Miresele anului 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 7
M&M spune:
..ca tot am ramas singura pe aici , sa imi fac de cap.
Pun poze cu noua mea rochita pentru civila si cu sandalutele
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
Inuta spune:
Cristina, nu esti chiar singurica! Sint frumoase, sa le porti cu placere si sa-ti poarte noroc!
Si ca tot sintem colege de zi, cum stai cu emotiile?
Miresica de 22 iulie
Trebuincioase pentru nunta
http://photos.yahoo.com/maditu16
ginutza2002 spune:
Salutare gagici!
Hai cristinica ca am mai aparut si eu in peisaj!M-am mai linistit si eu un pic cu problemele personale, care pe langa fapul ca sunt garla a mai aparut inca una!Socrul meu nu se simte bine dupa infarctul pe care l-a avut!Asa ca incercam sa gandim pozitiv!
Frumoase si sandalutele si rochita!
Am mai vazut si eu poze de la fete, foarte frumoase!
Ca si kreliutz si noi ne-am impotmolit la vereghete!
sper sa scapam de aceasta problema cat mai repede!
Tre sa vb si cu dj zilele astea!
Offf cate mai sunt!!
Va pup!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
Latido spune:
Salut, fetelor!
Am ajuns si eu acasa in sfarsit, am colindat toata ziua azi, dar macar am mai taiat cate ceva de pe lista.
Dya, am vazut pozele, ai fost superba, inca o data CASA DE PIATRA, sa va iubiti si sa fiti fericiti.
Fetelor, am avut noroc ca m-a asteptat o prietena in Bucuresti cu masina si a mers cu mine peste tot. Am fost la Niro sau in zona aia, am luat tull, niste pampoane de pus pe masini si alte prostii de pe acolo.
Mi-am luat sutien din ala smecher( Elara), cocarde, ciorapi si o gentuta pt mama. Am colindat cate ore prin Unirea Si Cocor, dar domnisoarele de onoare tot nu au gasit rochii sa le placa. Cred ca pana la urma se imbraca fiecare cum vrea, ca nu stau toate in acelasi oras sa le fac pe comanda.
Cristina f frumoasa rochita pt civila, stai linistita ca nu esti singurica, sigur mai avem pe aici colege de suferinta, dar probabil sunt prea ocupate sa scrie.
Maine o sa merg la restaurant sa vb de tort si vrea sa mai reduc meniul, sper sa nu-mi faca vre-o faza sa zica ca nu se mai poate.
pepenash spune:
Dyadya, ai fost o papusica!!! Mai-mai sa nu te recunosc! Ai radiat, pur si simplu
Rexanne, si mirele meu tot mai micut de statura si mai rotofei este, iar costumul l-am cumparat de la Dinasty si a fost modificat tot de ei deoarece sacoul ii era largut in spate si lungut la maneci (dar masura imediat urmatoare in jos ii era fixa), iar pantalonii se lasa, de obicei, neterminati la lungime tocmai pentru a putea fi ajustati in functie de inaltimea fiecaruia. Asadar, nu te ingrijora ca mai ai sanse sa-l gasesti de-a gata, doar cu usoare modificari.
Vulpitza, eu mi-am cumparat cufarul din Bucuresti de la un magazin care distribuie produse Sephora, aflat la Bucur Obor. A fost in jur de 100 RON. Mie nu mi s-a parut scump, tinand cont de faptul ca tot atatia bani as fi dat si daca l-as fi inchiriat de la o agentie (cel putin eu la pretul asta l-am gasit de inchiriat). Iar, cumparandu-l, il voi putea pastra ca amintire dar va fi folosit si ca obiect decorativ/depozitarea diverselor chestii.
Gabitza1977 spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by Rexanne
In primul rand....Am vazut toate pozele...ati fost toate stralucitoare!Si fericite!Si s-a vazut...RAza m-ai dat gata cu rochia rosie de la civila...
Dya, ai fost SUPERBA!!!Frumoasa, eleganta...ce mai!Fromoasa!
Iti multumesc, Rexanne!, cat despre dya...
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii
Raza, ati fost doi frumosi! Mi-ati placut voi, rochitele tale, tortul si faptul ca se citea pe fetele voastre cat de mult va iubiti! Felicitari!
M&M spune:
quote:
Cristina, nu esti chiar singurica! Sint frumoase, sa le porti cu placere si sa-ti poarte noroc!
Si ca tot sintem colege de zi, cum stai cu emotiile?
Scuze Inuta , nu am vrut sa jignesc pe nimeni , doar ca nu prea s-a mai intrat pe forum asa des, probabil toata lumea e in pregatiri.
Cum stau cu emotiile???....hmmmm....tare rau....
Ma pregatesc sa ma duc sa dau comanda la flori. Va doresc tuturor o zi buna si spor la pregatiri!!!
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
ginutza2002 spune:
Neatza fetili!
ce faceti?
Sa aveti o zi frumoasa si succes la pregatiri!
(mai trec si eu pe aici ca pana la urma o sa ma vaza lumea ca pe un intrus)
noi s-ar putea sa fii cazut de acord asupra unui model de veregeheta! inca mai negociem!
sa vedem acu cine ni le face
hai va pup!
ginutza2002 spune:
Pepenash eu acu m-am trezit!
Am vazut si eu cufarul tau si vreau sa te felicit pentru alegerea facuta!Foarte foarte foarte frumos!!!
M-am indragostit de el!
Vreau si eu asa ceva!!!!
Cand o sa ajung diseara acasa o sa vb cu iubita mea ori sa cumparam si noi unul ori sa ne treci si pe noi pe listuta ta!!
De abia astept!!