Copiluti de mai-iunie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Mey sunt in urma cu cititul ca ieri nu am deschis PC, asa ca va zic doar de noi.
Am fost ieri cu Iepu' la pedi-alta nu a noastra-si cica are rosu in gat si probabil e ceva viral-rinoadenoidita-a fost diagnosticul. Chestia e ca si eu m-am simtit ca naiba m-a durut gatul ingrozitor si febra tot ca Iepu'-37,6-37,8. Mey da asa durere de gat n-am avut niciodata...asa ca am fost cat am putut de rabdataoare cu ea ca m-am gandit ca daca si ea are tot asa dureri...inteleg de ce s-a trezit noaptea din 15 in 15 minute...tuseste urat -da' numai in pozitie orizontala-adica numai bine ce adoarme si se trezeste tusind...pedi a zis ca desi nu ii curge nasul infectia e undeva spre polipi (?) si se scurge in gat...Nurofen si picaturi de nas ne-a dat...Cica de care avem in casa pentru ea, ce i-am mai datpai nu i-am dat nimic ca pana acum nu i-a curs nasul niciodata, de fapt nici acum nu-i curge...in sfarsit...cica sa o mai vada peste 3-4 zile daca nu-i trece ca poate ii da sa facem aerosol, daca nu eventual sa mergem la mare
In alta ordine de idei a aparut si la noi prima maselutza, da' nu e aia umflata din februarie-dreapta jos-pe care tot dam cu dentinox-ci exact deasupra ei-am simtit-o intamplator ieri cand ii dadeam cu smacolina pe aia de josca altfel nu risc sa bag mana in gura crocodilului...
Andutzy-merci de raspuns, Iepu' nu prea are febra doar gatul rosu si cica se si vedeau chestii care se scurgeau din nas. Asta o cred, ca prea tuseste culcata...
Olga(mami de Maya)-eu stau langa parcul Circului, da' mai bine ne vedem cand va intoarceti, ca se pare ca la Iepu' e ceva viral-mai bine dacat sa va facem cadou ceva virusi...
Androix-probabil Filip a prins ideea ca tu te intorci sigur in scurt timp, de aia nu plange dupa tine in timp ce socrela trece mai rar pe la voi. Las' ca stie el cine are grija de el, nu-ti face probleme...
Incerc sa citesc si eu din urma...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Neata! Abia acum am intrat ca aseara a fost rost de sezatoare...

Nelia - am vazut ca aveai mare nevoie de mine, dar nu am fost pe faza. Intr-adevar piureul i-l fac din toate legumele (ma rag, mai putin linte si alte exotice din astea, ca nu prea obisnuim), adica: morcov, pastarnac, telina, cartofi, conopida dovlecel, mazare (nu multa ca nu prea ii place gustul) frunze de varza/patrunjel/salata, depinde ce am prin casa. La gust iese foarte dulce si de regula prevaleaza un gust, in functie de ce am pus mai mult. Mananca Mogaldea de nu are treaba. Sa-mi spui daca a mancat Tudora pana la urma. Si rezultatele la analize?

OanaC - bine ca ati trecut peste acest prag, acum urmeaza refacerea si dupa aceea ati scapat. Are ochisorul acoperit sau deja e liber?

Chris - esti ocupata tare, nu? Si eu, dar ce conteaza!

Cloreta - hop si noi printre codasi, nici Ana nu merge singura, dar nici nu tanjesc dupa aceste performante. Deja ne duce de mana numai unde vrea ea si nu e chip sa o intoarcem din drum cand s-a fixat pe ceva, d'apoi cand va merge singura cred ca ne luam cu mainile de par. Nu mai zic de rasfat, ca aceste zile cu ai mei au facut sa-i creasca niste cornite... Si inca nu au stat cu ea decat cateva ore pe zi, cand ma intorc de la mare nu cred ca ma mai inteleg cu ea. Oridum se prefigureaza din ce in ce mai bine un sejur prelungit cu ai mei, adica eu sper sa le-o bag pe gat cand vor pleca la munte, se pare ca vor sta vreo 9 zile - trag speranta ca chiar inainte de sejurul nostru la mare. Maine aflu raspunsul.

In alta ordine de idei, ei au plecat cu coada intre picioare deocamdata, fara sa fi gasit nimic de cumparat (garsoniera sau apartament), aveau impresia ca vor gasi in cele 2 zile jumate cat au stat. Se intorc saptamana viitoare, cand incepe iar balamucul. Iar noi ne pregatim de mare, diseara sunt o duoamna, ma duc la pedichiura, iar maine sper la epilat (va fi primul epilat inghinal dupa nastere, brrr, ma ingrozesc ca va trece cu ceara peste cicatricea de la epizootomie).
Mai vorbim. O zi buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Buna dimineata! De obicei nu scriu la ora asta, dar mai bine raspund acum pana nu uit.

Laura-TBC nu este eradicat la noi deloc. Dimpotriva. Din cauza asta ma bate soacra-mea la cap sa-i fac vaccin Mayei, dar eu nu am chef deloc pentru ca stiu ca vaccinul asta este mai nasol, trebuie mai intai sa-i faca chestia aia sub piele, etc si ma gandesc ca poate Maya nu intra asa in contact cu persoane care ar putea avea. Si despre tine, du-te la doctor, te rog mult, daca nu pentru migrene macar pentru ganglionii aia.

Nelia-imi pare tare rau ca te framanti cu Tudora si-mi dau seama ce disperata as fi si eu. Dar nu cred ca trebuie sa te gandesti ca nu-i place ce-i dai tu de mancare, cred ca pur si simplu trece ea acum printr-o perioada in care nu ar manca si daca i-ai da ce-i mai bun pe lumea asta. Sper sa afli rezultatul analizelor cat mai repede si sa incepi tratamentul. Pana atunci pentru Tudora.
Cat despre organizare, eu cred ca sunt monument de dezorganizare si cu toate astea Maya doarme bine. Aici chiar ca este de cum le este firea.
Pe mine ma complexati pur si simplu cand va aud cate faceti. Eu nu am timp sa fac nimic si incep sa cred ca este vina mea. Ce-i drept, sotul meu nu ma ajuta cu absolut nimic. Si pe cuvant daca fac ceva pentru mine. Singurul lux pe care mi-l permit, spre deosebire de multe mamici de aici este ca dorm cate 7-8 ore noaptea, dar cred ca trebuie sa mai tai din el ca altfel nu se poate.

Oana C-niic nu ai idee cat de bine te inteleg prin ce treci. Si au am trecut cu Maya printr-o operatie la inima si am suferit enorm, cred ca eu mai mult ca ea. Sa dea Dumnezeu sa se refaca rapid si sa fie totul bine. Evei.

Va las si eu ca ma plang ca nu am timp dar bantui pe aici. O zi buna!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

OlgaT-te rog sa ma crezi ca nu am avut deloc intentia sa zic ca te plangi. Cred ca eu in locul tau as innebuni de-a binelea. Eram doar bucuroasa ca mesajul tau era vesel. Si ai toate motivele sa fii fara energie. La cat de putin dormi ma mir ca mai rezisti. Si sunt convinsa ca ai simtul umorului si-mi place mult de tine, dar aici nu suntem ca sa ne distram una pe celalalta ci sa ne spunem necazurile sau sa ne bucuram impreuna. Tot ce vroiam sa-ti spun este ca ma bucur cand ti-e bine .

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Va multumesc mult pt. urarile de sanatate. Si-au facut efectul. Dupa trei zile in car e azacut, Maria, in sf. a mancat ceva in dimineata asta si nu a mai facut febra.

Multa sanatate si recuperare rapida Evei!

Pupici si sanatate tuturor puiutilor!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Salutari! n-am timp sa va scriu prea multe ca pitik misuna de zor pe aici si-si pune haine-n cap sa ne jucam cucu-bau. ea e bine acum, multumesc lui D-zeu, dupa ce-am tras saptamana trecuta n-am crezut ca o s-o mai vad vreodata asa vesela si plina de energie! eu sunt varza, am luat virusul de stomatita de la ea, am dureri de cap si de burta iar in nas si gura parca am jar...ma gandesc ce-o fi suferit bietul copil si noi habar n-aveam! am observat ca ajuta mult un spray cu aloe recomandat de pedi (alovex se numeste, in caz ca o sa aveti vreodata probleme din astea).
revin daca adoarme...pupici si multa sanatate la toti!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutici la fete!

Abia am reusit sa intru pe DC si sa am timp sa va scriu. Suntem la mama si ii merge greu calculatorul si abia se incarca paginile si mai bine nu ma enervez sa intru.

Noi suntem bine, am ajuns bine, mai putin Alex care a facut urat in avion cum va zis Monu, cred ca i-am zis sa va zica. Dar apoi a fost k. A mai avut el ceva probleme cand i-a vazut pe bunici tabarand pe el toti deodata ca a inceput sa planga, saracul si nu se mai oprea. Dar usor, usor si-a dat drumul..

Am fost in control la doctor si a reiesit ca trebuie sa-l decalotam, asa ca pe 26 iulie avem programare din nou la Medicover... Sapt viitoare vom pleca la mare si apoi mai stam ceva timp in Bucuresti sa ne mai vedem cu ceva prieteni si apoi acasa la noi!

In rest cam asta!

va pupam

Ne-am intalnit aseara cu Monu si Alexia. Este o scumpa. Lui Alex i-a placut mult de ea, ca s-au jucat frumos si era tare incantat!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Buna

Am intrat doar sa va salut, sa nu ne dati disparute de tot .

Sorry...dar am un program infernal la serviciu (lipsa acuta de personal, concedii la care se adauga o preluare temporara a tuturor atributiilor unui coleg care si-a dat demisia) de am ajuns sa vin si-n week-end ca alta sansa sa le aduc la zi nu am, asa ca timp de forum....ioc sau spre zero.

Asa ca si ne mai auzim!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Mai fetelor am o stare de imi vine sa ma aruns de la etaj, noroc ca stau la casa....si de la et 1 nu mi-as rupe decat ceva....
I-am facut analiza, nu are giardia dar are...OXIURI .Am zis ca mor! Suntem familia viermi intestinali! La noi toata lumea are cate ceva, dar fiecare altceva!!! Chiar imi vine sa urlu! Despre astia ce stiti?

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna ziua...

Intru repede ca acusi am scapat de belele...

Andutzy nu-i un capat de tara...asta fac copii mici cel mai des...si Alexia,Maya si Teodora si a mea sigur numa ca trebuie sa ajung la laborator...
Se face tratament si gata scapa,numai ca tratamentul sa intrebi dr daca nu cumva trebuie sa-l luati si voi si se repeta fie la saptamana fie la doua...oxiurii au ciclu de viata de la 7-14 saptamani dupa care dispar asa cum au aparut...asta pentru cei care nu-i descopera...
Iar ca vermifuge tot dr te lamureste mai bine...exista si homeopate si chimice...dar poti sa-i dai si hepatoprotectoare daca ti se par prea dure...
Si nu mai fi asa stresata de boli...relaxeaza-te ca bb2 nu se prinde in conditii de stres( incercat pe mine 8 luni)...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput