Copiluti de mai-iunie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Iuliana-bine ai venit acasa si-mi pare rau ca ai avut parte de o vacanta asa de stresanta. Sper ca lucrurile vor eveni la normal. Succes in pregatirea petrecerii si asteptam poze. Si Maya are clara preferinta pentru barbati. La femei nu vrea deloc, in afara de sora mea.

Am facut ieri un chec aperitiv foarte usor de facut si foarte gustos. Aveti reteta aici http://www.culinar.ro/carte_de_bucate_Aperitive_Aperitive+cu+oua_Chec+aperitiv_9_Aperitive_200_Aperitive+cu+oua_1991_12--174.htm

O zi buna in continuare!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Ce fac fetele?! Vad ca mai bine decat zilele trecute cand ma igrozeam citind de operatii,febra,buze franjuri,cucuie si alti paraziti...
Eu nu am mai reusit aseara sa fac nimic atata de obosita sunt...ma copleseste Delia de canbd vin acasa pana o culc,probabil din cauza dorului de mine.Cand stateam cu ea daca ma vedea tot timpul avea dorul alinat acuma insa este exagerat de mamoasa...Imi spunea Bianca ieri ca dimineatza dupa ce am plecat s-a dus la mine in dormitor si s-a asezat pe pijamaua mea si a inceput sa se jeleasca pana a adormit...Imi dau seama ce-i in sufletul copilului si ma intreb cum ar fi fost daca stateam acasa pana al doi ani...
Cu femeia incep sa am iarasi divergente ca o vad cat este de siktirita si nu face nimic sa arate ca ar mai avea chef sa vina ...mereu imi spune ca Delia plange dupa mine si ca nu o vrea pe ea,ca nu mananca,ca etc...O mai tolerez asa pana la sfarsitul lunii si daca nu se modifica nimic atunci o sa am o discutie mai serioasa cu ea ca mie nu-mi convine.Ieri de exemplu nu a scos fata afara deloc din motive nestiute de nimeni...cum am scos telefonul din priza ii rezolv si televizorul si atunci sa vad ce mai face...De convenit sigur nu-i convine sa mai vina insa nu ridica nici un fel de problema de frica ca nu-i voi mai da nici un band e aici incolo...pai nici nu am cum ca doar nu-s producator de bani...
Bianca este bine...se aproprie prima menstruatie la ea si din cauza asta are reactiile astea.De o saptamana i s-au congestionat sanii,apoi au fost cateva zile cu greata si dureri de cap si eiri durerile de burta din cauza asta au fost...eu am stat de vorba cu ea de multe ori,insa nu pot accentua prea mult un aspect ca ea incearca sa grabeasca evenimentele si sa mimeze simptome tocmaiin ideea de a capata atentie mai multa...Imi este groaza de momentul acesta ca stiu ce chin este pentru o fetita iar daca ma va mosteni va fi vai si-amar de ea in fiecare luna cu durerile menstruale...
Pana atunci sper sa mai treaca macar cateva luni...

Olgutele am sa fac si eu reteta tot in speranta ca Delia va manca ...ea de felul ei nu mananca budinci,oricat ar fi de gustoase,nici macar din cele cumparate,insa voi incerca sa-i fac poate totusi...si cred ca merele as putea sa le inlocuiesc cu fructe de sezon,caise poate...

Elisor migrenele mele chiar nu stiu de unde vin...dar am sa ma duc la doctor...promit solemn pe cuvantul meu de utecist...

Andutzy incearca la sanepid sa faci analiza...eu stiam de la Bianca ca recoltarea se face intr-un tub cu un gel inautru...si numai la sanepid sunt coprocultoare de genul asta...

Iuliana daca tu care vii odata la hat ani in tara esti dezamagita iti dai seama pe noi care trebui sa traim aici cum curge sila si siktirul...dar priveste partea buna a lucrurilor si eu va spun bine ati revenit acasa la voi si sa va simtiti bine in continaure... Sanatate fetelor si spor la pregatiri...

Beatrice concediu placut si voua si sper de data asta sa reusesc sa ne vedem ca anul trecut am ratat evenimentul...

Gusta astept pe 19 vesti de la tine ...sau chiar pe 18...si lasa prostiile ca te stiu femeie serioasa...

Olguta din America spor la facut bagaje...mai aveti putin si plecati...in concediu

Va las acuma ca ma indeasa constiinta intr-un colt al biroului... stau acolo pana-mi trece si apoi revin...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Gata, am pus poze...sint muuulte ...vreo 10 pagini de poze http://community.webshots.com/album/552205667fSYzNa .

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Care-a latit pagina in halul asta?

Eu deja sunt cu nervii la pamant, a sosit sefa gata cu nervii pe pereti si asa as lasa totul si m-as duce, dar din pacate nu pot.

Loreen - ma intrebai cum fac cu mancarea la mare, pai e simpul: borcanasele sa traiasca, vreau sa zic ca i-am dat si reci (ma refer la felul I) si a mancat fara probleme, iar iaurt gasesc la fata locului. Mai trebuie sa rezolv problema fierbatorului, ca apa de bibe trebuie sa o incalzesc. Una peste alta sper sa ne descurcam, desi ma pregatesc sufleteste de pe acum sa mancam pe rand pentru ca nu cred ca va sta linistita maimuta sa mancam noi. Abia astept sa se faca maine seara, timpul se misca in ritmul melcului si mi-am pierdut rabdarea.

Nelia - chiar ca perspicace fetele tale. Culmea e ca si mogaldea trece printr-o faza de intoarcere la bebelusi caci de vreo 2-3 saptamani si-a reintrodus masa de noapte. Se trezeste de-a dreptul plangand de foame si ii aud si matele cu ghioraie, biata de ea. Pe de o parte ma bucur pentru ca baga cam 750 ml de lapte in 24 de ore, dar pe de alta parte mi se intampla sa nu mai pot adormi vreo ora dupa ce ii fac laptele (desi pregatesc de cu seara masurile de lapte si mai trebuie doar sa incalzesc laptele). Asa ca probabl toti au la un moment dat cate un moment de intoarcere in trecut, cand era cald si bine la sanul mamei. Cat despre frica de viitor si de crescut, ce sa mai zic, ca mie nici azi nu-mi vine sa cred ca nu mai am 18 ani si ca... e, nu mai zic ca ma ia depresia.

Gusta - mult curaj si sanatate, poate se rezolva de data asta.

Monu - dar ma da-le in Doamne iarta-ma, ca curatenie perfecta nu o sa ai niciodata daca nu ai femeie in casa, odihneste-te si pastreaza-ti fortele pentru ca chiar iti va fi greu cu 2. Burta te mai doare?

Florentina - nici o veste?

Florentina - bine ai venit acasa!

Gata, ma duc la treaba. Pupici.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

ioanaalincam- iti spun un pont - sunt incalzitoare pentru masina special pentru sticlute( eu am de la primii pasi si sunt multumita)eu folosesc de regula cand merg in deplasare la socrii( aprox 500 km dus intors)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Nu v-am mai scris cam de multicel(am fost ocupati cu mutarea si nici nu am avut netvreo 2 sapt.)Cristian azi a facut vaccinul cotra rujeolei,rubeolei si oreionului.Zice ca abia dupa o saptamana ii poate aparea febra.Inca nu s-a obisnuit cu noua casa si vrea tot timpul in brate.Abia a inceput sa puna piciorusele cu toata talpa jos,caci pana acum mergea pe varfuri.Dubios este ca daca il tin de o manuta se dezechilibreaza, dar pune piciorusele jos,iar daca il i-au de amandoua manutele merge numai pe varfuri.Am facut analiza din nou de fier si a asimilat fierul are 12,9,dar mai trebuie sa ia fier inca 4 saptamani.Fisurile anale s-au facut la loc,iese cu sange.Trebuie sa mergem la un proctolog,caci de creme date de pediatra m-am cam saturat.I-a mers bine cu o crema cu nistatin8cred ca a fost candida),dar se pare ca acum nu mai are efect.Asa ca poate v-om obtine o programare la proctolog mai curand,caci majoritatea sunt in concediu.Va pupic pe toate,ca tare mi-a fost dor de voi

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ioana trece timpul ca nebunu' nici nu-ti dai seama...hai sa-ti zic cum am facut eu cu laptele Deliei cand am plecat.Mi-am luat un termos cam de 1litru si un incalzitor de apa...si incalzeam apa,o puneam in termos si avea cu mine in orice situatie apa calda.Cand nu aveam incazitorul,incalzeam la ibric apa...O incalzeam mai tare sa tina vreo 12 ore si cand ii faceam laptele o combinam cu apa mai rece din sticla...
Cu mancarea te invidiez ca Mogaldea nu-i pretentioasa si nu trebuie sa faci inovatii culinare...
Iar la mare o sa-i placa...la toi le place(fii-mea faec exceptie de confirmare de regula...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Vai ce m as duce si eu la mare dar poate in septembrie ajung si poate,poate duc toata trupa dupa mine sa vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ziua buna fetele!

Ma uimiti cat lapte papa bb vostri, a mea baga 240 ml dimineata (asta e sfant, e ca un ritual, la 9 ii duc biberonul cu lingurita cu penicilina si o amagesc ca-i dau bibe, ea deschide gurita si eu ii var scarbosenia aia amara, apoi isi primeste lapticul mult iubit si asteptat), iar seara daca papa 100 ma declar fericita, ma si mir cum de are bulanelele pe care le are pentru ca grozav nu mananca:
9 - bibe
13-14 ciorbica sau felul 2
17-18 masa de fructe cu iaurt
facultativ la 21 - 100 ml lapte
Nu gustari, nu nimic

OlgaT multumim de complimente! Chiar voiam sa cer reteta, bine ca ai postat-o, ptiu ce usor de preparat, salvam, "brodam", papam, kkam...am facut si eu zilele trecute praji cu visine si piersici, Bibicu n-a apreciat-o, c-o mana baga in gura, cu cealalta scotea.

Daniela multam de sfat, n-am candela, dar uleiul de masline e bun?, am dat-o cu crema de galbenele si vad ca e din ce in ce mai bine, doar ca tare incet se mai vindeca. Sper si eu din tot sufletul sa nu ajungem la chirurgie...

Monu daca Alexiei ii place in vizita programeaza-i zilnic iesiri de-astea, da-o incolo de treaba casnica, si eu sunt satula...

Gusta e normal sa te gandesti la trezitul dupa anestezie, asa gandeam si eu, mai am piticut si cu avioanele, cat priveste Mara stai la coada te rog ca sunt altii mai lenesi sau hai sa zic fricosi, cum e si donsoara mea, dar pe bune ca nu ma streseaza de nici o culoare ca nu merge singura, o va face si atunci adio si dramul de liniste ce-l mai am. Va fi bine si vei scapa de problemele fizice, cel putin, mai e un pic, curaj, suntem alaturi de tine

Stefania vazut Bumbutu, foarte dulce, cu ochii ei mari de caprioara, ati facut parada la ciupilici, mai?, superba Alesia printre langa florile alea mari si roz, tu chiar te astepti sa-ti manance bananoia aia gigantica??? Scump copil ai, mai fa unul

Cristina stiu ca nu ne vezi, noi iti uram concediu placut la mare si sa va relaxati si odihniti

=Bianca merge tinuta de-o manuta, azi i-am pus hamul si era uimita cum de poate merge fara sa se tina, dar mie nu mi se pare grozav hamul, zilele astea vreau sa dau si rotobilul ca prea putin am pus-o in el, iar de-acum incolo nici atat.
Incepe sa incaseze lovituri in barbie, baga viteza si nu e atenta si-si prinde o manuta sub ea.
Isi "pune" agrafe in par, se "piaptana", "vorbeste" la telefon (ma rog mai mult cu ceafa, nu prea nimereste urechea), e o domnisoara in toata regula iar eu sunt topita dupa ea.

Va pup ca n-am nici inspiratie, timp nici atat.
O zi buna!

Mami de puiuti: Bianca (13.06.2006) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Aaaaa, OlgutaM si eu m-am gandit ca or fi hemoroizi, dar asa mica, plus ca nici nu stiu exact cum arata hemoroizii, am intrebat pediatra care-i cauza aparitiei, ce sunt, nu mi-a spus decat s-o lasam in pace (crescatura) si daca nu se retrag ne da trimitere la chirurgie, incep sa ma fiarba piticii ca vad ca trec zilele si nici gand sa treaca, deja e o luna de cand sta bine mersi in curul fetii.
Checul ala pare extrem de apetisant cu cascaval si sunca, chiar n-am intalnit pana acum cu atat mai mult ma atrage sa-l fac.

Denisa ne bucuram c-ai dat un semn, sa va fie bine dupa vaccin fara reactii si imi permit sa pentru casa noua, s-o stapaniti sanatosi si sa traiti momente fericite

Fran sanatate la fete! Eu nu pot vedea pozele voastre de la motz, adik le vad per ansamblu dar cand vreau sa vad bucata cu bucata imi spune ca albumul e privat.

Florentina ce mai faceti? V-am visat azi noapte, se tanguia Maya dupa tzatzisoarele lui mami si ca s-o consolezi i-ai pictat si ei, cum se mai simte?

Monicica a trecut amigdalita?

Androix, Anca (NewMami) ce mai faceti?

Mami de puiuti: Bianca (13.06.2006) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei

Mergi la inceput