Copiluti de mai-iunie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dar dati mai fete reteta aici de budinca cu gris si mere, nu ne mai faceti pofta si apoi fugiti

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, stau sa ma intreb cu ce am gresit oare? M-am saturat sa fiu casnica, gospodina si cum s-o numi activitatile care presupun smotru de dimineata pana seara! Azi a fost o zi de tot kk.

Pe cat de cuminte a fost aseara Alexia la Beatrice pe atat de zuzu a fost azi. Nu mai spun ca aseara Beatrice a intrebat-o ce va face cand vine bb2. Nu va zic ca in masina cand am plecat acasa dra mi-a intors popou si a refuzat sa vorbeasca cu mine si a pus si boticu de rigoare. Parca vorbeam cu peretii. Azi toata ziua a fost agitata, sa o bag in seama, sa o iau in brate, sa se zbenguie. (Nelia inclin sa cred ca ai dreptate in ceea ce priveste capacitatea bb-ilor de a intelege ce le spui). La Beatrice, Alexia a fost tare cuminte. A studiat cuminte pe toata lumea si i-a mancat biscuitii lui Alex. prin urmare am decis sa ii cumparam biscuiti Nestle ca sa nu mai atenteze la altii. Era super calma fii-mea. Iar acasa e atomica
si maraie non-stop. Nimik nu ii mai convine.

Deci, dupa ce fii-mea m-a calarit toata ziua am mai facut si curat toata ziua, smotru la greu + prajiturele cu mere iar bb2 saracu... sper sa stea cuminte ca ma doare burta de aseara si nu imi mai trece nici nu nospa. Deci sunt moarta de oboseala, cu dureri cat cuprinde si cu nervi ca nu se mai termina o data dezordinea din casa. Stau si ma intreb ce ma fac cu 2 copii mici? Ma duc cu capul

Loreen, multa, multa sanatate Biancai.
Olga, please vreau si eu reteta aia de budinca cu mere!
Nelia am ramas fara cuvinte. Cat poate sa ii duca mintea!
Flori am fost la homeopat si conform unui algoritm facut pe profilul Alexiei ne-a dat o pastiluta care ar trebui sa ii ajute organismul sa nu mai faca viermisori. Vedem rezultatul peste 1 luna. Se cheama Sulfur 200.

Nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu. Sunt varza.

8+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Uite ca v-o scriu eu pana una alta. E un deliciu.

BUDINCA DE MERE CU GRIS

400g miere (eu am pus 1 cup), 250g gris, 400 ml lapte,
1 kg mere, 100g unt, vanilie

Se unge o forma de budinca cu putin unt si se presara cu 1/3 din cantitatea de gris. Se aseaza deasupra in strat uniform, jumatate din cantitatea de mere (curatate si rase), se presara peste ele jumatatea din cant. de gris ramasa, din nou merele rase si peste ele restul de gris. Se toarna deasupra laptele incalzit si amestecat cu mierea, vanilia, se pune din loc in loc untul taiat cuburi si se da la cuptor la foc potrivit, lasand sa se rumeneasca. Se poate servi calda sau rece.

Sper sa nu se supere omustata ca mi-am permis sa v-o scriu... oricum voi stiti ca e reteta ei. Scuze fata de cei neinteresati.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna seara.

Va multumesc ca va interesati de mine ,dar eu vesti bune nu am sa va dau.Durerile sunt din ce in ce mai mari si nici pe burta numai dorm,iar Mara scoate si ultima bucatica din mine.

Monu eu zic ca ar trebui sa te menajezi mai mult ca nu e de gluma lasa ca nu au intrat zilele in sac.
Buna mai sunt la sfaturi dar daca le-as aplica si la mine poate m-as mai linisti oleaca.

Olga reteta suna interesant.Sper sa reusesc sa o fac si eu.

Despre Mara sa va zic ca ea nu merge in picioare dar tipa toata ziua .Asa ca eu sunt mai mult ca sigura ca ea o sa fie ultima.

Nelia sper sa isi revina Tudora.

Flori cand ma vezi online da-mi pozele ca vreau sa fac colajul pana plec la spital .

Intreba cineva de vaccinul de tuberculoza.Eu am facut si testare ca Mara fusese in romania si dupa am facut vaccinul cu care am tras o gramada si inca mai tragem.Asa ca fetele care fac acuma vaccinul la bebe mare atentie cum vi-l face ca nu e de gluma.Cu Mara am ajuns la chirurgie sa ii curate puroiu si nici acuma nu e vindecat in totalitate.Dar inainte de vaccin sa cereti testare daca ati fost cu bebe in romania .

Mai nou am o pasarica pe creier ca eu nu ma mai trezesc din anestezie.Stiu sunt dusa rau cu capul.

Pup dulce copilasi.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Na, gusta, chiar ca nu mai fac testarea acum, eu intrebasem d tuberculoza...Cum s-a infectat la voi, a fost greseala asistentei?La noi tampita aia abia s-a miscat si pe Aidan il durea tare si s-a smucit asa ca i-am spus sa o lase balta....sunt absolut sigur ca e ok.Din cate stiu eu tuberculoza e o "boala a saraciei" apare acolo unde exista multa mizerie.
Asa ca la noi nu e cazul, nici macar nu cunosc pe nimeni care are sau a avut....

Nelia, e incredibil comportamentul printeselor dar e de inteles....daca ai cartea "What to expect in the toddler years" acolo spune ca toti copiii sunt impartiti intre nevoia de indepandenta si aceea de a ramane vesnic bebei ca sa aibe mama grija de ei mereu.Asa e si Aidan, o zi e independent, o zi e calare pe mine.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Adriana vina a fost a asistentei si infectia a aparut dupa o luna de la vaccin si mai are si acuma,in conditiile in care ea a facut vaccinul la sfarsitul lui ianuarie.Vaccinul mi l-au facut numai pentru ca eu sunt romanca si de aici e problema.Nu m-am putut opune .Asta e.Daca tu ai optiunea asta faci cum crezi tu.Eu ti-am spus numai prin ce am trecut eu cu saracul copil.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

hello!
Noi nu mai avem noutati,decat sa va multumim de incurajari intre 2 periaje a net-ului pe subiecte ce privesc parazitii astia nenorociti! Maine sunt hotarata sa merg la bou'de medic de familie sa iau o trimitere catre un alt laborator unde voi face analiza gratis si chiar daca va dura mai mult decat 5 minute unde a durat la astia, vedem daca iese acelasi rezultat. Cat despre analiza mea, daca iese al lui Dragos altfel, o voi repeta si eu.
A, si am si niste noutati totusi:
1.daca se joaca cu o lingurita in timp ce ii dau sa pape incearca sa o bage in mancare si dupa aceea in guritza-el nu a avut tentative pana acum, nici bibe nu si-l tine singur....puturosu'
2.a devenit muuuuuult mai tandru, se lipeste tot de mine si daca sunt eu acasa nu vrea decat cu mine la nani, cand vin de afara nu se mai lasa dus de la mine din brate si inca ceva haios, daca ii e teama de ceva vrea sa se ascunda in mine, in fusta mea sau la pieptul meu
3.merge tot mai bine tinut de o manuta. Ciudat e ca daca il tii de cealalta mana nici nu isi tine echilibrul in picioare, nu mai vorbesc ca singur nu se tine pe picioruse nici pe loc si nu ca nu poate, dar ii e inca teama...
Va pupam, noapte buna!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Andutzy-cele 3 puncte exact asa le vad si la Maya in ultimele zile. Dar identic cu Dragos!

Nelia-m-ai impresionat pana la lacrimi cu povestile despre copiii tai. Eu nu prea credeam in interpretarile astea psihologice, dar m-ai facut sa-mi schimb parerea. Ii povesteam sotului meu de Agata si m-a apucat plansul.

Gusta-ai mare grija de tine. Sanatate multa!

OlgaT-ma bucur mult ca ti-a placut budinca. Si mie mi-a placut mult si m-am batut cu fii-mea care mananca prima. Am gasit-o intr-o carte de bucate mostenita de pe la bunica cred, Retete cu miere se numeste. Si ma bucur ca a mancat Tony bine azi. Sa o tina tot asa.

monu-si eu ma simt la fel, doar ca Maya este destul de cuminte acum (are si ea perioadele ei) si eu nu mai am un bb2 (sper!!!). Ai grija si menajeazat-te.

Beatrice-bine ai venit in Romania! Sa va simtiti bine si sa aveti un concediu frumos.

Va spun noapte buna pe seara asta.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Buna la fete.

Incep prin a-mi cere scuze pentru confuzia pe care am facut-o cu puiuti, multumesc Androix.

Gusta - te rog din suflet nu te mai gandi la asa tampenii, ai un puiut de om de crescut, care are mare nevoie de mamica ei. Te pup, si te imbratisez strans de tot.
Gabita - mii de scuze dar nu citise-m tot, si apoi am aflat, asa ca iti doresc sa aveti o casnicie super fericita ca si pana acum si impreuna sa va bucurati de minunatul Andreiut si de
realizarile lui.
Loreen - vesti despre bibi? dar bune sa fie.
Tedy - multa sanatate suferindei micutei.

In rest va doresc tuturor mamicilor, puiutilor si taticilor suferinzi, multa sanatate si sa se repare repejor "bubele".

Flori - am sa trimit si eu in seara asta o poza daca nu se mai poate nu ma supar absolut deloc.
Dupa doua seri in care probabil din cauza de luna plina fata mea a adormit luni seara (mai precis marti) la ora 24:40 min, iar marti seara la 23:35 min, in seara asta a reusit sa revina la program relativ normal, adica la 22:30 dormea, dar azi m-a delectat, i-a cazut pe jos o bucatica de nectarina si ii zic "lasa ca o spala mama" la care ea "apa?!", imi venea s-o mananc, dupa care vorbeam cu mama la tel., fiind dat pe speaker sa auda si ea, a pupat tel. (fiind o zgarcita a pupaturilor) dar cred ca ii e dor de buni care e "baba", de altfel ca si -buba-.
Dupa cum spune-am in mesajul anterior, am avut 3 party-uri de vineri pana luni inclusiv, de unde am pus si filmulete, poze inca nu am apucat.Insa poze mai noi aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Tocmai ce am poposit si eu in casuta mea draga. Asa ca sa fie mai cu mot vacanta mea, fetele s-au procopsit cu diaree, Emma a doua oara in Romania si cu febra si vreo 11-12 scaune apoase azi si asta pe tot drumul spre casa...cu miriielile de rigoare si facutul creilor mei calendar. Acum la ultimul caca parca am vazut si firisoare de singe:(. Diana face moale, dar nu e asa apos. M-a innebunit azi Emma in avion cu "vau acasa a noi". Nu mai zic de mine care eram in culmea fericirii ca am ajuns in sfirsit acasa.

Diana nu numai ca nu a luat nimic in greutate luna asta, dar a si slabit vreo 300g. Sint tare suparata, imi vine sa imi dau in cap ca am avut ideea de a merge in Romania. Sincer, nu doresc la nimeni asa vacanta. Cu exceptia celor 6 zile la mare din care nu s-a exclus concertul mindrelor (la unison, ca sa imi incerce nervii), totul a fost de rahat, oboseala, nervi, mizerie (apropos de hainele pe care tocmai le-am pus la spalat...si sa nu credeti ca le-am lasat pe fete sa se joace in tarina), caldura...de toate la un loc si pentru toti.

De miine ma pregatesc de petrecerea Emmei (duminica face 3 ani si o sarbautorim...tema va fi "printese":).

De 2 lucruri imi pare bine legat de vacanta: Diana e mai sociabila (trage la masculi:)...pe bune ca nu spun prostii...se duce la orice barbat in brate:). De femei fuge si nu vrea nici in ruptul capului sa se duca la ele. A facut doar vreo 2-3 exceptii: cumnatele mele si nasa mea de cununie. De fapt se duce la toata lumea, le zimbeste smechereste, apoi, cind vede ca se apropie de ea, fuge. Emma si-a dat drumul bine la gurita. Unde ianinte spunea intr-o fraza 3 cuv. in engleza si 2 in romaneste, acum vorbeste numai in romaneste si chiar bine de tot. Deh, daca peste tot a auzit numai romaneste, s-a dat si ea pe brazda. O sa vedem de luni cum s-o descurca in engleza din nou cind va merge la gradinita. Si sa stiti ca nu numai Diana trage la masculi:)...si Emma trage de baietei sa se joace cu ea. Se face apoi ca e suparata, se aseaza in genunchi cu miinile la ochi sau isi acopera capul si asteapta sa vina la ea, sa o mingiie, iar ei ii trece instantaneu, normal. Am ramas si eu tablou la teatrul de domnisorica pe care il face.

Poate reusesc miine sa pun poze. Sa vad daca am timp ca sint cam multisoare.

Va pupez.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput