Copiluti de mai-iunie 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
blackpanterro spune:
Oana, multa sanatate Evei, ma ce ma intristeaza sa aud de operatii la copilasi asa de mici.Sper din suflet sa se refaca repede si sa fie aceasi fetita scumpa si plina de viata.Chiar ma gandeam ce mai faceti ca nu te-am mai vazut pe msg.
La noi la baza mi-a spus dr ca acum nu se mai face nimic la 15 luni, numai daca sunt probleme.Asa ca au impartit vaccinurile la 12 si 18 luni.Sincer ma bucur ca nu voiam sa ma duc iar in septembrie la intepat.Saracul a fost destul de traumatizat azi.Sper sa uite pana in decembrie.Cred ca s-a ales asa pt ca ai timp de la 15-18 luni pt ultimele vaccinuri asa ca ei au ales 18....nu stiu...
Nelia, din poze nu pare ca Tudora e slaba si pamantie.Mie mi se pare bronzata si cat se poate de normala.Hai, fruntea sus ca toti copiii sunt asa.Si cu Aidan ma lupt sa manance dar nu pot sa ii bag cu forta.Eu am fost o slabanoaga toata viata pana sa raman gravida....acum am colace - haha.
Din ce mai citesc vad ca mai toata lumea se plange ca nu mananca copiii.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
Danelutza spune:
Oana multa sanatate Evei, sa dea Dumnezeu sa se refaca repede.
Nelia aseara fiica mea a bagat in ea ca sparta, am facut carne de vita cu mazare, am crezut ca n-a mincat de-o saptamina, asha baga la mazare. Acum, a mea maninca tot timpul, numai ca aseara parca avea 4 ani nu unul.
Gata, revin, ma duc sa-i dau de mincare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
loreen spune:
Vai mai fete ma intristati zau asa...
Oana am ramas muta cand am citit de Eva...ce sa va zic doar recuperare rapida si sanatate multa...eu nu suport nici gandul ca vreun chirurg ar indrazni sa puna mana pe fete,d-apai sa le si vad taiate...eu cand Bianca a schimbat primul dinte am plans cu hohote de m-a dat stomatologul afara din cabinet,asa ca in cazul vostru sau al Olgutei din America,sau al Andreei,mama Ericozaurului as fi murit cu dr de gat...
Olguta din Canada stii tu cum se spune ca parintii si rudele ne sunt date doar prietenii ni alegem...cum spunea si Nelia nu suntem cu nimic vinovate ca asa sunt structurati copii nostrii...este stupid sa-ti spun eu ca timpul le aseaza pe toate...dar probabil asa este...Tony cum l-am vazut eu in poze este un copil dezvoltat armonios,cu preocupari la fel ca ale oricarui copilas,cu recatii normale,restul tin de bagajul genetic...stii tu cum se spune destepti dorm intr-o ora cat altii intr-o zi...si eu ma intreb de foarte multe ori la Delia cu ce traieste sau din ce creste ca la capitolul alimentatie mai are putin si abia trece clasa,la somn noaptea ce ma mai scot si eu si in rest trebuie coordonata din umbra ...asa ca fii sigura ca esti cea mai buna mama care o putea avea Tony si nu gresesti cu nimic...iubeste-l in continuare si-ti va rasplati dragostea cu candoarea lui...
Nelia stii ce ti-as spune eu acuma?!Sa o lasi o zi in pace...doar lapte de la tine si lichide...stiu ca este o metoda barbara,insa nevoia ii impinge sa depaseaza eventualele crize care-i fac sa recurga la infometare,daca nu este ceva organic...oricum mai rau de atata nu-i poate face...
Si eu sunt bolnava cand nu mananca copii...si la inceput cautam repede inlocuitori...exact cum mi-a facut femeia azi si m-a enervat,adica nu a vrut mazare cu pui si cartofi,ea s-a ganditi sa-i dea cartofi cu unt,ceea ce rau a facut ca nu mananca unt...ea era prea obosita sa pape si felul II asa ca s-a multumit cu sticla de lapte si somn de 3 ore...Maine chiar am sa-i atrag atentia sa nu-i mai ofere alternative...nu vrea sa manance ceea ce are ura si la gara,data viitoare...eu astept vaccinul de luna sta sa stresez doctorita ca nu-mi place deloc modul de mancare al fetii...sunt extrem de curioasa cu ce bazaconii ma lamureste celebra...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
simona_filipas spune:
OanaC multa, multa sanatate Evei si recuperare grabnica. Doamne prin ce a trebuit sa treceti si voi
.Multi
si asteptam cu sufletul la gura vesti de la voi.
Felicitari umblaretelor BIANCA si OLIVIA 

Elisor si eu am cautat telecomanda prin gunoi...numai ca o ascunsese musiu sub salteaua de la pat. Asa ca m-am lecuit si daca nu gasesc ceva primul loc unde caut e salteaua...si sa vezi ce de lucruri gasesc![]()
Cuscra sanatosi sa fie ca-n rest bucurosi le-om duce toate
. Si Dragos mi-a facut o bucurie din asta pe mocheta din bucatarie dar l-am depistat la timp din motive urat mirositoare. Asa ca n-a avut timp de reactie. In schimb, dimineata cand sta pe olita e un chin. Numai cu mana prin olita ar sta de parca cine stie ce-ar fi acolo
Simona si
Dragos Octavian
Cloreta spune:
Am citit in mare viteza.
Pisik si Mercedes, felicitari pentru mergarete! Ai vazut Mercedes ca iti faceai probleme degeaa? Noi tot codase ramanem:)
OanaC, sanatate multa Evei, recuperare rapida si usoara si multi pupici.
Androix, ce ghinioane ai! Cu iesitul sper sa reusim saptamana asta dac nu vin ploile dupa cum anunta astia la meteo
Am vazut si poze de la mare - Mstroie, sunteti foarte frumosi
, am vazut niste poze cu Bibi - Elisor - imi vine sa o musc pe dodoloatza.
Sa va spun ce program am avut cu dra.
A dormit de la 17.55 la 18.30 - timp in care eu eram la Mall, plecat linistita dupa ce adormit copil.
Mi-a zis mama ca a mai dormit 10 minute si cand am fost la Selgros![]()
Culmea e ca era f vesela tinand cont de timpul scurt de somn, ea e nesuferita cand e obosita.
Am iesit afara fara carut, la plimbare de manuta, de la 21.30 pana la 21.15, a papat cereale si un bibi la intoarcere si a adormit relativ repede. Sper sa nu se trezeasca la ora cinci ca azi dimineata si sa urle aiurea.
Noapte buna!
Pozele mele
omustata spune:
Seara buna! Am scris un mesaj imens si s-a gasit desteptul de barbat al meu sa-mi scoata calculatorul din priza din greseala, si dus a fost mesajul meu.
Nu am citit tot, asa ca scuze daca scriu pe aratura.
pisik, mercedes-felicitari pentru primii pasi.
Elisor-bine ai revenit. Imi plac tare mult mesjele tale si pari o fiinta atat de calda. Fetele naostre seamana mult. Si Maya doarme toata noaptea, de multa vreme, dar ea doarme de 2 ori pe zi in timpul zilei, ce-i drept foarte putin, maxim 1 ora si jumatate in total. Acolo la fundulet nu are cumva un hemoroid?
Androix-nu-mi vine sa cred ce povestesti de vecina ta. Ma revolta pe mine, daramite pe tine.
mstroie-am vazut pozele de la mare. Frumos de tot. Si David arata ca un baietel mare. Nu am reusit sa-mi dau seama cu cine seamana.
OlgaT-simpatic Tony. Nici nu stii cat ma bucur cand vad ca mesajele tale au si o nota mai vesela cateodata.
EKG nu este asa traumatizant. maya a facut multe si deja se obisnuise cu ele. Mie mai nasol mi se parea la ecografie pentru ca ii dadeau ceva sa o adoarma ca sa stea nemiscata si o vedeam cum se blegeste sub ochii mei si apoi era adormita toata ziua.
Beatrice-ai ajuns? nici o veste?
Parca mai aveam raspunsuri dar am uitat
. Va pup si noapte buna.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
omustata spune:
Adriana-eu chiar am vorbit cu pediatra noastra din State despre tuberculoza pentru ca ma innebunea soacra mea (care este pediatru in Ro) ca sa-i fac mayei vaccin. Pediatra ei din State a zis ca nu este nevoie si ca, daca vrem, cand venim din Ro o testeaza, dar numai daca vrem!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
OlgaTarziu spune:
Omustata merci mult de reteta. Sper sa iasa buna, cat despre Tony daca o mananca sau nu... O mananca taica-sau care e super fericit ca fac deserturi mai nou. Mai sa stii ca eu sunt un om foarte plin de energie si cu un teribil simt al umorului. Imi pare rau daca mesajele mele suna nasol cateodata dar asta e viata, nu? Nu pot rade intotdeauna si e drept ca de cand cu Tony rad parca mai rar si si atunci de fapt fac haz de necaz. Nu sunt nefericita, sunt implinita familiar, am un sot bun si atent, un copil super reusit si istet foc. Ei ca e el si incapatanat cat incape si agitat, asta-I altceva. Dar crede-ma nu l-as schimba cu nici un altul. Daca uneori pare ca ma plang este pentru ca pe forum mi-am permis sa ma refulez si sa cer sfaturi poate pot rezolva problemele actuale.
Doar ca habar nu am de ce energia mea e in cadere libera si ma trezesc asa obosita dimineata ca-mi vine sa nu ma mai ridic din pat. Poate si sunt cu adevarat obosita, poate am slabit prea mult siam o cadere de vitamine si minerale... Nu stiu.
Olga
Si maine e o zi
monu spune:
Buna,
Un pupic mare pentru o fetita curajoasa EVA si mamica ei Oana
Felicitari BIANCA si OLIVIA

Eu nu ma simt prea bine. M-a durut burta toata noaptea. Nu stiu de ce dar sper sa nu fie ine stie ce!
8+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Mercedes spune:
oanaC- ii doresc sanatate micutei si liniste familiei tale. Am citit cu sufletul la gura despre ce ai scris. Stiu ca, este groaznic sa ajungi la chirurgie ( am avut si noi cu bia experienta asta la 2 luni) bine ca a trecut cu bine si ca v ati dat seama ce probleme are micuta.
elisor- cel putin la bia stiu clar ca daca are m mult de doua scaune pe zi e semn de intrebare deoarece are de regula 1/zi rareori 2/zi.
In patut eu o pun cu o bluzica si cu scutecul de rigoare. Mai nou jucaria ei preferata e sa si desfaca scutecul si sa mi l arunce afara din patut. Probabil nu l mai suporta sau asa se distreaza de mine ca fac urat cand o vad asa.
cloreta - bafta si voua la umblat, vin eu acum si iti spun ca nu mai e mult si veti incepe si voi