Copiluti de mai-iunie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Intrat, cetit, sanatate maxima la copilashi si pupici multzi la totzi bolnaviorii
am o lene de ma doare, citesc, dar parca nu-mi mai gasesc energia in degete sa si scriu

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

in sfarsit pot sa va dau vesti mai bune...Alyssa nu mai are deloc febra, ieri a facut max 38.7 si s-a mentinut cam toata ziua dar nu i-am mai dat antitermic si spre seara a scazut la normal iar de atunci e bine. se pare ca gatul a fost una din marile probleme, dupa cateva doze de aciclovir situatia s-a schimbat radical. partea proasta e ca-i plina de bube, are pana si pe ochi si arata bietul copil ca dupa razboi (ca si-a mai tras un cucui in frunte, o buba de la intepatura de tantar si-un ochi vanat asortat cu vanataia mai veche din barbie!). pana la urma cred ca la vaccin n-o fi facut nici o reactie, tot necazul a fost de la roseola asta nenorocita si de la herpes. (mama a vorbit cu o pedi vecina cu ei, si fii-su a facut eruptie de herpes in gat cand avea 14 luni de-au ajuns la spital, cica se ia din aer?!)
sunt tare suparata...in primul rand pentru ca s-a intamplat toata colectia asta de boli desi am avut grija de pitik cum m-am priceput eu mai bine. apoi pentru ca pediatrul nostru n-a descoperit despre ce era vorba, macar cu herpesul, asa ar fi suferit copilul 2-3 zile mai putin...faza e ca Alyssa s-a pus pe plans si s-a zbatut rau de tot si n-a vrut sa deschida gura nici cu politia, avand si dintii care se clatina astuia i-a fost frica sa insiste asa ca a lasat-o balta. ieri la urgente am tinut-o eu, tati si asistenta si asa a apucat doctorul ala sa vada ce are. si mai am o buba pe creier...daca nu insistam eu ca de ce mai are febra, avand in vedere ca odata aparuta eruptia pe piele febra dispare, ne trimiteau acasa si astia fara sa fi rezolvat nimic...acu' ma gandesc ce se intampla daca eu nu stiam chestia asta???
fug ca s-a trezit si plange...revin mai tarziu.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Adus subiectul pe pag 1...

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ne-am intors de la Constanta. Au fost doua zile frumoase pentru noi dar mai ales pentru Andrei, care a avut momente de distractie maxima. Descarc pozele si revin...

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Buna seara!

OlgaT-cred ca era sotul meu pe calculator atunci cand m-ai cautat, ca eu eram afara.

monu-nu m-am suparat, nu-ti fa probleme. Stiu ca esti foarte ocupata, si nici noi nu avem program fix.

Mercedes-mai exista copii care inca nu merg singuri, de ex, Maya mea, dar ea este ultima oricum, asa ca poate nu te incalzeste sa o compari pe Bianca cu ea .

Tdi-sanatate multa Alyssei. Bine ca nu este ceva mai grav.

Florentina-pupici Mayei. Sa stii ca si Maya mea cat este de grasuna inca mai incape in unele chestii de 3-6 luni. Asa ca asta nu este un criteriu. Stiu ca esti ingrijorata, dar eu cred ca tot o nenorocita de giardia este.

Si ca a venit vorba de giardia. Soacra mea zice ca mirosul urat de la kk nu are absolut nici o legatura cu viermii ci mirosul urat in gurita. Mirosul urat de la kk este mai ales de la ce mananca.

Va pup ca plange.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

OlgaT, inteleg perfect si eu, vreau sa spun ca nici eu nu sunt fan cariera, dar statul in casa si drumul intre aragaz, chiuveta si masina de saplat ma termina. si mie mi-a fost greu sa o dau la dadaca la 4 luni dar cum imi spunea si tac-su, e mai bine sa aiba o mamica calma care sa se lipeasca seara de ea decat o mamica obosita de atata invartit intre 4 pereti, isterizata de rutina si de lipsa de odihna. cu toate ca munca e munca, la servici mai schimbi o vorba cu o colega, te imbraci in ceva frumos si asta iti mai ridica moralul, si in fine, nu lasi creierul sa amorteasca bifand lista cumparaturi, vase de spalat, mancare de facut, copil de sters la fund... ca doar atunci cand stai acasa se presupune ca poti sa le faci pe toate. poate ca daca as fi avut-o pe mama aproape gandeam altfel, dar eu stiu ce inseamna sa nu o pot lasa 5 minute in grija altcuiva. ce conteaza este calitatea timpului pe care il petrecem cu un copil, si nu cantitatea. este suficient sa vedem cum reactioneaza cu taticii, pe care nu ii vad decat seara dupa servici. problema mea este insa ca eu ma ingras de la stres, ptr ca am tendinta sa maninc in nestire. te invidiez, OlgaT, pentru greutatea ta.

mercedes, nici a mea nu merge inca. la un an avea 71 cm, 8.2 kilute si e f normal sa nu mai aiba acelasi apetit dupa 1 an. linisteste-te, ai un copil normal!!!

loreen, asteptam bulanasele la concursul de costume de baie sau pampers de plaja!!!

nelia, ce activitati grozave acolo la muzeu! cred ca e extraordinar pentru un copil sa traiasca pe viu atmosfera de epoca! mai graitor decat 10 filme la un loc!

Tdi, imi pare tare bine ca puiuta e mai bine. ati vazut, cand am batut cu pumnul in masa ca vreau sa aud aici de mamici si puiuti sanatosi si nu bolnaviori? gata! sa nu mai indrazniti sa fiti bolnavioare in vara asta!!!

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ii pupam pe Alyssa si Dragos sa se faca bine.
Nelia super ideea cu muzeul pentru copii. Pacat ca la noi nu fac asa ceva.

Noi am fost plecati la gratar. A fost bine, Alexia a explorat in voie. A papat si gratar de pui si a fost buunnn. Singura problema a fost ca nu a mai vrut sa doarma la 16 asa ca a stat treaza de la 13 la 21. Un record pentru noi. Cum am urcat-o in masina a si adormit. A fost cuminte cand am ajuns acasa si a papat si s-a culcat la loc. Pacat ca in Bucuresti nu a plouat asa cum a plouat in afara lui. Poate se mai racorea!
pup ca merg la nani.

8+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

NE-AM INTORS! COPILUL MEU A INEBUNIT!:)

Asadar am ajuns acasa.Suntem storsi,sleiti,nu mai stim pe ce lume traim.Ne-a epuizat papadia. Io asa copil n-am mai vazut.Zici ca a inebunit.Parca i-am fi dat extasy cu apa de mare. A luat-o razna.:)Nu dormea,alerga de bezmetica pe toata plaja,tipa ca-n codru.A FOST ATAT DE FERICITA zilele astea la mare,s-a exteriorizat atat de mult.Pe plaja ne caram cu diverse prostioare de amuzament.Caram ditamai barca in masina, de abia mai conducea sotul meu,iar Ema se baga in bazinasele si-n barcile altora.I-am luat set nou de lopetele,forme,galetuse.Credeti ca o interesau?Neeeeh!Cele ale altora,IDENTICE cu ale ei,erau MUUULT mai interesante.A alergat pe toata plaja,peste prosoape,s-a sevit cu biscuiti dintr-o geanta oarecare...iar noi dupa ea..La Alex(mygirl)n-a avut nici o retinere sa se instaleze in barca cu mingi,sa alerge prin toata casa ca in a ei, cand a venit Delia(loreen),nu s-a sinchisit sa faca impresie buna si sa stea si ea locului. La orele pranzului nu mai stiam ce sa fac cu ea in apartament.Nu dormea,nu statea locului.Copilul asta nu mai umbla,ci aleaga si trage jos tot ce apuca. A fost ea mereu activa,dar zilele astea parca a inebunit. In apa s-a bagat din prima pana la piept.Alerga prin apa,mai lua o gura de apa,dar NU OBOSEA,frate!Seara ne intindeam langa ea,rupti de oboseala,iar ema incepea sa ne calareasca si sa rada. Suntem obositi pt ca si drumul a fost greu.A urlat mai tot drumul.Am uitat sa va spun ca i-a si iesit un incisiv jos.Cand am ajuns acasa am crezut ca va cadea de oboseala.Aiurea! Am mers cu ea pana la mama pt ca in casa deschidea toate dulapurile. Acum a adormit ca un ingeras. A fost obositor,dar minunat sa o vedem atat de fericita.Este minunata!Noi ne-am trantit in patul din camera ei si o priveam cum se catara,cum se agita,cum se joaca si striga. E atata de vie, de fericita, de minunata! A meritat!

Oana,Loreen,va multumim mult! A fost minunat sa va intalnim.Oana,multumim ca ne-ati primit atat de calduros.Alex este o frumoasa!Laura,m-am bucurat enorm cand mi-a spus Mihai ca veniti spre noi.Vroiam mult sa te cunosc. Delia este MUUUULT mai scumpa si simpatica decat in poze.Sper sa ne revedem!Mor de ciuda ca n-am putut sa venim si la intalnirea de azi,dar asa e cu printesele...:)

&

Mergi la inceput

Adina, sunt sigura ca ne citesti, zi repede cum a fost prima iesire cu Ema la mare, ca e subiect de maxim interes! Te-am vazut pe mess dar nu am indraznit sa deranjez la ora asta...

Mergi la inceput

Deh, Adina, na telepatieee!

Mergi la inceput