Copiluti de mai-iunie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Fetele, va scriu repede repede pentru ca trebuie ca intru sa caut cat mai multe info despre subiect, sunt tare in panica!
I-A CURS SANGE DIN NAS LUI DRAGOS!
Se tot foia in scaunel si parca il enerva ceva la fata, se tot scarpina pe fata, pe nas cu mainile si deodata a inceput sa-i curga sange proaspat, rosu deschis din nara dreapta care s-a oprit cam in 2 minute.Nenea Craciun ne-a zis sa mergem la ORL la o doctorita la Gr Alexandrescu,eu insa sunt atat de oripilata de acel spital si oricum are dupa masa consultatii asa ca am zis sa intru in toate partile sa vad ce informatii gasesc despre subiect. Voi stiti ceva?

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andra, nu este posibil pur si simplu sa-si fi bagat degetelul in nas si sa se fi zgariat? Ca zici ca se tot foia si se scarpina pe fata, pe nas. Poate a nimerit in nasuc...
Ca Andrei mai face ispravi din astea dar in ureche, daca n-am grija sa-i tai unghiile ma trezesc ca are o zgarietura pina la singe.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput

Nu, Gabitza, el inca nu a reusit sa-si bage degetul in nas. In schimb in "scarpinatul" lui se tot plesnea peste nas, obraz, ochi, etc, ca el mai pasnic nu stie sa se scarpine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Andutzy, eu zic sa stai linistita ca nu e nimic, se intampla uneori sa curga sange din nas din cauza caldurii sau daca zici ca s-a atins peste el e foarte probabil sa-i fi plesnit vreun capilar, o vena ceva. du-te oricum la medic pentru linistea ta.
cand eram mica imi curgea des sange din nas, la cea mai mica lovitura, a trecut, acum nici la lovituri puternice nu mai am nimik.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Andutzy o fi de la caldura singele din nasuc, nu cred ca-i ceva grav, sau s-o fi plesnit el mai tare. Si a mea vad ca are momente cind se pocneste de una singura.
Laura si a mea a devenit mamoasa, toata ziua sta cu bratzele intinse s-o iau in bratze, sa ma joc cu ea, s-o alint. Mai are si o gingiutza umflata si vad ca nu a ieshit inca iepurashul.
Tdy cum se mai simte Alissa ?!
Simona ... pentru Dragos. Ce-i mai face guritza, il doare tot asha rau ?! Ufff, mititetul... , eu sint obsedata sa nu cada sa se loveasca la fatza sau guritza, dar tot a cazut dimineatza, numai un pic nu a intrat cu guritza in coltzul ushii de la dulap, pe care o deschisese ea, evident.
Nelia cit de matura e Agata si ce frumos vorbeste de surioara ei
Cornelia multa sanatate Mariei
Sanatate la totzi copilashii bolnaviori, in general la totzi sanatate, la pitici, la mamici, la tatici, fratziori si surioare.

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Neatza buna fetele

Andutzy, sotzul meu se confrunta de foarte mult timp cu o problema asemanatoare. NU-I NIMIC GRAV. Cum isi sufla nasul, stranuta sau ceva de genul asta gata si sangele. A fost la medic si i-a cauterizat un vas de sange. Deci nu te speria ca nu cred ca-i ceva grav. Poate ca Dragoselul s-a pleznit mai tare peste nara si asa i-a curs sangele. Dar nu te speria ca nu rezolvi nimic( ioiiii ce tare sunt....dau si sfaturi). Asteptam vesti de la voi dupa ce veniti de la medic.multi

Elisor haide mama si mai da-ne si noua un semn de viata ca week-endul s-a terminat.

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Ne-am intors si noi ieri din concediu a fost super, David a fost cuminte nici nu ma asteptam la cat e el de nebun credeam ca dupa 2 zile venim pachet acasa. A fost inebunit dupa apa urla cand plecam pe plaja. Dar in ultimele 2 zile deja ma plictisisem, obosisem de atata nisip si soare, facut si desfacut bagaje de plaja cu o mie de jucarii, umbrela, piscina..
Cred ca am vazut-o si pe Iuliana din America in trecere cand ieseam dintr-un restaurant nu sunt sigura.
Fetele in care Eforie ati fost noi am fost in Ef. Nord. Plina statiunea de copii de toate varstele, cred ca nu era famuilie fara copil.
O sa pun si niste poze.

Mari si DAVID(9.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

salutare

mama, ce multe ati mai facut, ce poze frumoase am vazut, si filmulete
intilnirea de la mare - dementiala! super copii, super mamici!!!

sanatate multa la bolnaviori.

noi suntem ok, mai mult copilul ca mamica cam bolnavioara, da tragem nadejde ca poate se va face bine.
aici aveti poze cum facem noi cumparaturi: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra17luca/album?.dir=/91e8scd

plecam si noi la mare dar de-abea in 5 august, in sfirsit am gasit si bilete, plecam in Bulgaria la Nisipurile de aur.

andutzy am vazut mesajul tau, dar nu cred ca trebuie sa te sperii, poate are sensibilitate, trebuie sa te duci la control la ORL, eu stiam ca doctor bun daca nu ma insel este SARAFOLEANU, si tatal si fiul.

elisor, multumim de intrebare, dar mai gindeste-te cu moldaminul!!! eu am facut un an de zile saptaminal, lunea a fost ingrozitor, si in ziua de astazi ma intreb daca a fost bine. dupa unii medici nu sr fi trebuit sa fac, asa ca.... macar nu chinui copilul

cite fete au scris!!! de carolinah, tzumpiloi mai stiti ceva???

androix daca te incalzeste sau racoreste cu ceva, cred ca la noi in cartier s-a dat cu praf de depresie si melancolie blegoasa, eu astept sa se scuture si sa cada!!!

adina
, nu stiu daca ma mai bag si la Inter, de abea imi fac timp si pentru impachetari. eu cind ajung seara nu pot sa mai fac nimic, inafara de Matei, nici macar calc. nu il mai deschidem, pentru ca sare pe noi, numai cind doarme, si in ultima vreme a inceput sa adoarme din ce in ce mai tirziu, 11-12 noaptea.

Loreen, eu am inceput serviciul de luni bune, si tot ca o maimutza este cind vin acasa, sau plec de acasa, ar trebui sa vezi cum sta atirnat cind de unul cind de celalalt. daca am ajuns acasa si am nevoie la buda, aia sunt!!! il las jos in urlete de zici ca il taie cineva.

nu stiu cine intreba de mincare, eu nu mai stiu ce sa ii mai fac, maninca mai rarutz ca-i mai dragutz si chiar nu am ce sa-i fac!! eu sa il fortzez sa manince nu o sa o fac!!

eu am inceput sa ma uit la emisiunea supernanny, nu e intotdeauna reusita, dar mai aflu una alta, si pe prima tv si versiunea originala in anglia pe TV2. si asa am inceput sa il mai las sa plinga, sa se de-a cu capul de pamint ca prea si-a luat-o in cap.

va las ca mai am ceva de facut si cica e urgent.
va pupam

Mergi la inceput

Fetele, m-am interesat in stanga si in dreapta si nu e asa de speriat problema cu sangele, asa ca am decis sa mai asteptam, mai ales ca DRagos ia destul medicamente la ora actuala...Mai rau este ca mi-am facut eu coproparazitologicul si am iesit pozitiva cu giardia.Imi vine sa urlu! Maine trebuie sa i-l fac si lui DRagoselu! Revin cu noutati, acum trebuie sa fug sa platesc niste facturi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Acum doi ani, pe o caldura de 39 de grade, ma gateam cu rochia de mireasa si aveam capul beton de agrafe si fixativ Imi curgea transpiratia siroaie pe sub multele fuste si jupoane si ma stresam ca se inmuiasera lumanarile iar florile de pus in piept se cam tuflisera. Aveam 10kg mai putin decit acum si eram o frumusica Ha, si modesta adica!

Acum, dupa doi ani, tot modesta sint Si fac chestii mult mai banale. De azi dimineata tot mosmondesc prin bucatarie. M-am apucat sa dezghet si curat frigiderul+congelatorul. Nu ma apuca des, i-a venit rindul pe anul asta si o tot amanam de ceva vreme. Dar nu mai pupa prea curind.

In timpul asta am facut si mancare, carnita de vitel cu sos de rosii si piure de cartofi, pe care fi-miu mi-a tratat-o cu refuz de-mi venea sa-l halesc cu fulgi cu tot. Acum doi ani nu stiam sa gatesc si maimutza mica era doar in vise si dorinte.

Dar, per total, vorba aceea, oficial imi merge bine

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput