Copiluti de mai-iunie 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
gabitzam spune:
Pisik, bravo pentru bursuca mergareatza! Sa te tii explorari de acum. Eu stau cu inima in gat de cite ori se apropie de vreun dulap, ca inca nu se tine bine pe picioare, dar in schimb are curaj, trage cite un mers din asta lansat, cu aterizari fortate.
Mercedes, intr-adevar, si la Andrei cam 2-3 sapt a durat de cind a trecut la faza de 2-3 pasi la mers impleticit, dar totusi mers ![]()
Mari, vreau sa-ti spun ca arati tare bine. Si toata familia, sinteti un grup foarte reusit. David e un voinicut, nu mai are de mult fata de bebelus, e un baietel frumusel in toata regula.
Laura, era gata-gata sa ratam si seara din cauza maimutzei. Ca l-a apucat o criza de plinsete si urlete cind a venit cu Dora din parc. Ar fi vrut femeia sa stea sa plecam noi singuri, dar pina l-am linistit... A fost un moment cind am zis ca renuntam. Dupa ce am plecat totusi, ca prin minune, s-a linistit si Andrei. La taverna a stat o vreme chiar foarte cuminte la mine in brate, dupa care am facut cu schimbul cind eu cind ta-su ca sa putem manca. S-a urcat pe toate treptele gasite, a tras de niste lanturi de credeam ca-i vin in cap si a facut o pasiune pentru o mocheta de plastic de trecea toata lumea pe ea. Dar mincarea a fost excelenta, asa ca m-am facut ca nu vad nota de plata, caaaam maricica, dar am zis ca a meritat si nici nu mergem in fiecare zi.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni
andutzy spune:
Of,Of,of, uite ca si azi incep ziua tot cu ganduri pesimiste. Astept un kk de la Dragos ca sa mergem sa facem analiza...Nici nu stiu de ce mai merg ca sunt absolut sigura ca are si el, mai ales cu ce patima se scarpina la nasuc, de ieri si-a dat si sangele...Mai nasol este insa ca alte semne chiar nu avem:mancam ca spartii, ne ingrasam, cearcane nu....OF OF OF!Va anuntam rezultatele!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Androix spune:
Neata, vodka taie greata 
Fi-miu a pierdut peste noapte bunul obicei de a face oki dupa 8 si azi mi-a dat strigarea la 7 deci sunt cam varza. Si ca sa nu faca cearcane el isi face somnul de frumusete acum.
Il astept sa se trezeasca si plec la politie, asigurare si chiar si la medica mea sa-mi zica cum stau cu analizele alea. Am noroc ca toate sunt pe fix aceeasi strada.
Felicitari pentru bebelusele care au luat-o la picior! 
OlgaT, sa stii ca apropo de tara si de ce povestesti tu ca ai patit in canadezia ma intrebam ieri de ce nu simt ca ar fi ro de vina. Si mi-am raspuns singura ca astfel de belele se intampla probabil peste tot in lume ca doar hotii nu au frontiere. Aveam asa o umbra de indoiala si ma gandeam ca e si o reactie de autoaparare. Adik pentru ca al meu sot nu vrea sa emigram nici in ruptul capului si pentru ca stiu ca indiferent ce va veni asta nu se va inatampla probabil am incetat sa ma simt afectata de toate lucrurile naspa care mi se intampla si incerc sa le gasesc alta motivatie decat cea ca asta e tara... Asta ca sa nu ma mai alimentez si sa ma amarasc singura stiind ca solutie nu prea exista.
Nu v-am mai povestit dar saptamana trecuta mi s-a mai furat ceva. Am zis ca asa ceva nu prea se poate, m-am imbatat cu apa rece... Deci am o vecina care in 6 ani de cand stau aici mi-a furat de la usa diverse chestii: un pres de cauciuc mare pe care ne stergeam picioarele, dulapul de pe balcon pe care il demontasem cand am zugravit si il scosesem ca nu mai aveam loc de el in casa si au mai fost faze dar uite acum nu-mi aduc aminte. Dulapul la care sub nici o forma nu vroiam sa renunt, m-am dus si mi l-am cerut inapoi. Noi stand la 10 avem scara care duce la casa liftului cu un grilaj care e incuiat. Cheile sunt la ea. E drept ca nu m-a refuzat niciodata daca i le-am cerut, dar e cam mosia ei acolo, avand in vedere ca isi depoziteaza diverse gunoaie pe care le tot cara la tara dar sa dea dreq din ce le cara din aia se tot inmultesc
Si mi-am vazut dulapul pus acolo, asa ca m-am dus frumos si i-am zis ca nu l-am aruncat, ci doar l-am scos putin afara si ca mi-l vreau inapoi. Pai in clipa aia eu si cred ca orice om normal ar fi crapat de rusine, nu mi-ar mai fi trebuit sa ating nici un capat de ata in toate zilele mele. Ea insa nu s-a lecuit.
E foarte adevarat ca nici eu. Scot saptamana trecuta pe hol 5 ghivece cu muscate. Cam schioape ele saracele ca le umplusera niste musculite albe si le-am dat cu spray care a omorit si musculitele dar si toti bobocii, deci erau neinflorite, fara boboci, asa in hibernare. Le-am scos tocmai ca sa le fie mai bine ca pe hol nu au soare decat dimineata pe cand la mine in balcon au toata ziua. Si ce credeti, in 10 minute erau puse frumos in spatele grilajului. Intr-un loc fara lumina aproape deloc, din cauza gunoaielor care blocheaza geamul. Am ramas interzisa, mai ales ca stiu sigur mie in suta ca ea m-a auzit cand am iesit si le-am pus, am iesit de fapt de mai multe ori ca am facut curat in ziua aia si am dus gunoiul de cateva ori. Iar ea cum e cu urechea palnie si stie tot ce misca sigur a vazut si ca eu am scos florile afara.
Raman prostita si in loc sa merg pe loc sa mi le cer inapoi mai aman cateva zile, DE RUSINE. Deci mie mi-a fost rusine sa merg sa-mi cer florile mele inapoi. In schimb ei nu i-a fost rusine sa mi le ia pur si simplu. Ma duc intr-un final... Din cauza intunericului si din cauza ca mi le-a udat pana la loc comanda, doua muscate mi-au murit. Ma rog m-am dus le-am luat pe toate si le-am mutat la geamul de pe hol. Mare greseala. Intre ele una mai ramasese mai zdravana si avea potential sa-si revina chiar frumos si pe aia m-am trezit ca n-o mai gasesc zilele trecute.
Si acum zic eu: nu de muscate sau de ghiveci mi-e mie, ca are maica-mea la curte crescatorie in toata regula (daca nu are o suta, doua de muscate numai, nu are nici una) dar e normal sa nu poti nici un scuipat sa tii la usa ca te lasa fara el?
Evident ca mi-am luat florile si le-am dus la maica-mea sa le vindece ea. Si azi-noapte pe la 11 am iesit si mi-am luat si scaunul de masina ca daca ma lasa fara ala nu cred ca intra in casco...
Nelia,
nu sar pe tine, ai vazut ca in final si eu am admis ca regulile respective nu sunt rele doar ca pentru mine sunt imposibile. Poate cine stie cu putina ordine si disciplina o sa reusesc vreodata...
Cat despre mama aia eroina, patru frate? Si-l vrea si pe-al cincilea?
Si mai merge si la munca? Mi-e rau de-a dreptul...
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Cloreta spune:
Salutare!
Nu am citit nimic din lipsa de timp
. Vrea cineva sa mearga azi in parc? Androix, Florentina? Ca sa stiu cum porgramez treburile ca am de cumparat una alta daca tot a venit mama acasa.
Pozele mele
elisor spune:
Neatza!
Sunt prin zona cu un ochi pe voi si cu unul la prin batatura ca multe ar mai fi de facut, asa ca Laura nu sunt nici in curatenie (nu mai am santier, dar nici n-am terminat), e un fel de normalitate cat de cat si nici nu ma pregatesc de betivaneala, am decis s-o facem cam prin 22 cand sper sa ajunga si mami prin zona (merge sa-si faca actele pentru casa de la Horezu si nu stie daca intr-o saptamana termina cu ele).
Duminica am zis ca iesim la un gratar (iarba verde) si ne-am abatut pe la Praktiker sa luam ceva si am zis hai sa vada si Bibi piscina aia cu apa ca e innebunita dupa apa, uitati aici si din vina mea of course, s-a lasat piscina si a aterizat in ea, evident a luat o gura de apa sa-i ajunga ca si-asa nu doboara recorduri la baut. Bai frate, mi-a stat inima instantaneu, cine ne-a vazut cred ca s-a distrat vazandu-ma cum extrag copilu din piscina, dar eu tremuram din toate partile, in fine sa n-o mai lungesc am facut cale intoarsa ca nu aveam de schimb haine si totusi era si un pui de vant, parca a fost celebra marti, desi la mine si sambata e cu semnul intrebarii.
OlgaT, Tdi, Simona, Laura, Mercedes
ca v-ati gandit la mine/noi
Lucas cand ai un aslo cat casa alta optiune decat retarpen sau moldamin nu e, sa speram ca Bibi nu va ajunge pana acolo si va da roade penicilina asta care in fiecare zi e o adevarata aventura sa i-o var pe gat.
Andutzy musai dupa tratament (dupa vreo 3 zile) sa-i faci un exudat, amigdalita pultacee a avut si Bibi dupa Pasti si uite ca inca o tragem cu streptococii. Sanatate la amandoi, nasol de tot cu giardia asta pacatoasa. Vezi ca e un articol despre viermi pe DC www.desprecopii.com/info.asp?id=238" target="_blank"> aici , dar poate l-ai citit
Tdi ma bucur ca pitik e mai bine, ce-ati mai tras-o si voi
OlgutaM asa merge si Bibi in lateral si de tot ce ii confera siguranta, acum vad ca a inceput sa bage si viteza la mersul pe lateral, vezi doamne e experta
, a inceput sa-si pastreze echilibru fara nici un punct de sprijin pret de vreo 3 secunde, dar inca e nesigura pe ea si va mai dura pana va merge singura, iar ochisori albastri sunt multe printese pe-aici detinatoare (vezi Tamar, CristDun, OanaC, etc.) si printisori asisderea, dar nu culoarea e importanta mai mult conturul, forma, am vazut niste ochi superbi la o tanara, dar nu albastri si pur si simplu ma hipnotiza, numai la ea ma uitam. Multumim de complimente.
Concediu placut in Grecia, mergeti cu Maya nu? `
Mercedes stai linistita cu mersul, pana la 18 luni e in grafic.
Gabitza si Mstroie la multi ani si casa de piatra (cu intarziere) cat mai trainica, sa aveti sanatate si sa va bucurati de viata, de copii, sot, nepoti...
Trebuie sa inchei aici si acum sesiunea de comunicari dar promit sa revin ca sigur n-am terminat. Gata, a venit dupa mine, va pup...
Mami de puiuti: Bianca (13.06.2006) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei
ioanailincam spune:
Neata, mai, dar ce limbarita ati avut azi-noapte!![]()
Mstroe - asa-i ca ati fost la Eforie Nord?
Cum mai e hotelul dupa renovare? Noi am stat in el acum 4 ani, dar mi s-a parut cam departe de plaja, drept pentru care am migrat mai aproape de plaja (ce-i drept, nu e renovat, dar cum mergem fara copil in august nu ne deranjeaza prea tare). Frumusel foc David, da ce altfel toata familia.
Monu - nici noi nu semnam prezent la intalnire pentru ca sambata dimineata plecam la mare
. Salivez numai cand ma gandesc. AMR 4 zile.
Androix - poti sa crezi ca in cartierul nenorocit in care stau nu ne-a spart nicioadata masina (evident ca nu avem nici noi alarma)? Ca nu ne-a spart-o goala e una, dar nu ne-a spart-o cand am uitat peste noapte in ea fata de la casetofon, cheile sau portofelul pe bord
. In schimb mi-a furat geanta din masina in timp ce eram in jurul ei (cu o portiera deschisa, ce-i drept) si o deszapezeam. Asa noroc mai rar
. Mult succes la administrative, ia-l pe Filip la constatare, poate se indura de tine si te lasa in fata.
Teddy - si dr mi-a zis acum, la vizita de la vaccin, ca foarte multi copilasi au facut stomatita virala in ultima vreme. Asta asa, ca sa stiu la ce boli sa ma astept vara (pe langa enterocolita si altele de sezon), mai ales ca va pleaca vreo 10 zile din tara.
Nelia/Androix - femeia e asa de inversunata de program (ea zice ca intorci ceasul dupa mesele/orele de somn ale lu' Mogaldea) pentru ca bunica fetitei unde a fost ea inainte de Ana este o dr "celebra" (nu mi-a zis numele). Si acelui copil i se impusese acest program strict pentru ca asa e bine. Eu sunt de acord sa aiba program, cam prin toate cartile scrie ca asa si trebuie sa fie pana la 3 ani, cand intra intr-o noua etapa si oricat as fi de carcotasa trebuie sa recunosc ca-i merge bine (e grasuta, nu se imbolnaveste, mai putin faza cu trezitul noaptea - e adevarat ca se trezeste la 1-2-3, cred ca de angoasa/sete, dar din pacate nu mereu se culca la loc si in nici un caz singura). Nici eu nu il respect mereu in week-end pentru ca de regula plecam in diverse locuri si atunci se decaleaza mesele, somnul etc, dar cred ca conteaza mai mult cele 5 zile cand e cu ea.
Ce ma deranjeaza e cand duce chestia asta la extrem, pentru ca Ana dormise ieri pana la 8.20, nu pana la 10.30 sau 12 de sa-i dea programul programul peste cap in asa hal. Si nici ea nu cred ca va renunta prea curand la somnul de dimineata pentru ca nu rezista (sau rezista, dar nu face fata provocarilor) pana la 1.30, cand e somnul de dupa-amiaza. Cred insa ca sondeaza teritoriul (a mai facut o data asta saptamana trecuta), incearca marea cu degetul si daca vede ca nu poate a doua zi isi reia fericita somnul matinal. Iar in plus ieri stia ca e casa plina (ai mei) si cred ca gandul ii era la joaca si chitaiala.
Si m-a mai deranjat tonul rastit pe care mi-a zis: "Mai, sa nu o mai lasi sa doarma tarziu dimineata!".
Dar in fine, azi si-a reluat bunul obicei de a se trezi la 7, noroc ca a fost mama si a luat-o primire, s-au jucat pana la epuizare astfel incat la 9 cand a venit femeia era coapte de oboseala si a putut sa o culce (de fapt nu stiu inca daca a si dormit, dar le-am lasat in pat).
Hai ca m-am intins si eu ca raia, nu prea am de treaba azi si ce e mai grav, nici chef
. Sa aveti o zi buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ioanailincam spune:
Impardonabil
:
Pisik/Mercedes - felicitari pentru primii pasi
Mstroe - multi ani plini de fericre si realizari si poate si bb2?
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Cornelia spune:
Felicitari mergaretelor!
Casa de piatra Gabitzam si Mstroe!
Noi nu suntem prea bine, adica Maria e in continuare bolnava si nu prea dormim de doua nopti.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
mstroie spune:
Ioana in Eforie Nord am fost hotelul mi-a placut arata bine, mobila noua, faceau curat in fiecare zi in camera, singura chestie era ca sunt camerele cam mici dar nu ne-a deranjat bine ca a fost patul foarte mare sa aiba loc 3 balene in el, a fost bine ca avea si balcon cu masa si scaune si mai stateam acolo ziua cand dormea piticul sau seara la un pahar de vorba. La inceput n-i s-a parut si noua departe de plaja dar ne-am obisnuit si nu n-i s-a mai parut asa si destepti cum suntem in ultima zi am descoperit ca putem sa o taiem prin curtea hotelului Europa ca noi ocoleam o gramada. Am fost prima oara in statiunea asta ca pana acum mergeam in ef. Sud si ne-a placut mult mai mult aici, de a fost ceva nou.
Mari si DAVID(9.05.2005)
Androix spune:
Acum m-am adunat de pe drumuri si sunt varza. Am hranit si culcat copilul.
Clara, la ce ora vrei in parc? Daca e mai pe dupa-masa, cinci-sase asa ma bag.
Andreea mamica lui
Filip Stefan