Copiluti de mai-iunie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Andutzy uite aici :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=238

Gata inchid bojdeuca si plec acasa la copii ...Bianca nu se simte bine si eu banuiesc ceva hormonal...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna dragele mele

OanaC prin ce-ati trecut...e cumplit sa nu ai alternativa si sa ajungi la chirurgie, bine ca a trecut si incet, incet se va reface, imi imaginez ce-ai simtit ca am avut si eu "ocazia" asta cu Andreas, e drept la 4 ani si pentru o banala operatie de polipi, dar era in perioada cand toate ziarele scriau de baietelul care a murit in urma unei operatii de amigdale si tare greu a fost sa ma hotarasc, ma lua cu stari de rau asteptand sa mi-l aduca, dar a fost bine si benefica pentru sanatatea lui.
Scuze ca m-am lungit, refacere cat mai rapida!

OlgutaM de ce sa reduci orele tale de somn daca iti priesc, eu ma simt om dupa o noapte de 7-8 ore, dar nu intotdeauna imi iese. In privinta mersului nici Bibi nu da semne ca ar tenta-o mersul de una singura, daca nu are de ce sa se sprijine se lasa frumos pe poponeata si apoi ajunge unde doreste in 4 labe.
Si eu stiam la fel despre tbc in Ro, inca e prezent, langa Bv chiar e un sanatoriu si aratau in ce hal e, plus ca sub "atenta" supraveghere a cadrelor medicale se bea si fumeaza ca-n codru

Pisik somezi?

OlgaT si eu am sesizat un aer mai optimist in postarile tale, dar indiferent de aerul care-l poarta ma bucur sa vad ca esti prezenta si te rog sa nu mai pleci...nu regreta ca l-ai facut pe Tony tarziu, nu te mai cunosteam daca aveai baiat de scoala acum.
Eu fac in iulie 13 ani de casnicie si uite ca am "doar" baiat de cls.II, asta e, toate vin la timpul potrivit.

Laura tumoare la cap a avut saraca, dar nu vreau sa-ti alimentez piticii, doar sa te rog sa-ti faci niste investigatii ca sa stai linistita si sa tratezi in cunostiinta de cauza.

Bai frate nu pot sa gandesc de nici o culoare, vorbesc toti o data si toti cu mine...revin mai pe seara cand se linistesc cei ai casei

Mami de puiuti: Bianca (13.06.2006) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Andutzy imi pare rau ca aveti toata colectia de miscatori, sotul tau cum sta? Ti-am dat ieri linkul despre viermi postat de Loreen, dar probabil nu l-ai observat

quote:
Andutzy musai dupa tratament (dupa vreo 3 zile) sa-i faci un exudat, amigdalita pultacee a avut si Bibi dupa Pasti si uite ca inca o tragem cu streptococii. Sanatate la amandoi, nasol de tot cu giardia asta pacatoasa. Vezi ca e un articol despre viermi pe DC www.desprecopii.com/info.asp?id=238" target="_blank"> aici , dar poate l-ai citit

Laura orice ar fi sanatate si tizei Bibicului mic, capul cum iti mai e (stiu ca-i tot pe umeri )
p.s. sa nu-mi spui ca o paste statutul de femeie

Beatrice bine ati ajuns in tara si concediu placut! Reiterati plimbarile din septembrie anul trecut?

Mami de puiuti: Bianca (13.06.2006) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Saru mana pt link-uri, am intreat si ieri si azi dar tot fiarta sunt...Vreau sa repet analiza mai ales ca stiam ca oxiurii se vad in kk...si eu pe al lui Dragos il urmaresc zilnic...daca iese altceva,merg si parui pe aia unde am facut si eu si el, mai ales ca am dat 60ron pt analizele astea....Imi vine sa urlu....

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Elisor acum am reusit sa vad si eu ultimele poze ale Biancai. E scumpa si dulce si grasunica si are niste ochi de mor. Ce sa mai spun de coditze... Nu va stresati cu mersul ca aici se spune ca o fac pana la 1 an jumate.

Loreen numai bine Biancai tale.

omustata nu-ti imagina ca eu sunt multumita cu cat fac pe zi dar asta tine de o cretineala de a mea cum ca totul trebuie sa fie perfect, si mancare si curat. Si cum nu-mi ajungea apartamentul de curatat lasa ca acum am casa plus gradina si judeci ca nu mai termin niciodata. Cateodata seara cand ma pun in pat imi tremura picioarele pur si simplu de efort.

Pe Tony l-a razbit foamea ieri dupamasa in final si a bagat un castronel de ciorbica, un carnacior de pui si jumate de felie de paine cu crema de branza. No s pe seara si noapte nu s-a mai putut opri ca a bagat 850 ml de lapte de la 8 seara pana dimineata. Sa inteleg ca iar a mancat pentru doua saptamani?

Mickyyy eu chiar ma mir cum de poti cateodata si cu doi si cu serviciu. De fapt o sa vad si eu probabil. Cel putin sper sa vad si partea cu doi si cea cu lucrul.

Cloreta pe unde esti?

Cornelia sper ca Maria e mai bine. Cat despre Stefan am ajuns si la pozele voastre si-l declar unul dindre cei mai aratosi baietei de pe forum. O sa ai ceva probleme cu tinutul fetelor departe de gradina.

andreea.a nu ai mai scris demult. Vad ca atunci cand sunt eu nu esti tu. Cum sa facem sa ne si intalnim pe aici? Apropo arati chiar beton, sa nu mai slabesti ca esti perfecta.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Eli, cat despre sotul meu el nu crede in rezultatele astora si face misto de mine, zicand ca el sigur are tenie....

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor sanatate puiutzei tale, poate-i trece de la funduletz si n-o sa fie nevoie de chirurgie. Eu ii mai dadeam Isabellei, cu ulei din candela, daca ai asha ceva acasa, puneam o bucatica de vata imbibata in ulei si ii stergeam funduletzul, ii trecea foarte repede iritatzia si roseala de la poponetz.
Adriana eu n-am fost inca in Romania, dar nu mi-a spus pediatrul nimic referitor la vaccinuri, ca iese in afara tzarii. Si aici vaccinul i l-au facut Isabellei la un an, iar acum urmeaza la 18 luni.
Cloreta pupici la mogildeatza mereu treaza si nemincacioasa.
Pisik, Mercedes felicitari pentru mergaretze, de-acum tzinetzi-va bine.
Olga T .... multa putere, multa sanatate
Fran sanatate la bolnaviori , adica tzie si lui Iepu
Andutzy sanatate lui Dragoselul , sa scape de aratarile alea mici si urite.
Laura... pentru Bianca
Nelia cum se simte Tudora ?
Gusta tu cum te mai simtzi ?
Pupici si sanatate multa la bolnaviori

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salut! Cam pustiu pe aici. SUnteti in parc, hai? Eu nu am chef de nimic, am cam frecat duda azi si prin urmare tare ma simt obosita. Abia astept sa plecam acasa, desi in seara asta e tristete mare ca e casa pustie. Nici de mancare nu mai avem ca au ras termitele tot in cele 3 zile cat au stat, asa ca parca vad ca iar am program artistic de gatit.

Andutzy - of, ce scarbosenie cu miscatorii astia, sper sa nu ia si Mogo, dar la cat pune mana pe toate nu m-ar mira. Repeta analiza daca te simti tu mai bine.

Cornelia - ce bine ca se insanatoseste Maria. Stefan n-are nimic, nu-i asa?

Beatrice - petrecere frumoasa in concediu! Si zi la familion sa lase baiatul in pace ca il streseaza.

Din fetele somate sa iasa la iveala vad ca putine aparitii la rampa am avut. Haideti, unde ati disparut cu totul? Gata, va las ca incep sa strang pravalia, nu mai am rabdare deloc. Poate mai intru diseara. Pupici.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

N-o sa credeti ce va spun acum! Deci, dupa ce de la 10 luni, Tudora maninca mincare taiata bucatele si aproape singura si aproape fara sa se murdareasca in ultimul timp... dupa o greva foamei de vreo 5 zile in care imi venea sa-i bag efectiv lingura pe git si sa-i pun castronul sau castroanele (ca nu stiu cite feluri de mincare i-am facut si in cite moduri) in cap, ieri m-am intors la 6 luni, cind am inceput diversificarea. Adica i-am facut piureul lui Mogildea, gindindu-ma ca daca puiul ala maninca tot, poate si Tudora va minca. In timp ce vorbeam cu OlgaT la telefon, a mincat vreo 80g de piure, a dormit 4 ore (!?!?) dupa-amiaza, la 6 i-am dat din nou piureul respectiv, de data asta cu iaurt si brinzica facuta de mine... a mincat o cescuta, deci vreo 150g. Apoi o banana, dar tot piure, ca altfel nu voia (ea maninca de ceva timp banana intreaga, in coaja, asa cum o maninca Agata), iar seara m-a uimit: a mincat tot vreo 150g de cereale, ca i-am dat Agatei si a vrut si ea. Ei nu-i mai plac cerealele de pe la 8 luni! Iar astazi, prinzind curaj de ieri, i-am facut la micul dejun „ou in cana“ (ou fiert mai moale din care ii pun galbenusul si o bucatica din albus, brinzica sau cascaval, iaurt si le blenduiesc bine) din care ii dau Agatei, ca altfel ea nu prea vrea ou... a mincat tot, apoi la 10 i-am dat un mar facut piure! Si cu toate astea am hranit-o eu cu minuta mea, lucru pe care nu ma mai lasa sa o fac iar de vreo citeva luni bune. Si inca ceva ciudat: nu a vrut sa manince decit cu lingurita verde mica, aia cu care am hranit-o intre 6 si 10 luni!!! Ce spuneti? Ne intoarcem la stadiul de bebelusi? Dar nu zic nimic, ma bucur ca a mincat! Si deja se simte in starea ei, e mult mai vioaie si are ochii luminosi, nu apatici. Desi tot palida e! Nu mai spun ca aseara am dormit cu ea agatata efectiv de git, cum ma miscam un pic, se trezea miriind... Si ma intorc din nou la ce i-am spus Florentinei. Sa fie oare din cauza faptului ca a auzit ca incepe gradinita, ca i-am tot explicat de cite ori am fost pe acolo, ma cam duc o data pe saptamina, ca sa se obisnuiasca cu locul... Eu stiam ca sint destepti, dar nici chiar asa...

Ei, dar stati ca nu am terminat! Acum urmeaza partea cea mai interesanta, ca eu tot am gura cscata de aseara si sint in pana de idei si explicatii. Agata nu vrea sa creasca!!! Ea are de vreo saptamina dureri de burtica, am mers la doctor si mi-a spus ca nu are nimic, dar ca simte la palpare intestinele tari, deci se poate sa fie o constipatie. Intr-adevar, s-a plins cu ceva timp in urma ca face foarte greu si cam refuza supa, asa ca am crezut ce mi-a zis doctorita. Dar pe linga aceste dureri de burtica, are si niste stari nu prea demne de ceea ce parea a fi Agata. Plinge din orice si foarte repede, trece de la stari de agitatie, de nebunie chiar, la stari apatice, eu le-am observat, dar am lasat-o in pace. Singurul lucru pe care l-am facut a fost ca am stat mai mult cu ea, nu am dus-o chiar in fiecare zi la gradinita, am luat-o devreme atunci cind mi-a cerut-o (si cam cere asta, ceea ce nu prea se intimpla in cazul ei, ii place tare mult la gradinita). Intr-o zi, acum vreo trei saptamini, imi spune educatoarea ei, ca in timpul siestei a plins dupa mami!!! Saptamina trecuta, joi, nu a mincat nimic si a plins din nou dupa mine! Am intrebat-o de ce si mi-a spus ca nu stie, o apuca asa un doooor! Ieri dimineata cind am ajuns la gradinita, dupa o zi de stat acasa (petrecuta frumos, de-i drept), a inceput sa plinga ca ea vrea acasa, ca va plinge la siesta ca ii este dor de mine si de Tudora si de tati! I-am zis ca nu pot sa o iau, dar ca voi veni sa o iau devreme. Cind m-am dus sa o iau, imi spune educatoarea ca a avut o stare tare proasta toata ziua, nu a mincat nimic la prinz si in timpul siestei a plins ca ii este dor de mami! Am zis ca nu-i adevarat! O iau si in parc incerc sa aflu ce se intimpla cu ea. Imi spune ca nu poate sa manince, ca o doare burtica! O palpez si o intreb daca o doare si o rog sa nu ma minta... Si atunci imi trinteste una, de ma lasa masca, efectiv nu am stiut ce sa-i raspund: nu ma doare burtica acum, dar eu nu vreau sa cresc mare, nu vreau sa-mi cada dintii, nu vreau sa merg la scoala si... nu vreau sa am bebelusi pentru ca mi-e teama ca-mi curge singe din pasarica! Eu vreau sa ramin asa cum sint acum! SI Tudora la fel! Oaaauuuu! Nu am vorbit cu ea inca despre asa ceva, dar atunci cind am nascut a vazut ea ceva, ca altfel nu-mi explic de unde a scos-o. Si s-a cuibarit in brate la mine si asa a stat pina am plecat acasa. Nu am spus nimic, ca nu am stiut ce... Ajung acasa, alta chestie! Ca ea nu maninca! De ce? Pentru ca nu pot! Si ii era foame, ca ii sticleau ochisorii si numai dupa mincare se uita. Si a mincat doar niste cereale cu lapte, dar si pe alea asa, in sila... Dar nu stiu de ce am avut senzatia ca e o sila fortata si mi-a trecut prin cap ceva: nu vrea sa manince ca sa ma vada ca ma ingrijorez, sa ma ocup de ea. A vazut cit ma consum ca nu maninca Tudora si vrea sa ma vada ca fac asta si pentru ea. Cel putin intuitiv, asta am simtit ca face, la fel cum am simtit ca durerea de burtica e oarecum exagerata, ca o cunosc cind e bolnava... I-am spus doar ca e sint tare suparata ca nu maninca nici unul din copiii mei, pentru ca mie imi plac tare mult copiii care papa bine si tot. Of, viata mea! Ce-mi place expresia asta, ce se intimpla cu fetele astea? De unde, frate, atitea angoase!?! Si asta-noapte, dupa ce ca nu am dormit din motivul deja cunoscut, Tudora, Agata s-a trezit de doua ori... strigindu-ma! Ultima oara chiar a tipat si cind m-am dus la ea, era toata transpirata! Am schimbat-o, i-am dat apa, a facut pipi si am pupat-o. Mamiiii, poti sa mai stai un pic linga mine... pina adorm!?!

Ma duc sa citesc ce ati mai scris...

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Tocmai am terminat budinca de mere cu gris dupa reteta data de Olga. Mai e beton, cel putin mie imi place teribil. Asa ca cereti reteta ca merita. Acum chiar sper sa o manance si Tony.
Chiar ca e pustiu rau pe aici.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput