Copiluti de mai-iunie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello!

Am avut niste zile zapacite de joi incoace. Miercuri am luat lingurita de peritol pe care nu avrut sa o ia gargarita asa ca banuiti ca am fost ca drogata pana a doua zi la pranz cand mi-am revenit cu greu. Se trezeste d-ra dimineata la sase sau sapte si ma cearta sa ma trezesc si asta e jale pentru mine daca ma culc tarziu. Vineri seara, calcat, impachetat, bagaje, m-am culcat la ora 2 si dimineata la sapte am fost in picioare.
Teodora a inceput sa manance mai bine macar, doarme o zi da un ba am vazut zilele astea. Adica vineri a facut nani o data doua ore si o data juma de ora - ca s-a trezit din cauza de kk si nu am mai putu sa o culc, ieri a dormit de trei ori cate o juma de ora. Dar daca papa mai bine trebuie a dam ceva la schimb: adoarme f greu si ziua si seara, stau cu ea cate 30-40 de minute, seara se foieste, se ridica si se framanta de ma exaspereaza.
Abia acum se vede ca are semne de viermisori - agitatie la nani ( ca noaptea doarme ea desi mai chitatie - are cearcane si se scarpiuna la nas ( de la somn o face oricum si de la mucutz).

Cam astea ar noutatile. Azi am fost in parc, a stat fata mea in carut doua ore din care 50 de minute a dormit pe ploaie.
Monu, a plouat si in Bucuresti dar poate nu peste tot. In parcul Carol a plouat tare de tot, eu ce mai eram de nebuna la plimbare ca lumea se adapostise. Am avut husa la carut si eu pelerina de ploaie asa ca ne-am permis:)
Am citit despre atatea probleme ca ma ia cu rece pe sira spinarii.
Tdi, prin ce ati trecut doamne! Bine ca Alyssa e bine acum si are o mamica desteapta si curajoasa.
Andutzy, sanatate multa si lui Dragoselu', ce mai week-end!
Mercedes, nici Teodora nu merge decat tinuta de maini, mai noiu regresam. Mergea mai mult tinuta de o mana, acum vrea de amandoua. Si se arunca cu capul inainte si s-ar duce in genunchi daca nu as tine-o bine, e nauca rau cateodata. Cel mai bine se comporta in parc, pe aici prin cartier ma unplu de nervi cu ea afara fara carut.
OlgaM, mirosul de kk am zis si eu ca de la alimentatie dar nu i-am introdus nimic nou in ultima perioada, poate de la caldura daca nu de la altceva. Gurita nu ii miroase. Ia mai intreaba despre viermisori cate ceva ca dr mea e cam moaca.
OlgaT, manechin nu alta! Eu am 59 de kg la 1.69 inaltime, esti tare. Si eu la stres tot nemancata stau. Sanatate multa lui Tony, poate nu e ceva grav la inimioara.
Nelia, ce frumos trebuie sa fi fost la muzeu. CAnd citesc pe unde te duci cu fetele si cate faci, ma intreb daca nu cumva la tine e ziua mai lunga sau etsi tu mamica viteza:) La hainute avem aceleasi gusturi se pare.
Loreen, o mie de pupici si un sac de odihna si sanatate iti trimit la urgenta.
Pisik si Elisor, ce bulanase in costum de de baie am vazut

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, uitati aici poze din weekendul nostru de la mare.
Sambata dupamiaza ne-am intalnit cu prietena noastra Ema la Eforie. Dupa ce initial nu prea ar fi intrat in apa, Andrei a intrat cu totul pina la urma, imbracat si cu pampers. Greu se mai dadea dus, cu plinsete si zbateri din picioare. Si Ema era la fel de fericita in apa, nici nu ma gindeam ca o sa fie asa.
Adina, tre' sa gasim un loc unde sa ducem piticii in weekend sa se scalde, ca prea le-a placut.

Azi dimineata ne-am intalnit cu Laura si Delia, cu gind de plaja. Dar la Rex sufla un vant turbat si am renuntat, chiar daca era soare. Asa ca ne-am plimbat pe faleza pina la cazino si bine am facut. Au aparut pe rind Lili cu Sergiu si Oana cu Alexandra. Laura a avut o idee excelenta si piticii au aterizat in labutele goale printre fantanile arteziene tasnitoare. Nu va zic cata bucurie pe ei, ce chiote si ras, ce tzopaiala, iti sarea sufletul in sus cind ii vedeai. Vedeti o buna parte a actiunii in pozele de mai sus, plus ca am incarcat niste www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20060709" target="_blank">filmulete pe dropshots. Sergiu a fost de departe cel mai entuziast si de nestavilit.

Se pare ca Andrei a avut parte de multa actiune, ca pe drumul de intoarcere a dormit bustean pina la Bucuresti.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salut
abia m-am asezat putin si incep sa-mi dau cu parerea si citesc in paralel hai ma, ca nu-s chiar asa proasta...
Andutzy, eu n-as fi asa de sigura cu bolile copilariei. E adevarat ca sunt boli care in tari dezvoltate au fost eradicate cu ajutorul vaccinurilor, dar nu sunt asa de sigura ca n-ar trebui facute, sau ca vaccinarea are numai efecte bune. Citeste la parintii intreaba subiectul totul despre vaccinuri, si vezi ca la un moment dat s-a iscat o disputa pe tema asta. Am citit putin pe sarite acolo si m-a pus pe ganduri.
Monu, si noi tot la gratar, si la noi a plouat dar noi eram in bucuresti, in baneasa mai exact si aplouat in doua reprize de a rupt.
Adina, se pare ca v-ati distrat ma rog, mai mult Papadia, voi ati alergat, dar cum spui si tu a meritat. Incepe sa se contureze si vacanta noastra la mare si sunt nerabdatoare.
Gabitza, intru sa vaz poze si filmulete. Daca iar nu reusesc sa vad nik pe dropshots ma oftic. Poate ma ajutati, patesc asta de cand mi s-a busit explorerul si umblu cu opera...Ce sa fie oare?
Evident n-am reusit sa vad nici un filmulet

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Vai, mai fetelor, m-am inverzit de ciuda ca nu sint si eu acolo! Atit de tare imi este dor de mare!!! Desi intotdeauna am preferat cataratul pe munte, acum ma termina dorul de valuri, de nisip... Numai la asta ma gindesc de vreo saptamina incoace.
Gabitzam, m-am uitat la poze si la filmulete. Superbe! Iar Andrei arata supefericit! Asa emotii am avut vazind pozele cu marea mea draga! Exact asa sint si tisnitorile la care mergem noi, cred ca pe ei ii incinta mai mult decit apa mare. Ce-mi plac ciupilicile lui Andrei!
Adina, pup micuta energica. De cite ori citesc ce scrii despre Ema, am senzatia ca vorbesti despre Agata. As vrea sa-ti spun ca se va mai linisti, dar nu pot, pentru ca Agata este si acum la fel ca in primul an: o zgitiie neastimparata si da gata 4 adulti pe zi si ea nu are nimicuta... Dar mie imi place de numai pot aceasta energie a ei debordanta, ma incinta si ma incarca. Oarecum, imi aduce aminte si de mine, intre 0 si... 30 de ani! Ca abia atunci pot spune ca m-am mai potolit un pic!

Ma bucur pentru voi, fetele care v-ati intilnit la mare!!! La mai multe intilniri!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! A fost un week-end extraordinar de obositor, sunt lata, am intrat numai sa va salut.

Evenimete principale:
-ieri 2 runde de cumparaturi (una in Europa si una in Metro) prilej de dat iar banii aiurea, pe lucruri utile (costum de baie, piscina de baie), dar nu si necesare (jucarii, haine). Parca abia ziceam ca mi-e greata de cumparaturi, ei bine, mi-a trecut intre timp,
- azi am fost la tara la gratare, am inaugurat piscinuta (cu bile, dar am pus apa), Mogaldea nu a fost prea incantata, e drept ca uitasem si jucariile de baie acasa; a facut si 3 pasi singura, dupa care de emotie a cazut pe spate, cu capul (ceafa) de bordura, sub ochii maica-mii. A urlat vartos, mama era distrusa, dar alte urmari nu au fost, cred ca mai mare a fost sperietura, ca practic si-a protejat capul, nu a cazut precum sacul de cartofi. AM mancat iar pana la epuizare si cam atat.
Cand am ajuns acasa m-a apucat o harnicie iesita din comun si am facut ordine in dressing si pe unde am mai apucat, nu da pe-afara de curatenie, dar parca e mai ordine.

Acum ne pregatim de mare, mai mult sufleteste, ca deocamdata nu avem ce face practic (barbatul propune sa facem bagajele de joi pentru ca vineri sa savuram momentul ca plecam la mare). Asa ca imi iau picioarele la spinare si ma duc la dus si apoi la nani, sa vad cum urnesc barbatii (sotul si frate-meu) din dormitor sa imi odihnesc ciolanele. Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Doua zile n-am apucat si eu sa intru pe net si cand intru aud ca-s puiutii bolnaviori . Sanatate multa Dragoelul(Andutzy), Maya(Tina), Alyssa(Tdi)Sa va insanatositi repede (sper ca n-am uitat pe cineva)

Gabitza vazut pozele...mama da ce bine v-ati distrat voi acolo.

Laura vrei sa mor proasta? Ce-i cu Baby Einstein si de unde se procura? Exista prin Romania asa ceva?

Bea nu am retinut daca ati plecat sau urmeaza...drum bun si concediu placut

Gusta cum mai esti? Marutu e bine?Iar despre o cafea normala...am si uitat ce-i aia. Tot cu picatura

Asa, acum sa va spun si voua ce a reusit Dragos sa faca . Si-a facut buza franjuri. S-a impiedicat de pragul de la usa si-n cadere si-a muscat buza de sus. E vanat si pe buza si sub buza si pe gingie. Sa nu va mai spun cat a putut sa urle. De fapt totul a inceput in momentul in care a intrat pe usa la nasa lui. Ceva nu i-a convenit copilului...dar nu stiu ce. Ei in momentul in care la luat nasu-sau in brate s-a pus pe urlete. Cand sa zic ca l-am potolit, il las cu tac-su cat sa fumez si eu o tigara si nici nu apuc sa o aprind bine ca deja aud urlete...dar de groaza. Era plin de sange de m-am speriat.Nu l-am putut potoli cu nimic.
L-am luat pe sus si hai la urgente ca sigur are ceva de urla-n halul ala. Si cand ne-am suit in masina s-a potolit de parca nu s-ar fi intamplat nimic. Acum ziceti voi ....daca era mai mare ma gandeam ca a facut-o intentionat ca sa plecam dar asa?Nici macar nu mai stiu ce sa cred. Cert e ca nu arata bine deloc buza lui.L-am dat cu crema de galbenele...dar numai cand doarme ca altfel nu ma pot apropia de gura lui. Si cum nici inainte nu se omora cu mancatul sa vedeti ce fain e acuma ca mi-e groaza cand trebuie sa-i dau sa manance.
Cred ca destul v-am inebunit de cap.
Ma duc si eu la culcare ca azi n-a mai vrut sa doarma de la 12 si va imaginati in ce forma de zile mari sunt si eu.

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Simona-Baby Einstein sunt niste DVD-uri pentru bebelusi. Nici eu nu stiu exact cum sunt, dar am auzit numai lucruri bune despre ele.

Clara-eu am intrebat-o pe soacra mea despre chestia cu kk pentru ca nu mi se parea ca are nici o logica sa miroasa mai rau de la viermi. Iar despre miros urat in gura mi-a zis ca este posibil nu si necesar. O sa o mai intreb ca vad ca ea este foarte stresata sa nu ia Maya vreun vierme din asta. Eu am avut oxiuri cand eram mica si, in afara de niste mancarimi cumplite la fund nu aveam nimic. De fapt soacra mea mi-a zis ca astia nu sunt periculosi ci mai mult giardia, pentru ca astia se pot localiza in vezica biliara, cum zicea si Gusta.

Gabitza-frumoase pozele si ce i-a crescut parul lui Andrei!

babygirl-scumpa foc Ema si mi-a placut costumul tau de baie. De unde l-ai luat, ca si eu caut. A, si am facut budinca de gris dupa reteta ta si a iesit buna, Maya a lins tot.

Si eu sunt de acord cu Androix ca unele boli este bine sa fie facute. De ex. exista un soi de vaccin impotriva varsatului de vant, dar nu se stie inca daca ofera imunitate pe viata, in timp ce sa faci boala (care cat esti copil este destul de usoara) iti ofera imunitate pe viata. Ce-i drept, exista boli cum ar fi pojarul (care in multe tari, inclusiv State este eradicat) care am inteles ca sunt atat de nasoale incat vaccinul este o mana cereasca.

OlgaT-pai tu esti manechina din grupul nostru. Eu ziceam ca sunt slaba, dar am 57kg la 1.71.Tu m-ai luat clar. Pacat insa ca a trebuit sa ajungi aici din motive nefericite.
Cat despre plafonatul acasa, eu inteleg perfect chestia asta. Marturisesc ca am mare, mare nevoie sa fac si altceva si mai ales imi este un dor nebun sa citesc o carte, un lux pe care nu mi-l mai pot permite.

Si ca a venit vorba de budinci, am facut o budinca de gris cu mere si miere extrem de buna. A mancat Maya cu mare placere, dar nici eu nu m-am dat deoparte. Daca vreti va dau si reteta.

monu-nu eram pe faza cand m-ai cautat. La noi sta tot timpul calculatorul online, iar sotul meu era cu un ochi la meci si cu unul pe Internet, dar nu cred ca a vazut cand ai scris ca probabil imi spunea.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Inainte sa-mi adun oasele batrane si sa le pun in pat la nani m-am gandit sa trec oleaca pe la voi...
In mare parte ati aflat de la Gabitza despre dezmatul de azi...is mortali bai frate ...parca nu au vazut apa in viatza lor asa faceau...cel putin Sergiu a fost faza zilei cum statea direct sub jetul de apa ca se facuse murat precum varza...epocali de-a dreptul...Alex a tras "chiulu" ca nu a lasat-o Oana de frica sa nu devina obicei...
In rest Delia mi-a servit niste matzaieli azi acompaniate de cersitul bratelor intr-un mod abuziv...o fi stiind ca vine luni si iar o las ...n-as lasa-o mititica dar ce sa fac?!
O macina si iesitul maselelor ca-s umflate rau si o vad cu roade orice apuca...sper sa nu sufere mai mutl ca la incisivi...

Olguta din America m-ai pus pe ganduri cu mirosul gurii...eu am mai pus problema asta la dr si mi-a zis ca de la dinti ii miroase gura...i-am facut si copro cu antigen giardia si nu i-a iesit nimic suspect...oricum numai a lapte nu miroase...

Adina si mie mi-a parut extrem de bine ca ne-am intalnit...Ema este o scumpa asa miniona cum este ea,un munte de energie ...iar voi sunteti parintii ideali...eu recunosc sincer ca nu as fi rezistat in fazta ei ...ati facut o treaba buna...stiu ca v-a fost greu cu ea dar daca s-a simtit bine poate capatati curaj si pana se termina vara mai trageti o fuguta mica si apucam sa stam pe-ndelete...

Simona baby einstein asta sunt niste devedeuri cu muzica clasica pentru plozi sau cu culori sau cu ce-or mai fi care mie personal mi se par niste balarii si vad ca nici Delia nu este departe de parerea mea...se uita la ele mai ales ca imaginile se succed repede ca la reclame pe un fond muzical inspirat din muzica clasica,fond prezent l amai toate caruselele muzicale...Eu le am de la o prietena din Franta...poate daca i le pun Deliei mai des va incepe sa se uite mai cu atentie...dar am indoielile mele...

Nelia tare frumos a fost la muzeu...citeam si ma si vedeam acolo,mai ales ca -mi plac si mie chestiile astea de epoca...iar pentru Agata cred ca a fost o zi minunata...vis-a-vis de ceea ce scot ei pe gurita,citind despre discutia vostra legata de bunica mi-am adus aminte de vremea cand Bianca era in clasa I si mi-a spus ca Dumnezeu este rau pentru ca l-a lasat pe fiul lui Isus sa moara...ca un parinte isi iubeste copilul si il ajuta...m-a lasat interzisa mai ales ca nu stiam cum sa-i explic eu care-a fost esenta rastignirii...

Beatrice drum bun,bine ati venit si concediu placut ...

Iuliana si voua drum bun si bine ati revenit pe meleagurile voastre natale

As mai fi vrut sa mai zic una alta dar ma simt sfarsita ca abia acuma am termina de gatit...nu m-am odihnit deloc we asta,ma asteapta o saptamana de groaza si la servici si acasa si simt ca organismul meu v-a incepe o revolt acat de curand...
Va las...va doresc nopate lunga si buna,sa fiti odihnite si cu chef de viata...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Noi nu am mai ajuns azi la plaja. Maria s-a trezit cu febra si cu ciupituri enorme de tantari. Am avut o zi tare rea. Nu s-a ridicat din pat. Sper sa nu faca febra si noaptea asta.

Stefan, in schimb, e in mare verva. Alearga, rade, e tare vesel de catevca zile. Se vede ca i-a iesit in sf. cea de a doua maseluta si nu mai e marait. Este f. vorbaret. Sa nu il deochi, dar e un mic papagal. Ieri o tot auzea pe Maria ca are trei ani si la intrebarea cati ani ai, a raspuns si el "tei" .

Nu am citit ultimele pagini, vroiam insa sa ii raspund Neliei. Ai dreptate, noi nu i-am vorbit Mariei inainte de bebe. Ne-a luat si pe noi prin surprindere, plus ca, avand multe probleme la inceputul sarcinii, mi-era frica sa nu il pierd, asa ca am tinut secretul un timp fata de toata lumea si, in special, fata de ea. Ma gandeam ca nu as putea sa ii explic daca se intampla ceva rau. Probabil ca tot stresul meu din perioada asta (am crezut de doua ori ca am pierdut sarcina) i s-a transmis si ei, doar ca ea nu intelegea ce e cu mine. Si la fel de probabil ca cel mai urat episod din "problemele" Mariei nu s-a desfasurat intamplator pe fondul spaimei mele ca Stefan are probleme neurologice. Este extrem de sensibila si receptiva, chiar daca aparent este distanta, iar cateodata pare chiar absenta.

Scuzati-ma, ca m-am intins aici, din nou cu problemele Mariei .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Cornelia, sanatate Mariei. Sper sa nu fie ceva grav. Sa stii ca si Agata mai are inca unele „probleme“ (nu-mi place deloc cuvintul asta folosit la copii, mi se pare ca se potriveste mai mult la adulti, pentru ca ei sint in stare sa gaseasca si solutiile... sau ar trebui, la copii mi se pare mai potrivit neadaptare, angoase etc.) legate de venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Atit doar ca nu s-au manifestat niciodata la adresa Tudorei, ci a noastra, in special a mea. E induiosatoare citeodata... Cam toata lumea in ultimul timp o lauda pe Tudora. E si normal, e mai mica si nu face multe prostii inca, i-am explicat de mult Agatei, ca va veni o vreme cind Tudora va primi multe laude, pentru ca ea acum creste si lumea nu o stie. I-am spus ca si ea a primit complimente asemenatoare, dar acum lumea o va lauda doar cind face ceva nou si deosebit, pentru ca a crescut si nu se mai schimba atit de mult ca un bebelus. Doar mami si cu tati o vor lauda la fel de mult penru fiecare lucru bun facut sau incercat. Ei, intr-o seara, o vad ca o ia pe Tudora si o stringe in brate si imi spune: vai, ce o iubesc eu pe asta mica, e atit de dulce si de frumusica... e clar [ultima achizitie, alaturi de suficient] ca e mai frumoasa la fata ca mine si la corp, ca nu e grasa! Bineinteles ca i-am spus ca nu e adevarat, si in sufletul meu chiar cred ca nu este, ca ea are trasaturi foarte frumoase, chiar mult mai frumoase decit ale Tudorei si ca nu-i dau voie sa faca comparatie, pentru mine amindoua sinteti la fel de frumoase. M-a luat de git si m-a pupat si mi-a spus ca ii place ce i-am spus, dar ca ea tot crede ca Tudora e mai frumoasa decit ea si de aceea ii place mult de tot de ea. Dar ca nu e suparata, pentru ca e sora ei si e mindra ca e atit de frumoasa si ii place cind lumea ii spune ca are o sora frumoasa. Si ca ea crede ca e si mai desteapta Tudora, dar stie ca si ea este, ca stie atiteaaaaa lucruuuri!!! Ei na, zi si tu... ce sa-i mai spun. I-am aruncat scurt, ca daca ea asa crede, poate sa o vada mai frumoasa pe Tudora, dar mie mi se pare ca sinteti amindoua la fel de frumoase si destepte, in stil diferit, dar la fel. Nici nu cred ca a mai ascultat ce am spus, ea a tras linie. De unde i-or fi venit ideile astea, ca pe noi sigur nu ne-a auzit, nu facem nici in suflet comparatii, in nici un caz cu voce tare. Si nici nu cred ca a auzit pe cineva, vin din ea, asa simte, asa gindeste, asa percepe...

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput