Mamici de sept-oct 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 28
Lyana spune:
Fetele, eu n-am mai pus alcool in gura de cand banuiam ca sunt insarcinata.Nici macar un pahar de sampanie de anu nou.
Am citit tot felul de orori despre alcool si tigari. De fumat nu am fumat nici inainte dar cate un ness sau un pahar de vin mai beam din cand in cand, mai ales la mese festive.
De regula ma feream de alcool pentru ca trebuia unul din noi sa conduca masina si barbatii se simt frustrati daca nu beau ceva la masa, cand e cate o ocazie speciala.
Voi ati mai scapat la cate o bere? si eu poftesc dar ma abtin.
Nici cafea n-am mai baut. Pana la urma dauneaza sau nu?
25+
Teodora
adinazot spune:
LYANA!
SI EU MAI POFTESC BERE DESTUL DE DES DAR MA ABTIN,CAFEA BEAU IN FIECARE DIMINEATA DAR F PUTINA SI CU MULT LAPTE.iN PRIMELE 3 LUNI NU AM PUTUT PT CA MI-A FOST F RAU ,VARSAM DES,DAR ACUM PUTINA CAFEA BEAU.DAR DE LA ALCOOL MA ABTIN TOTAL,CU TOATE CA ASA AS BEA O BERE RECE...
Adina 22+
poze
Mirabelac spune:
Mai fetelor, eu o bere nu puteam sa beau nici inainte... da un pahar tare as bea...
Mirabela 28+

POZE
larissa_79 spune:
alessia80, la mine a fost cam asa. Eu aveam colul destul de scurt 30 mm si prin saptamana 23 cred am fost la dr si i-am zis ca mi se cam intareste burtica ( munceam si destul de mult). Atunci mi-a dat program de 6 ore si mi-a zis sa fac preventiv injectii cu gravibinon 2 pe sapt ( 10 injectii). Normal ca ajunsa acasa...am vazut ca aceste injectii sunt hormoni..si am hotarat io de la mine putere ca nu le fac.
Ca doar ma simteam bine si nu ma durea nimic. Eu aveam contractii nedureroase...adica inarire de burtica insa nu stiam...credeam ca e normal. Nici pe forum nu intram ca nu aveam timp.
La 27 de sapt am fost iar la medic la control ( era intr-o miercuri) i-am zis ca ma simt bine...etc ca n-am facut injectiile si a vrut sa ma vada pe masa. Dupa control parca o vad si acum...super nervoasa...ca am colul f scurt si tre sa stau acasa 2 saptamani macar, la pat. O.K...de a doua zi m-am postat in pat insa ma mai fataiam...ca nu mi se parea chiar asa de grav. Norocul meu a fost ca aveam programata o ecogrfie la 2 zile de la controlul la gineco. La eco respectiva am avut o singura obsesie: COLUL. Ptr ca sarcina era mare...nu vedea bine ce e cu colul si atunci mi-a facut eco transvaginala ( vazand ca eu o tin una si buna). Si surprize surprize...col deschis pe interior 9 mm, lungime col 30 mmm ( deci totusi nu chiar asa scurt). Mi-a zis sa imi sun de urgenta medicul...si de aici stiti povestea. Colul meu a fost deschis pe interior de catre contractiile nedureroase, ptr ca eu efort nu am facut mai deloc.
Pentru tine...ca sa stii: colul se poate deschide pe interior si asta se vede doar la eco ( transvaginala ptr mai multa siguranta, care e o eco simpla), colul se poate deschide si pe exterior si asta vede medicul ginecolog la control. Deschiderea pe interior este mult mai periculoasa decat cea pe exterior.
Fetele..daca mai aveti si alte intrebari legate de col imi puteti scrie la mamici de iulie august...unde activez sau PM. Am citit atat de multe despre...incat cred ca va pot da macar o sugestie.
Eu acum...mai am 5 zile pana la DPN...si o tot astept pe bebelina sa vina 
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 39+
Mirabelac spune:
[b]microbu[b] Multumesc mult. La fel si voua va doresc si un bebe frumos si sanatos.
Mirabela 28+

POZE
alessia80 spune:
ADINAZOT- si mie imi place mult numele si daca te hotarasti sa i-l pui fetitei tale

MIRABELAC- Eu sunt foarte activa si agitata. Ma si mir de mine cum de am reusit sa stau pe-acasa in ultima luna si sa fiu oarecum relaxata!
ADINAZOT SI MIRABELAC-hai ca m-a luat paranoia: ati auzit de cazuri cu copii nascuti la 30 sapta care sunt bine?
Pupici
28+
ALESSIA80
poze
ingeras din brtik
alessia80 spune:
LARISSA- Multumesc mult de lamuriri!
-esti o super fericita ca ai ajuns in sapt 39!
Sper ca toate sa ajungem macar la 37.
sa ai o nastere usoara si un bb perfect!
28+
ALESSIA80
poze
ingeras din brtik
gripo spune:
MIRABELAC, daca imi zici si prescurtarea in engleza la care tre sa ma uit pe rezultat, iti spun valorile. Am gasit eu ceva dar nu stiu daca e corect sau nu.
30+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
adinazot spune:
ALESSIA!
aceeasi intrebare o puneam si eu fetelor,si eu ma rog la Doamne Doamne sa ajung macar pina la 30,si eu sint putin paranoica.Dar de cind am intrat pe forum,am vazut ca sint fete cu probleme mai grave ca ale mele si au reusit sa duca sarcina la sfirsit daca au respectat indicatiile si medicatia data de medic.Eu stiu ca dupa 28 de sapt se pot naste copii,dar vor sta la incubator pina fac greutatea de minim 2,500 kg si apoi ti-l da acasa,dar bineintelesc ca riscurile nu sint excluse.Asa ca sa ne dam toata silinta ca micutii sa ramina cit mai mult in burtica pt ca deocamdata acolo le e cel mai bine.
Adina 22+
poze
Mirabelac spune:
alessia80 Ce te-a apucat??????????????????
Eu stiu copii care s-au nascut la 27-28 sapt. si sunt bine acum, insa te chinui mult cu ei daca sunt prematuri. Dar nu te gindi la asta ca o sa fie bine. Ai sa vezi ca o sa ne chinuim noi ca ajungem la termen si nu mai nastem...![]()
Mirabela 28+

POZE