Mamici de iulie - august 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 9
amiss_zip spune:
Muuh pentru colici am inteles ca poti incalzi o batista sau un mic scutecel cu fierul de calcat si sa i-l pui pe burtica. Eu nu am proba.
Eu am o crema , Flatulin, pentru colici. Se unge burtica lui bebe si vaporii ii calmeaza burtica si il ajuta sa elimine gazele. Dupa ce o dau cu crema eu o pun pe burtica, si asa se tine cald la burtica iar mentolul de la crema o calmeaza foarte bine si...adoarme !
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
anasia spune:
buna, fetelor!
FELICITARI FETELOR CARE AU NASCUT SAPTAMANA ASTA, SA FITI SANATOSI,SA AVETI LAPTIC, BEBEII SA FIE CUMINTI!
ce de bebici saptamana asta!incet, incet apar si
anasia 35+ Alessia
amiss_zip spune:
Meyy nu mai pomeniti de mancare...ca mi se face o foaameee! Si nu am timp sa gatesc! Cred ca de trei zile mananc numai napolitane cu lapte . Cred ca am sa comand niste papa pentru acasa! Voi ati comandat acasa papa? De la ce firme?? Stiu ca era un restaurant cu mancare romaneasca cu livrare la domiciliu. Uf! nu ma lasa puisoru sa fac prea mare lucru ...iar cand am un pic de timp...numai de gatit nu-mi arde!
Nici un pui la rotisor nu ar fi rau... hmmm
Asa ca nu mai pomeniti de papa ca veti avea de-a face cu o mamica infometata!!! sm
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
Cristina_Ioana spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Muuh pentru colici am inteles ca poti incalzi o batista sau un mic scutecel cu fierul de calcat si sa i-l pui pe burtica. Eu nu am proba.
Eu am o crema , Flatulin, pentru colici. Se unge burtica lui bebe si vaporii ii calmeaza burtica si il ajuta sa elimine gazele. Dupa ce o dau cu crema eu o pun pe burtica, si asa se tine cald la burtica iar mentolul de la crema o calmeaza foarte bine si...adoarme !
Andreea, mi-a zis si mie Lacri ceva de Flatulinul ala, zici ca functioneaza, ha? O sa iau si eu, ca nu mai tine....si am mai auzit de Grip-Water ca ar fi bun
Cristina lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
Amabella spune:
Buna, fetelor!
Am ajuns si noi acasa aseara, iar eu sunt deja rupta de oboseala. Am avut si ceva oboseala acumulata de la sfarsitul sarcinii, cand aveam insomnii, iar acum Rares ma tine in priza toata ziua si o parte din noapte si abia ma mai misc.
Dar e absolut minunat sa fii mama! Chiar asa obositor cum e, cu operatia care inca ma mai doare, de cate ori ma uit la el imi zic ca merita orice efort. Imi vine sa il pup mereu, e asa de dulce!... Am pus niste poze in album, sa il vedeti si voi.
acum va scriu cu o singura mana, ca pe bratul stang se afla dumnealui, are suge de zor. E un mare mancacios, le-a speriat si pe asistentele de la spital. Aseara, cand am ajuns acasa, a plans vreo 4 ore, de simteam ca o iau razna. Nu mai stiam ce sa ii facem. Poate a fost si din cauza ca a schimbat mediul, poate ii era foame (pana la 12 noaptea nu ii dadusem deloc biberon, am zis sa vad daca se satura cu sanul, ca imi venise laptele). Pana la urma s-a potolit cu 10 ml de lapte din biberon. Apoi a dormit 5 ore fara intrerupere!!! Dar sa nu credeti ca eu am dormit linistita! Era prima noapte acasa, el nu doarme cu noi in camera si, chiar daca am dispozitiv Angelcare, imi era teama ca poate nu functioneaza bine sau mai stiu eu ce si faceam ture la el.
Revin cu altele cand m-o mai lasa domnul din bratele mele, ca a cam inceput sa se agite!
luiza de mic si iubit si Rares 4 zile
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
Ancutex spune:
Spuneti-mi va rog unde sunt magazinele Piciul? Am vazut la un moment dat, dar acum am uitat si vreau sa-mi fac o listuta cu magazinele prin care sa merg dupa cumparaturi.
Ancutex 34 +
andreea25 spune:
Arghirmonica felicitari ,sa ti traiasca baiatul!andreea25 si
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
35 +
larissa_79 spune:
ancutex, www.piciul.com
amabella, tare dragalas piticotul tau.
Bine ai venit acasa...mamico!
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 39+
mistic spune:
salutare tuturor!
abia v-am gasit prin enormitatea asta de forum-uri...DPN-ul meu este 27-30 august...asteptam un baietel...
voiam sa va intreb > voua vi se umfla mainile? dimineata cand ma trezesc sunt degetele umflate de nu pot strange pumnul si ma cam dor...dr de familia ma intreaba daca nu cumva am avut in familie cazuri de poliartrita...
mi-am facut sumarul de urina si mi-a iesit proteine 100...dar ce-o fi insemnand 100 asta?
va pupic pe toaate...mai revin ...acu merg la somnic ca e tarziu si bb din burtik face scandal...
mamanati spune:
Buna mamici si burtici!
FELICITARI MAMICILOR, ARGHIRMONICA, COSMMYR, MADACRISTINA!!! Sa va traiasca beietashii, sa fie sanatosi si cumintei!
Adelapop, LA MULTI ANI!!! SA AI O NASTERE USOARA SI O BEBELINA SANATOASA, FRUMOASA SI CUMINTE!
Cristina_Ioana pupicei de la fata mea din burtic pentru bebe Luca, tare dragalash mai e!
CSA, bine ai venit in clubul nostru!
AYAANA, eu am nascut anul trecut cu epidurala. Cred ca doza nu a fost prea mare caci ma puteam misca singura(doar putin ma sprigineam de moasa) dar la contractii in loc de dureri insuportabile simteam doar ca ma apasa ceva din burta in jos. Ce-i drept cind impingeam simteam cum mi se crapa colul si chiar ma durea, dar la fel, aveam aceeasi senzatie, ca ma impingea bebele din burta spre zona X. Totusi, as vrea sa incerc sa nasc fara epidurala de data asta. Sper sa reusesc.
Nici nu-mi vine sa cred ca a venit weekendul! Sunt foarte obosita. De saptamina viitoare voi avea program de 6 ore. VA pupicesc si merg la somnic ca s-a saturat bebelina sa stea ghemuita si-mi mai da cite un piciorush in coasta, semn ca e timpul sa ma ridic de pe scaun.
Noapte buna,
Nati si minunea din burtic 34+