Mamici de iulie - august 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 8
martta spune:
Eu folosesc la Vladut un termometru digital, luat din farmacie, la cateva sute de mii si sunt multumita. Pediatrul mi l-a recomandat.
mami de Vladut(13.06.2003) si 32s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
adas spune:
larisa, sper ca nu pt. provocare m-a chemat. cel putin nu a pomenit nimic de asa ceva. si nici nu prea sunt de acord, ca bebe nu e cine stie ce mare, ba dimpotriva. mai degraba vrea sa ma monitorizeze si sa-mi mai faca niste analize inainte de nastere. eu asa sper. mie mi-a iesit streptococul de tip B la 32 saptamani , dar am facut tratament, am refacut analizele si n-a mai iesit. dar pt. orice eventualitate a zis ca mi-l mai face odata la internare.
ada 39+
Consi spune:
FELICITARI ARGHIRMONICA!!! SA-TI TRAIASCA BAIETELUL, SA FIE CUMINTE SI MANCACIOS!!!
Consi 36+ si Luca meu
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png
http://photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos
adelapop spune:
37+scumpelor va multumesc frumos pentru urari
deja sunt obosita si petrecerea nici nu a inceput
daaaaarr....ma tin tare
deci acum beau cu voi un pahar cu bere....stiti voi pentru lactatie
diseara am chemat prietenii pe la noi ca eu nu mai pot iesi sa stau nici 2 ore in fund
o simt pe bebe jos acolo si ma jeneaza
ma simt fff bine, vad ca bebe se tine tare, poate vine cadou de ziua lui tati.....care am inteles ca e emotionat (de la un prieten , nu de la el)
aaaaa..... cat despre i-am zis sotului ca am gasit articole interesante si mi-a zis asa un pic sperait (cred ca spera sa nu gasesc, asaaa , mi-a zis: pleaca de aici ca nu bag eu nimic acolo ). sa vedeti ce-i dau dupa nastere
dar pana atunci mi-a zis cu ceva timp in urma ca sunt prea frumoasa pentru o gravida, deci il iertam
va pup si revin cu noi info....mai am de facut unele altele acum
larissa_79 spune:
adela, esti durere...
adas, nici mie nu mi-a zis nimic de provocare...doar de monitorizare a mentionat...insa tare mi-e ca o sa imi zica atunci pe moment. Am mai vb cu fete si au ras de mine...cica ce monitorizare...
in fine....sa ne zici si noua ce si cum. Faza e ca nici nu prelungiri nu as vrea sa intru.
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 39+
Muuh spune:
amiss_zip saculetul cu samburi de cirese, zice-se ca face bine la colici. Il incalzesti si il pui pe burta lui bebe. La prietena mea a functionat la nepotelul lui map nu. Asa ca in principiu pentru colici...nu stim in ce masura chiar functioneaza.
larissa nu inca nu stiu. Deocamdata e bebe pur si simplu...
Bagajul meu de spital e o geanta sport nu foarte mare. Eu la bebe la spital am luat doar body-uri cu maneca scurta, sosete, 2 bluze cu maneca lunga dar foarte subtiri si doua salopete cu maneci si craci scurti. Acasa mai am cam inca odata pe atat plus inca cateva cu maneca si craci lungi.
FELICITARI ARGHIRMONICA!! bebit sanatos, norocos si fara colici. Iar tu sa iti revii cat mai rapid.
Miruna 36+
geliza spune:
fetelor, va pup, va urez un we racoros, fara evenimente neplacute...eu plec la tzara..ne mai "citim" duminica spre seara
Eliza 34+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Medeea76 spune:
Dragele mele, mie nu mi-a mers netul mai multe zile, sper ca nu v-ati ingrijorat prea tare din pricina sticlutelor...
Mada, lista contine 10 sticlute, deja poti sa trimiti pachetelul, ca fetele au inceput sa nasca si poate incep sa aiba nevoie de ele. Sa ma anunti cand l-ai trimis, am sa trimit si eu banii tatalui tau (2.000.000 Rol).
Va rog sa-mi treceti si mie masuratoarea de la saptamana 36 (si 2 zile): 3090 gr.
De cand nu am mai intrat au nascut 8 fete, carora le doresc bebelusi sanatosi si cuminti si fetelor refacere grabnica si rabdare multa!
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 36+
miti2004 spune:
Cosmmyr si Arghirmonica sa va traiasca flacaii si voi sa va recuperati repede si sa aveti energie !!!
mikiion o sa o las pe luni cu intrebatul pt icter, ca tot ma duc dimineata sa-l cantareasca. Felicitari pt grasunelul tau, ma bucur ca a luat asa repede in greutate, sa o tineti tot asa.
Fetele care au nascut, cred ca si la noi au inceput incet colicii, pt ca dupa ce papa, desi e ragait, se cam chinuie sa faca caca, adica se cam strage la burtica, se vede clar ca are crampe care vin, il lasa, si il apuca iar...o sa intreb tot luni ce sa-i dau, oricum mi-a adus mama si Sab Simplex si inca unul tot de colici.
In rest sunt in continuare zombie, sculatul noaptea ma omoara, de fapt nu mancatul la biberon, ci ragaitul, pt ca il ragai cam de 3 ori pe timpul mesei, si uneori ragaie imediat, dar cateodata ma apuca disperarea...si trebuie musai ragait, cel putin al meu scoate niste sunete ca un barbat adevarat
Fetele care inca nu au nascut, odihniti-va cat se poate !!!
In alta ordine de idei, au trecut niste prieteni ieri pe la noi si peste vreo saptamana pleaca in tara pt 3 saptamani...nu va dati seama ce depresie m-a apucat, pt ca vreau si eu acasa, si abia la iarna o sa venim pt sarbatori si pt botez...sau cel putin asa speram acum...
Ideea e ca vreau la si la munte...Doamne ce as merge acum vreo cateva zile la Moeciu sa pap la Cheile Gradistei ( ala cu izvorul in restaurant ) si sa ma plimb pe acolo, sa mananc chiurtos-colac cu nuca, sa mananc un profiterol si un caffe-frappe in Piata Sfatului in Brasov ...din toamna anului trecut nu am mai fost acasa ... ...ei dar o sa vina soarele si pe strada noastra
va las ca am niste treburi,
miti, mamica de
map spune:
ArghirMonica felicitari, sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos.
Muuh in principiu sacutelul acela, indiferent cu ce samburi sau seminte este plin, functioneaza. De fapt caldura pe care o acumuleaza samburii este cea care calmeaza durerea, ca la o perna electrica (eu una l-am folosit pe pielea mea la fel si fel de dureri). Numai ca la perna electrica este mai periculos ma ales pentru copii. Nepotelul meu cand simtea pe burtica saculetul acela imi amintesc ca se speria, dar daca ar fi suportat-o sunt sigura ca i-ar fi calmat durerea. Noroc ca el nu a avut asa multi colici.
Aici este multa lume care pentru colici foloseste foenul, il tin asa mai la distanta si lasa caldura sa mearga la burtica bebelui. Cred ca scrie si prin cartile de copii asta cu foenul dar eu una nu l-as recomanda ca am auzit de cineva care acum are 30 de ani si pentru ca asa asa l-a invatat mama lui de mic asa adoarme si acum A si aici unii folosesc foenul sa usuce pe corp copiii dupa baie, mie una mi se pare aiurea dar acum fiecare face cum crede.
Monica si 34 +