Copiluti de mai-iunie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gabitza, felicitari si casa de piatra! sa fiti fericiti si sa aveti parte de multa dragoste.

8+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Gabitza, Casa de piatra, sa fiti fericiti si sa va iubiti pana la adanci batraneti, sa va bucurati de toate nazdravaniile Andreiutului (si eventual ale surioareilui). Pai azi nu tb sa faci nimik, eventual sa iei o cu sotzul. Distractie placuta diseara si o casnicie frumoasa!

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Gabitzam,
multi ani fericiti sa va de-a dumnezeu. Sa inteleg ca ai fost promovata, bravo tie, vezi daca inveti si esti cuminte avansezi. miine poimiine, freci la nor'ta podele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Multam fetelor pentru urari
Raluca, deocamdata tocmai am terminat de frecat podelele mele Iar dupa ce vin de la piata intind si rufele. Romantica zi, nu-i asa?
Dar las ca vine si cina romantica, dupa ce vine Costi de la servici. Mi-a zis ca vrea sa mergem la Taverna Sarbului. N-am mai fost, nu stiu cum e, dar orice iesire este oricum binevenita. Nu prea am eu cu ce sa ma imbrac, dar asta e deja alta poveste

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Taverna sirbului, este sora celei din Sinaia. si by the way unul din propitari este Tuca.
e frumos, dar se cam asteapta la mincare si portiile sunt maaaaaaaari. da bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

La multi ani, gabitzam!

Multumesc din suflet pt sfatul cu frecatul amigdalelor cu sare, am folosit versiunea gargara cu apa cu sare si functioneaza excelent!

Super intalnirea de la mare am vazut si eu pozele!

Andutzy, cu nasul eu zic sa nu te ingrijorezi prea tare, se intampla pt ca acolo pielea e foarte sensibila si subtire.

va pup
monica&robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ziua buna la fete...

Am resusit sa dovedesc si ziua de azi ...dar cu o durere de cap infioratoare...nu mai stiu ce sa iau sa-mi treaca...se fac deja cateva luni buni cand pot numara pe degete zilele cand nu ma doare capul...
Domsoara azi a fost in grafic...adica s-a trezit la 8 ca sa ma apuce dracii ca sambata si duminica la 6,30 era pe pozitii,a mancat bine ce-am produs eu azi-noapte,a iesit afara iar acuma sta jartea pe mine nu care cumva sa fug in lume fara ea...iar mie nici ca-mi place...

Andutzy hop si io in rand cu fetele vin sa-ti zic ca nu-i bai mare...poate avea un capilar sensibil si daca din greseala s-a lovit putin la nasuc gata curge.Avem niste prieteni buni care au baiatu acuma mare,dar cand erab micut ani de zile au patit asa,incat baiatu s-a prins de poanta si cand vroia sa -i joace putin pe deget isi tragea singur una in nas sau se scobea mai cu simt de raspundere si gata hemoragia...normal ca Dragoselu' nu stie asta...dar cred ca nu-i nimic serios...
Cu giardia e posibil sa o culegi si de prin magazin de la animalele care trec pe-acolo...

Gabitza sa traiti frumos o mie de ani,sa va iubiti intens inca 50 de-aici incolo,sa faceti copii frumosi si sa petreceti o seara minunata,in doi sau in trei...
Cat priveste romantismul zilei de azi...ehe...si alea trebuie facute odata si-o data...

Ma duc sa halesc ceva si sa-mi arunc capul sub rotile tramvaiului din fazta blocului ca nu-l mai suport cat de tare ma doare...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut fetelor.
Felicitari Gabitza, sa ai casa de piatra si sa va bucurati de puiul vostru impreuna multi ani de acum inainte.
Olga vreau eu reteta. Ca de nauca ce sunt sa-l fac sa manance sunt in stare sa stau toata ziua la oale.
Vazut pozele de la mare, cum spuneam sincer va invidiez. Vreau si eu dar aici cel mult prind un lac.
Andutzy sper ca Dragos sa nu aiba, cu toate ca probabilitatea e mare. Eu am avut acum vreo cativa ani si cu tratament de 3 zile a trecut. Bine ca am avut si in copilarie si aia s-a solnat super urat, dupa cum zicea Gusta.
Faina faza cu peritolul Clara. Incep sa fiu din ce in ce mai tentata de el. Poate il fac pe bulina sa doarma cate o noapte.
mstroie tocmai ma intrebam ce mai faceti si ce face uriasul meu preferat.
Despre pupici si imbratisari, si Tony ma pupa si ma imbratiseaza toata ziua. Si cand astea nu-i ajung sa-mi spuna cat de mult ma iubeste ma musca de unde apuca. Am un baietel foarte lipicios si deja prietenii il numesc motanelul lui mama. Culmea ca ma pupa doar pe mine, nu alti copii, nu taica-sau.
Afara ploua de varsa si deja incep sa ma fac cu nervii ca Tony e plin de energie si nu pot iesi. Habar nu am ce ma fac azi cu el ca de obicei stam foarte mult pe afara.
Newmami cum a fost la Bluemountain? Sa spui cum v-ati distrat si cum a fost Patrick.
Clara zici manechin pana vezi si fata si parul alb. Cum zicea mama din spate liceu din fata muzeu.
Si acum in alta ordine de idei unde sunt fetele din Canada? Ca la sezatoarea canadiana nu-s.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Gabitza-La Multi ani fericiti si petrecere frumoasa! Eu imi luasem un obicei-mey sa nu radeti- sa probez rochia de mireasa la fiecare aniversare-ca sa-mi dovedesc ca mai incap in ea. Anul trecut abia nascusem asa ca am zis ca nu se pune, iar anul asta am fost foooarte ocupata
Monu, Olga daca va vedeti in we prin parc sa-mi ziceti si mie...In timpul saptamanii nu cred ca pot ca Paul tine niste cursuri la Ploiesti si ajunge tarziu seara. Monu-ieri am tinut socoteala cata apa a baut Iepu'-1,3l pana pe la 17, dupa asta m-am plictisit...la pranz a bagat 330ml inainte sa adoarma...pedi zice ca e bine pentru rinichi, da' sa nu fie inainte de masa cu juma' de ora.
Cati pampersi umple nu mai povestesc...
De doua zile Iepu' tuseste. In rest e vioaie, mananca bine si nu are febra. Culmea, ca si pe mine ma doare in gat...I-am dat sirop de patlagina dupa cum zice in "celebra" 'Cand se imbolnaveste copilul', da' vreau sa o vada si un pedi. A noastra se marita sambata asa ca nu-mi vine sa o sun acum in concediu, ma gandesc sa merg la medicover Victoriei si apoi sa o sun sa-i zic ce mi-au zis... Florentina-parca voi ati fost pe acolo, la cine sa merg?
Andutzy-Dragos avea amigdalele cu cruste si inca nu facuse febra?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna

Gabitza la multi ani fericiti impreuna si distractie placuta diseara.

Andutzy si eu ca fetele zic sa nu te sperii.

Loreen eu zic sa te duci la medic si sa vezi ce e cu durerea ade cap.

Vazut poze si filmulete de la mare .O incantare pentru ochi mei.

Mai multe nu va pot spune ca Mara are ceva de facut important si eu trebuie sa o urmez.

Pup dulce copilasi si mamicile.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput