cap sec ce sunt.
Am condus pana acolo si pe caldura iar fetita mi s-a parut foarte incordata si mi-a tras un sut de nu m-am vazut cand eram in magazin, am crezut ca iar m-am lovit de ceva.
Cred ca nu imi dau seama unde se termina burta si unde incep eu.
I-am cumparat un biberon anticolici cu forma ergonomica (sucit)pentru ca bebe sa nu "bea" aer pe langa laptic sau ceai.
Vreau sa o alaptez natural dar pentru atunci cand o sa fiu plecata sa poata sa bea lapticul (de la mine) din biberon.
Am sa cumpar si o pompa Avent ca am auzit ca sunt foarte bune.
FETELE CARE MERG LA Z e reducere 30%
25+ Teodora
Mirabelac spune:
mini_me Ma bucur ca esti mai bine. Se pare c-am patit-o si eu... azi noapte m-am "inchinat la buda" pina la 6 dimineata. Am zis ca mor nu alta, am avut o diaree cum n-am avut in viata mea. Si mai aveam si contractii... noroc ca am baut vreo 3 ceaiuri de menta si am mincat niste cas proaspat de oi. Dar azi is rupta de oboseala.
lullabay, try Eu nu ma refeream la starile care le transmitem noi lui bebe, daca suntem suparate noi normal ca si bebe simte asta. Eu citisem in cartea "Mama si copilul" ca copiii pling, insa am gasit si pe net ceva http://www.orthodoxphotos.com/readings/avortul/zambete.shtml
Mirabela 28+
POZE
alessia80 spune:
Scuze nu stiu cum a aparut semnul in mes anterior
Mirabelac, Mini ce mancati de patiti de astea? Ca eu tot incerc cu iaurt, lactulose, pepene galben, lapte cu miere si nimic...
29 fix
ALESSIA80
poze
ANGEL
mephala30 spune:
Ingereasa, frumoase poze, trista poveste. Slava Domnului ca acum ai gasit pereche potrivita!
Floricika, frumoasa burtica! Bine-ai revenit de la mare!
Carmen(29+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin