Miresele anului 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 6
M&M spune:
DYa superbe poze!!!! Ati aratat amandoi super si fericirea si iubirea plutea in jurul vostru.
Inca o data CASA DE PIATRA!!! cu multe realizari, iubire si multi copilasi!!!!
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
krelia spune:
yep, been there si nu gasit decat doua modele, anume:
- din aur sablat, care, in timp se sterge si chiar vanzatoarea ne-a sfatuit sa nu..
- modelul cautat de noi, insa, care avea pietricica si la verigheta lu' ginerica...ceea ce..al meu..no way
vom incerca azi la kirio
quote:
Originally posted by cristina_26
Krelia la Cellini ai fost????
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
elara spune:
Voi ati vazut-o si mireasa pe Dya? Ca eu doar pozele de la cununia civila.... Sunt pe undeva is nu le vad eu? Pleaaaaseeee
quote:
DYa superbe poze!!!! Ati aratat amandoi super si fericirea si iubirea plutea in jurul vostru.
Inca o data CASA DE PIATRA!!! cu multe realizari, iubire si multi copilasi!!!!
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
vulpitzayam spune:
Pepenash.....de unde ti-ai luat cufarul?
Si la ce pret , ca pe la noi sunt cam scumpe.....
M&M spune:
..sau intri la romul subiect de pe pagina de la mirese, "ATENTIE MIRESICI!!!FOTOGRAF RECOMANDAT CU CALDURA" si acolo, pe ultima pagina, radu a pus un link care te trimite la 3 albume; ultimul album , care e sub celelalte dou , e cel al Dyei....
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
M&M spune:
unde or fi colegele mele de suferinta??? In afara de Latido nimeni nu mai scrie????!!!!
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Rexanne
In primul rand....Am vazut toate pozele...ati fost toate stralucitoare!Si fericite!Si s-a vazut...RAza m-ai dat gata cu rochia rosie de la civila...
Dya, ai fost SUPERBA!!!Frumoasa, eleganta...ce mai!Fromoasa!
Iti multumesc, Rexanne!, cat despre dya...
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii
elara spune:
Cris, iti multumesc mult.
Bine ca am intrebat...
Dya, ai fost adorabila.
quote:
..sau intri la romul subiect de pe pagina de la mirese, "ATENTIE MIRESICI!!!FOTOGRAF RECOMANDAT CU CALDURA" si acolo, pe ultima pagina, radu a pus un link care te trimite la 3 albume; ultimul album , care e sub celelalte dou , e cel al Dyei....
Mireasa de 22 iulie
M&M spune:
Cu placere Elara.
Dar ce pustiu e pe aici, unde au disparut toate miresicile???
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie