Mamici de iulie - august 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Amabella, am vazut pozele cu bubulinul tau. Tare e scumpel Rares! Sa creasca mare si sa fie sanatos. Felicitari ca ati ajuns acasa.

Nati si minunea din burtic 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Mistic, proteine in urina inseamna inceput de preeclampsie (o boala a sarcinii care poate fi fatala bebului si si mamei). de aceea probabil ti se umfla si mainile si picioarele. Trebuie sa mergi de urgenta la medic, sa vada cum stai cu tensiunea si eventual sa-ti faca si niste analize de sange, si sa-ti puna bebelasul sub monitoring. Vorbesc foarte serios, nu e de glumit, iti spun in cunostiinta de cauza. Mai bine sa te duci degeaba la doctor in urgenta decat Doamne fereste sa se intample ceva !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Cosmmyr si Arghirmonica felicitari mamicilor, sa va creasca copilasii mari si sanatosi si sa va umple viata de bucurii !

Adela la multi ani cu intarziere !!!

Mamanati, tu deja te gandesti la prostioare (intre Luca si minunea ta din burtic) ? Amiss_zip, io pot pune o optiune pt ficioru-mio pt Petra?

quote:
Originally posted by martta

Avmaria: o astfel de cauza nu-mi trecuse prin cap!
Castiga Franta?

Am si eu o intrebare: credeti ca mi-ar face rau o gura de cafea in situatia mea? De cand m-am trezit de dimineata, tanjesc dupa asa ceva...Mi-e frica sa nu-mi determine contractii!

MArtta, la ce cauza te referi ca nu intelege neuronul activ oricat se screme ?
Io sper sa castige, o sa le fac galerie puternica duminica

Io sa stii ca inainte de sarcina beam multa cafea, si de la vreo 5 pe zi am redus la una slaba dimineata, la care nu stiu daca as putea renunta. Sincer nu cred ca provoaca contractii, doar invioreaza bebeul un pic

Noapte buna fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Cosmmyr si Arghimonica felicitari pentru bebei si sa va refaceti cat mai repede!
Nu mai tin minte cine intreba de maini umflate,si eu sufar cumplit,mai ales dimineata si ma dor cand misc degetele.De picioare nici nu mai vorbesc,sotul meu zice ca m-am transformat in pisicutza Hello Kitty,poate o stiti,are picioarele butuci,fara glezne
Dar mai am doar 5 zile,asta e marea consolare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

quote:
Originally posted by avmaria

Mistic, proteine in urina inseamna inceput de preeclampsie (o boala a sarcinii care poate fi fatala bebului si si mamei). de aceea probabil ti se umfla si mainile si picioarele. Trebuie sa mergi de urgenta la medic, sa vada cum stai cu tensiunea si eventual sa-ti faca si niste analize de sange, si sa-ti puna bebelasul sub monitoring. Vorbesc foarte serios, nu e de glumit, iti spun in cunostiinta de cauza. Mai bine sa te duci degeaba la doctor in urgenta decat Doamne fereste sa se intample ceva !

Mistic, asa e, Avmaria are dreptate;incearca sa mananci cat mai sanatos,fara dulciuri,mai nesarat si s-ar putea sa dispara proteinele din urina.
Mie acum 2 saptamani la analiza au iesit proteine,am avut putin grija ce am mancat si miercuri,saptamana asta am fost OK.
Dar asa cum spunea si Avmaria,musai un control la doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

N-am mai dat pe la voi de un car de ani si cred ca trebuie sa incep cu felicitarile.
Felicitari proaspetelor mamici!!Sa va traiasca puiii si sa fie sanatosi!Refacere rapida luptatoarelor!

Fetelor am ajuns pe ultima suta de metri!!Uraaaaa!
Cum va simtiti?Grele,nerabdatoare,emotionate,obosite?
Eu ,toate la un loc!Dar deja la al treilea e mai mult frica de extra oboseala decit nerabdare sa nu ma paratzi!Ce mama rea sunt!
Numai cind ma gindesc cu groaza ca asta mica a mea inca plinge noaptea.De fapt a inceput de citeva zile,ma trezesc de 3 ori pe ora(nu noapte!!!)Si uite asa nu dorm nici macar o ora cap-coada legata!
Sunt deja prastie,obosita rau de tot.
Am sa va urmaresc mai indeaproape acum ca ne apropiem de sfirsit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

quote:
Originally posted by adelapop

aaaaa..... cat despre i-am zis sotului ca am gasit articole interesante si mi-a zis asa un pic sperait (cred ca spera sa nu gasesc, asaaa , mi-a zis: pleaca de aici ca nu bag eu nimic acolo ).

Te rog trimite-l sa vb. cu al meu ca eu nu-l pot convinge in nici un fel si bine mi-ar prinde un pui de somn!
In rest eu i-as da acum!Dupa nastere ma odihnesc(sper io)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

map am citit si eu treaba asta cu foen-ul dar mi se pare cam ciudatel asa. Stiu ca se foloseste des in Germania. Eu una nu ma usuc aproape niciodata cu el pe par si mi se pare tare ciudat sa imi dau pe piele. In fine stii cum e cate bordeie atatea obicee. Sper ca Kirschkernbeutel-ul sa functioneze si la mine daca va fi cazul de colici.

Cristina_ioana ma gandeam...daca tot va chinuie atat de tare colicii poate incerci ceva remedii homeopate dar astea trebuie prescrise de un medic, ma rog. Daca cumva esti adepta tratamentelor homeopate si esti in evidenta unui doctor homeo poate lansezi o intrebare si in partea aia.
Amabella super dulce puiutul. Sa iti traiasca sa fie sanatos si fericit toata viata.
amiss_zip nu mai stiu cum se numesc aia de livreaza mancare acasa dar stiu ca au sediul pe Dacia spre Mosilor. Poate incerci sa dai un search pe google cu papa bun sau asa ceva, chiar m-a lasat memoria complet.

Miruna 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

'neata fetelor. Eu imi beau capucino de dimineata...daca ma gandesc bine mai incolo poate beau si o cafeluta slaba.
Avmaria si mie imi place mult cafeaua..inainte de sarcina luam 1,2 pe zi...dar acum f rar 1 data la 1,2 saptamani asa. Si am impresia ca nici in perioada in care alaptezi nu prea e voie. Eu cred ca nu as fi renuntat la cafea dar m-a batut sotul la cap.
Fetelor eu aseara iar am avut contractii dureroase si dureri in toate partile de abia ma puteam misca. Iar asta mica asa impingea si se agita de nu mai stiam ce sa fac sa adorm si eu nitel. Cred ca se pregateste....de sosire.
La mine au venit poftele pe care le-am asteptat toata sarcina... am citit ieri un pic la mamicile de sept oct si ce sa vezi acolo...se mananca porumb fiert la greu. Mi-am notat sa i-au si eu azi. Am citit aici la noi...si veni amiss_zip cu napolitanele de care mi s-a facut pofta instantaneu.
Ca sa nu mai zic ca am ochit ieri un pepene mare in piata....si tare as trimite azi dupa el...deci cum v-am zis sunt in pofte.

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

NEATA burticoase,
Azi am facut ochi pe la 6.00 si n-am mai putut sa adorm dupa ce aseara m-am culcat pe la 1.00.Sunt o.k deocamdata dar intr-o ora doua o sa fiu zombi!!!Asta-i doar inceputul...?!!Vezi.... mamicile...
Ma cam doare spatele....Se anunta o zi calda azi si am vazut ca toata saptamana o sa fie temperaturi maricele peste 28 C..NASOL......OAre ne dau voie sa ducem ventilator la spital??!!NU cred!!!
Amabella:Frumos beblacul sa-ti traiasca...!!!Sa fiti sanatosi si sa va bucurati pe langa el...
HAi va pupacesc...Sa aveti un weed fain, sa auzim de bine!

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput