Copiluti de mai-iunie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Clara, pup insomniaca mica Daca e poate ne iantalnim in alta zi, oricand in afara de luni si miercuri ca merg la cursuri. Asta saptamana asta si saptamana viitoare ca le termin si fac pauza pana in septembrie. Ai numarul meu si cand vrei ma suni si stabilim.
Tdi, va bene Mersi de link, interesant, l-am salvat si o sa-l studiez in amanunt ca e tare interesant ce am vazut pe acolo.
Gata, o tai in parc ca nu ma mai pot intelege cu micul distrugator, e in stare sa sparga tot ce-i pica in gheare.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Na ca am apucat sa citesc cate ceva ca doarme pruncul...

Gabi si mstroie, La multi ani si sa ajungeti sa aveti 100 de ani impreuna cu sotii si copilasii vostri.

Pisik, felicitari pentru primii pasi!!

Nelia, e o scumpa Tudora la tasnitori - hihi.

Tdi, sper sa va treaca toate cat de curand si sa nu vi se mai intample nimic.

Aidan, merge, inca sustinut si toata ziua se invarte in jurul mesei de unul singur(se tine de masa) si apoi trece la canapea si tot asa.
Cel mai mult ii place sa mearga de-a busilea acum ca e foarte bun la asta.A inceput sa merga de-a busilea abia la 11 luni si acum o face profesionist - haha.
In rest e foarte inteligent- hihi, stie absolut tot la jucariile lui, toate butoanele, isi cunoaste toate jucariile cum sa le butoneze si stie sa puna cercurile pe "batz", nu stiu cum ii zice.
Apoi stie sa desfaca telecomenzile sa ajunga la baterii si asculta acum cand ii spun "nu e voie"
Daca atinge ceva se uita la mine si daca spun "nu e voie" lasa sau impinge la o parte ceea ce nu are voie sa atinga.

A si i-a mai iesit un dinte asa ca avem 5 acum.Cam atat...

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Intru si eu repede ca dra e in plina verva. Si asa de agitata a fost incat si-a mai tras una in arcada dreapta de are dejao frumoasa umflatura

Cu intalnirea, Olga, Ioana ma bucur pentru voi ca plecati in vacanta, imi pare rau ca nu ne vedem, dar poate cand va intoarceti.... Mie imi pare rau ca nici pana acum dupa aproape 4 ani nu am fost in luna de miere.

8+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna fetele...

Am venit acasa la mine unde-i cald si bine...abia astept sa se termine si saptamana asta cu treaba mult ala birou sa pot sa zac apoi si sa vina acasa odihnita...
Azi Delia nu a vrut sa manance felul doi din motive de ea stiute si o intreb pe femeie daca dimineatza a mancat bine...a zice foarte bine,2 cremwusti...uau ma gandeam eu progreseaza...de unde frate ca ea ii dadea masa de dimineatza fara paine...poai asa as manca si eu un pachet gol...pai zice nu m-am gandit sa-i dau paine asa mica...dar in ciorba ii pune paine...e clar ca i s-a cam taiat si urat cu binele...pai daca-mi face mutre de-astea,mai ales ca de o saptamana nu mai are nici fix la care sa vorbeasca,ii fac si eu viata amara si o sa plece de una singura ca sa ma scuteasca pe mine de o situatie penibila...

Cu programul copiilor eu sunt tipul de mama jandarm...adica daca am zis ceva apai asa se face...iar orele de nani si papa sunt sfinte,si nu negociem...dar nu as crede ca din cauza asta doarme Delia toata noaptea...de fapt nu prea negociez programul cu ele...in timpul lo rliber sa faca ce vor...

Elisor stiu ca inv.lui Andreas a murit,dar ce avea la cap probleme?!Azi vad ca nu m-a mai deranjat ceea ce ma face sa aman pentru a nu stiu cata oara vizita la dr. ,si-apoi dupa 4 ce dr mai gasesc?!Femeia de serviciu de pe la cabinete...
Merg pe premiza ca drac mort nu s-a vazut pana acum...

Andutzi sa recoltezi din trei locuri diferite si nu are nimic daca-i refrigerezi...stiu ca cel mai concludent test pentru giardia este testul Eliza,dar habar nu am din ce se face...sange sau scaun...

Mstroie ani multi si fericiti impreuna,sa faceti tot ce v-ati propus si inca pe-atata...tu zici 6 ani ...io la 11 zic ca-s maritata de-o viatza...

Adriana parca ati veni intr-o tara subnutrita,fara apa si canalizare,totusi si aici este o boala eradicata...cazuri existente sunt destul de izolate...asa ca asistenta aia sa-si bage ea acul undeva...

Clara da poate Teodora are una din zilele lor proaste cand li se rupe de regulile noastre si fac pe nebunii...maine este o noua zi...

Cuscra io ti-am mai spus sa emigram noi doua si sa-i lasam pe astia doi sa traiasca intr-o asa tara de mare angajament de unii singuri...gasim noi acolo niste barbati sa ne accepte asa cum suntem si cu copii cu tot...pe vecina ta as balacari-o in toate limbile, chiar daca pentru asta ar fi nevoie de cursuri...relicvele astea ceausiste ar trebui duse intr-un lagar sa traiasca acolo cu pozele lui nea Nicu pe pereti si sa manance paine si carne pe bonuri...
Ca sa-ti mai dau un exemplu de tara plina de orice pentru oricine,la noi la intreprindere au prins pe unii noi angajati din sursa externa facand sex oral in buda unitatii...culmea este ca s-au turnat unii pe altii pentru ca au vrut toti dar nu au vrut toate...

Cornelia sanatate Mariei...

Simona s-au refacut franjurii de la buzita Dragoselului?!

Ioana cu mancarea lui Mogaldea la mare ce faci?!

Da am mai vrut sa zic ceva insa am urlat la Delia ca era sa rupa casuta(se ridica pe varfuri si vrea sa se uite pe fereastra,ea fiind inauntru,si de vorba buna n-ai sa vezi sa priceapa)si mi-au fugit ideile imprastiate...dar revin cand ma adun ...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna la voi, ca la noi nu e! Ma ingrijoreaza Tudora din ce in ce mai tare, arata tare rau, zici ca nu a mincat de o luna si cam asa este. Of! Nu am apucat sa citesc tot, dar am citit mesajul OlgaT si vreau sa raspund acum cit am timp. A sari pe mine e un fel de spune, asa cum spui ca dai cu rosii. Nici nu m-am gindit ca ati avea vreun motiv sa o faceti si daca ce am scris a deranjat imi cer scuze. Olga, cum poti sa spui ca as putea gindi eu ca ai fi vinovata de faptul ca Tony nu doarme de cind s-a nascut!?! In primul rind, eu plec de la premisa ca nici o mama nu are cum sa fie vinovata de starea copilului, decit daca il neglijeaza. Ori nu cred ca e cazul vreunei mamici de aici. Si a spune ca esti tu vinovata, e ca si cum as spune ca sint eu vinovata de felul in care arata Tudora. Mi-e mila cind ma uit la ea, e palida rau de tot, cu cearcane, nu se tine bine pe picioare... si daca nici eu nu am mai gatit copilului astuia si stat dupa fundutul ei toata ziulica, atunci nu stiu cine a facut-o. Deci nu era nimic personal in ceea ce am spus, iar exemplul englezoaicei l-am dat in semn de admiratie, pentru ca efectiv mi s-a parut mama perfecta. Era atit de relaxata dupa 9 ore de munca, una de parc si inca nu se terminase totul. Am admirat-o nu neaparat prin comparatie cu mine, cu atit mai putin cu tine, ci pur si simplu pentru ca mi-a placut de ea si de familia ei. Acum eu sint sigura ca a omis niste amanunte: nu a spus cine si cind le gateste (ma indoiesc totusi ca ea), cine le face curatenie, cine ii calca (ca erau pusi toti la patru ace), dar chiar si asa tot mi-a placut de ea. Si bineinteles ca nu vorbesc prin comparatie, am si spus ca persoanele de fata se exclud, pentru ca eu nu sint organizata si nici ordonata, sint o comoda si o delasatoare de n-ai vazut (noua ne place sa ne spunem boemi, cum altfel s-ar numi niste oameni, care, desi casa e cum e si nu era nimic de mincare, cica nu am avut timp, ne plingem ca sintem obositi... dar, aseara am stat cu iubitul meu sot si el cu mine si am ascultat Led Zep udat cu bere neagra pina pe la 2 noaptea... ca asa ne-a venit) Daca mi se ofera o posibilitate de a face ceva interesant sau nici macar, dar altceva decit treburi casnice sau daca gasesc ceva de citit, as lasa de urgenta casa si treaba (numai mincarea nu o las, pentru ca ma streseaza sa mincam orice si copiii), chiar daca nu mai avem pe unde intra in casa de dezordine. Acum sa nu va imaginati ca e chiar atit de dezordine, dar nici nu e stresul meu cel mai important sa arate casa bec, nu ca nu mi-ar placea. Cu fetele incerc din rasputeri sa le fac un program, imi reuseste sau nu, asta da, ma streseaza, Agata s-a trezit de 5-6 ori pe noapte pina la 3 ani, Tudora ii calca pe urme, inca se trezeste de 3-4 ori pe noapte sa suga... Deci nu sint nici pe departe persoana care sa te judece, si chiar daca as fi nu as face-o ca nu-mi sta in fire, sint extrem de toleranta, toleranta care frizeaza cu altceva citeodata. Te rog, deci, mult si frumos, nu lua personal ce spun, am mai spus-o si o mai spun, tot ce scriu o fac cind si ce imi vine, e mai mult o prezentare de caz decit studiu. Imi place sa scriu, imi place sa vorbesc, imi place sa comunic, imi place sa cunosc oameni si sa vorbesc cu ei si despre ei. E vital pentru mine! De aceea scriu aici citeodata enervant de mult, pentru ca in perioada asta, recunosc, una din marile probleme e izolarea, desi nu s-ar spune, ca ies tot timpul, am nevoie de mult mai mult ca sa fiu intreaga. Chiar nu am vrut sa supar pe nimeni, cu atit mai mult pe tine. Spuneam doar ca am observat ca, asa cum spunea si Ioana, acei copiii carora li s-a impus un program (acolo unde s-a putut) le merge oarecum mai bine decit celorlalti. Cel putin la mine e verificat, atunci cind am forta, energia, vointa si conjuncturile favorabile sa ma pot tine de programul fetelor si al nostru - si nu e usor cu un copil ca Agata, care explodeaza de energie si la 10 noaptea, dupa o zi lumina de alergatura si zbucium -, treaba e mult mai relaxata in casa. Acum sint intr-o perioada nasoala, clar ca trebuie sa pun iar piciorul in prag, asa cum spunea TDI (apropo, sint la limita dintre fecioara si balanta, nu sint leut-paraleut, dar ne asemanam in multe privinte, cel putin atit cit pot sa-mi dau seama virtual). Si cu asta gata, da-l incolo de program, vor creste si vor dormi, Agata doarme toata noaptea neintoarsa, desi credeam ca n-o sa o faca niciodata, important este sa fie ei sanatosi si noi sa raminem intregi la minte, trup si suflet. Hai, ca-ti dau o virtuala, daca altfel nu o mai bem odata. Sau poate acum nu ma mai primesti, daca vin...

Felicitari mergaretilor si casa de piatra casatoritilor aniversati. S-a trezit maimutica, fug sa o indop cu ceva, daca o vrea... Sun acum la doctorita sa vedem rezultatul in legatura cu lipsa de Fe si anemia, cica ar trebui sa fie gata pina astazi, la 11... Aproape ca sper sa fie asta, pentru ca daca nu e, nu stiu ce are fetita asta scumpa a mea. Va pup!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Intrat sa ma laud
am lasat ploada la buricul gol, inclus pasa... asha ca dupa balaceala in piscina ei de afara, am zis sa intru ca era ora de papa... I-am dat papa, am luat-o din scaunelul ei, zic sa ma uit sa vad de-o retzeta ca vroiam sa fac tort. Toate se petreceau in bucatarie, inclus mindra fara pampers, care... a facut-o de oaie, kk mare, nu l-am vazut, asha ca a pictat mashina de spalat farfurii. Drept pentru care facutul tortului s-a transformat in shmotru si spalat traversa de linga mobila de bucata...
Iote asha... m-am laudat
Cuscra pupa Dragoselu si zii sa nu faca cum a facut nora ta Dispar sa mai repar cite ceva din ce darima.

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Buna, fetele, intru si eu in fuga ... ca sa umplu paharul copilasilor bolnaviori.
Abia am venit de la operatie. Eva a avut operatie la ochisorul sting. Dr. i-a repozitionat un muschi, pentru ca atunci cind se uita peste umarul drept, ochisorul sting o lua razna.
Acum doarme, mititica, dar a fost cam aiurea in spital, dupa operatie, ca a plins si a fost trista rau ... Mi s-a rupt inima de durere ...
A trebuit sa ii facem operatia acum, pt ca daca nu i-o faceam, putea sa isi piarda treptat vederea la ochisorul sting. Acum o sa vada perfect si nu va mai avea probleme cu ochisorul sting.
Sper sa isi revina repede si sa fie vesela si jucausa, asa cum a fost pina acum si dimineata, inainte de operatie.

Am citit aproape in fiecare zi ce ati scris, dar nu am prea avut timp sa raspund. O sa citesc si de acum inainte, desi urmatoarele citeva zile o sa stau mai mult cu Eva.
Ma doare sufletul pentru puisorii nostri bolnaviori si pentru mamicile care sufera odata cu ei. Stiu cum este ... Imi pare rau si pentru mamicile bolnavioare.

Gabitza, multumim mult pentru modificari si LA MULTI ANI!!! pt aniversarea casatoriei.

Loreen, Ioana, sinteti cool , aceleasi fete pline de umor, chiar daca va e bine sau rau.

Florentina, sper sa isi revina Maya, sa nu aibe nimic, ci doar o perioada de stagnare in crestere (si Eva e la fel acum).

Adriana, cuscra, aici se face control la 1 an, 15 luni si 18 luni; tot atunci se fac si vaccinuri. Noi le-am aminat pe cele de 1 an, din cauza operatiei.

Simona, Cornelia, Elisor, Nelia, multa sanatate copilasilor.

Pisik, felicitari pentru primii pasi!!! Super domnisoara frumoasa cu ochi mari si albastri!!! Si noi avem casuta aceea de la Fisher Price, iar Eva e calare pe ea 75% din timp; cred ca e singura jucarie pe care ar fi trebuit sa i-o cumparam.

Mercedes, felicitari pentru umblareata mica si frumoasa!!!

Tdi, Olgutele, si pe voi va citesc mereu si va urez si voua si copilasilor multa sanatate.

Gata, merg sa ma odihnesc putin, pina se trezeste Eva. O sa incerc sa mai pun niste poze, ca am ramas putin in urma. Apoi, cind voi avea timp, va spun si de progresele Evei, care ne uimeste si bucura in fiecare zi cu minunatiile pe care le face si spune.

Pupici.

ps: sotul tocmai mi-a spus ca aproape a plins cind m-a vazut pupind-o pe Eva inainte de operatie ... offffff

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

OanaC, pupam mult Eva scumpica, sa se faca bine si sa se linisteasca si mami si tati a ei. Uff! Nu cred ca e ceva mai greu decit sa aiba copilasul probleme.

Noi am fost azi la cabinet si a facut Varilix. Tot un circ a fost de cind am ajuns la cabinet si pina am plecat, cu urlete groaznice de parca il intepam cu o tzepusa. Plinsul de la vaccin nici nu s-a mai cunoscut printre celelalte. Nu stiu ce a avut. Bona mi-a zis ca s-a mai trezit de citeva ori in tipete, pina sa ajunga la cabinet unde ne-am intalnit. Iar la plecare, colac peste pupaza, Dora s-a impiedicat de ultima treapta, pe care n-a mai vazut-o, si a venit gramada, si cu carutul peste ea. Cu Andrei in carut. S-a lovit si el putin la cap, un cucui mititel. Da-i iar urlete, mai ceva decit cele dinainte. M-am intors in cabinet, i-a pus gheata si mi-a zis sa iau un gel, Hepathrombin. I-am dat imediat, vad ca n-a facut vanataie si cucuiul s-a retras aproape.

Inapoi acasa n-a mai vrut in carut, asa ca l-am carat din Aviatiei in Baneasa, prin parc, in brate. Cu mici pauze pe iarba sau la pietricele. Am ajuns varza acasa.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

oanac multa sanatate Evei. Nu-mi pot imagina prin ce treceti. cand aud de operatii la bebei mi se rupe inima de durere. Cred ca v-a fost greu... Sunt alaturi de tine.
nelia nu-s suparata. Doar ca de multe ori m-am intrebat ce vina am ca e Tony asa zapacit si dezorganizat. Poate ca l-am iubit mult prea mult si deja l-am alintat si pupat si-n fundic. Nu stiu ce voi face cand va fi mai mare, sper ca voi reusi sa-l educ asa cum vreau eu si cum am reusit cu alti copii. Oricum cu altii parca intotdeauna luam decizii bune, cu al meu iau decizii cred aiurea ca intervine rau de tot factorul emotional. Deja ma gandesc cu groaza ce va face copilul asta cu gradinita, cu somnul dimineata, cu oboseala acumulata, cu mancatul acolo. Pur si simplu ma apuca damblalele. Si Tony ca si Agata, dupa o zi intreaga de alergat la 10 seara el e si mai plin de energie de zici ca-i dau ciocolata intravenos. Din pacate energia mea nu e la aceleasi cote cu a lui. Noroc ca e asa dulce si-i iert o mie si o suta de chestii si ma gandesc ca totusi nu mi-as fi dorit un copil foarte "calm".

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Oana, of, pupici Evei si sanatate! Nici nu am stiut ca va pregatiti de operatie, pote mi-a scapat. Noi ne batem pe aici cu programe, cu idei... si voi cu probleme adevarate. E groaznic cind sint bolnaviori, dar trebuie sa luati partea buna a lucrurilor, bine ca traim acum si au aparut remedii la multe din bolile si problemele de sanatate care i-au ingrozit pe cei dinaintea noastra. Refacere grabnica!
Olga, stiu ca nu esti suparata, draga te dinte, nici nu as suporta asta, pentru ca imi esti draga si imi pare rau ca nu ai posibilitatea sa te odihnesti, ca sa vezi lucrurile altfel. Dar stai linistita, ca unele dintre probleme se vor rezolva cu gradinita, sa stii. Asa credeam si eu cind era Agata de virsta lui Tony, dar adaptarea la gradinita a fost mult mai usoara decit parea inainte de incepe. Agata e un copil foarte sociabil si comunicativ si nu-i place sa fie certata, sa fie lumea suparata pe ea, face orice daca ma vede ca m-am suparat. E extrem de afectuoasa si de prietenoasa si de aceea e un copil perfect la gradinita. Nu mi s-a plins nimeni pina acum de ea, din contra, am primit numai laude de peste tot. Se adapteaza repede si foarte bine la orice situatie, a mai avut ea perioade de cadere, dar extrem de putine. Nu pot insa sa te linistesc cu comportamentul de acasa, inca mai avem un razboi pe zi, daca nu razboi, batalie, daca nici asta, macar un conflict, ceva acolo, sa nu treaca ziua linistita. E foarte furtunoasa relatia noastra, pentru ca amindoua sintem cam la fel. In schimb, are o relatie linistita cu tati, asa cum am eu cu Tudora, care seamana cu el. Cit despre energie... ma stoarce de puteri, in continuare nu simt ca am bebelus, ci o am pe Agata, trebuie sa-i fac fata, restul printre picaturi. Dar e minunata!!! E plina de viata, e numai un zimbet tot timpul, incarca cu energie numai prin simpla ei prezenta. O iubesc si ii doresc sa ramina asa toata viata!

Eu am intrat, de fapt, sa o intreb pe Ioana cum ii face ea piureul Anei. Ce pui in el!?! Ca nu mai pot! Sint disperata! Fetita asta mea pica din picioare, dar nu maninca nimic! E ora 13 si a mincat doar o banana si un pic de pepene galben. Si a supt doar dimineata, pe la 8! Ah, si un pic de suc de protocale, adica o gura si tot o gura de apa! I-am facut supa de pui cu legume si cu taitei de casa si mazare cu carne de vitel... nimic, zici ca-i dau otrava, nici nu mai dechide gurita, nici nu vrea sa ia furculita sau lingurita in minuta. Se fereste pur si simplu de mincare! Ce are??? Ma intorc la mincarea de bebelus, o iau ca la 6 luni, altceva nu vad ce pot face. Nu am gasit-o pe doctorita, nu stiu daca are lipsa de Fe sau nu. Ieri i-a luat sotul legume organice (pastai, brocoli, conopida, boabe de soia, mazare, ceapa, morcovei, cartofi) intr-o oala carne de vitel cu o jumatate de ceapa la fiert si acum am pus legumele. Le fierb si le fac piure, ca am incercat fierte si intregi si nici nu s-a uitat la ele, intoarce capul cind ma vede ca ma apropii cu mincarea de ea. Incerc sa-i dau piure de bebelus, dar nu stiu daca si Ioana, ca stiu ca Mogildea maninca bine, il face tot din toate legumele. Daca nici asa nu maninca, ma impusc!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput