Mamici de sept-oct 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 29
adinazot spune:
Larissa!
si eu sint cu col scurt si deschis la exterior,dar stau aproape numai in pat,si eu am contractii nedureroase,si sper din suflet sa nu mi se deschida si pe interior,am abia 22 sapt...Eu iau gravibinon de la inceputul sarcinii una pe sapt si in rest completez cu duphaston,si antispastice.Esti o norocoasa,sper sa ajung si eu in sapt 39 ca si tine.
Adina 22+
poze
alessia80 spune:
ADINAZOT- hai a ne luam de mana si sarim

Noroc cu MIRABELAC ca ne mai baga mintile in cap si ne aduce o atitudine pozitiva si sanatoasa!
Sa de Dumnezeu sa si dreptate cu ajunsu' la termem Mirabela...
Cred am v-am stricat jucaria...era mai bine sa vorbim de bere

28+
ALESSIA80
poze
ingeras din brtik
adinazot spune:
ALESSIA!
da,sa nu exageram...va fii totul ok,nuu?
MIRABELAC!
esti f optimista,mai trage de noi dar in SUS...din cind in cind.
Eu de obicei sint o fire ff optimista,dar sint patita SI DE ASTA..imi iau precautii peste precautii.
Va pup fetelor
Adina 22+
poze
Mirabelac spune:
gripo Sorry la mine scrie in romaneste. Insa ar trebui sa fie o prescurtare de la Artery Utherin Right sau Left si Ombilical Artery. Sper ca n-am zis o prostie. E la pagina cu biometria doppler. Mai multe nu stiu nici eu.
alessia80 Daca as descrie prin cite am trecut eu cu sarcina asta ar trebui sa scriu citeva pagini... de 6 ori internata... sute de injectii... care mi le fac singura... ca sotul meu ride de mine ca daca beau apa imi curge prin fund ca la stropitoare
dar, sincer, de cind m-am apropiat de 28 sapt. ma simt mult mai bine cu moralul... Doamne ajuta-ne pe toate! Trebuie sa ne
mult.
Va
pe toate
Mirabela 28+

POZE
Sephora spune:
Va pup pe toate 
Adinazot ar fii bine sa stergi parola pe care ai scris-o aici,sper ca ai vazut ca toate parolele se dau pe PM.Aici mai intra si altii care nu au nici o treaba si daca intra in partea cealalta vor putea avea date destul de personale despre noi.Multumesc.
IO
28+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
Sephora spune:
Mimi da mi-a trecut melancolia azi vad ca sunt bine si nici bebe nu mai e asa agitat ca ieri,cred ca a simtit saracu ca e ceva in neregula cu mami.Asa e sa stii cateii simt pe bebe si cred ca si invers.Al meu vine in fiecare dimineata sa-l simta,iar in timpul zilei nu se misca din camera de unde stau,numai daca m-a misc si eu,si la baie vine dupa mine.
O zi tare proasta ieri nu stiu ce a fost cu mine.
Itzy bravo asa te vreau ascultatoare.![]()
Pufy drum bun si distractie placuta,sper sa nu te simti rau de la masina...
Nokia nu-ti face probeleme ca bebita e mai mica si la mine la 20 sapt era mai mic cu o saptamana,iar la 24 de saptamani era mai mare cu o saptamana.Mi-a zis doctora ca nu e nici un motiv de ingrijorare ca ei asa cresc (neregulat)
IO
28+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
gripo spune:
MIRABELAC, iti transcriu ce am gasit eu:
PS ED S/D TAV PI RI ANGLE
L uterine A 56.5 21.3 2.65 30.5 1.15 0.62 0
R UTERINE A 76 20.4 3.73 34.4 1.62 0.73 0
30+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
Lyana spune:
E mare probabilitatea de a avea un col intredeschis?
Mie mi-a spus de la inceput ca am colul scurt si incovrigat, si sa nu fac efort dar de atunci nu mi-a mai spus nimic de col.
Nici la eco morfologica nu mi-a zis nimic. Trebuie sa o intreb eu pe dr. sau imi spune ea daca vede ceva?
Adevarul e ca de multe ori sunt cam paranoia.
Dr a mea e acum in concediu si mi-a spus sa ma duc dupa 24 iulie la control, numai daca am probleme grave sa ma duc la spital la camera de garda.
Citind pe forum am observat ca multe dintre voi au problema asta cu colul deschis sau intredeschis.
Pana acum la 25 de sapt nu mi s-a intamplat asa ceva, exista riscul sa se intample?
Ieri m-au inundat niste vecini de deasupra care abea s-au mutat
, sunt din Buzau, si ne inunda frecvent, dar ieri nu am mai suportat si am facut ca toti![]()
![]()

Abea am zugravit anul trecut, eu si sotul meu cu manutza noastra, si imi venea sa ii spintec.
Ma enervez cam des in ultimul timp de tot felul de tampenii si nu stiu ce sa fac, am si un temperament mai exploziv.
HELP
25+
Teodora
larissa_79 spune:
adinazot, o sa fie bine...statul la pat e cel mai bun medicament. Si gravibinonul e f bun..la mine s-au rarit contractiile nedureroase simtitor cat l-am facut ( 5 sapt - cate 2 pe sapt)
alessia80, eu vad ca tu esti panicata...dar nu stiu de ce. Ai vreo problema legata de col ceva?
Mda mirabelac e o optimista...si asta e bine...eu vb cu ea pe mess cred ca de cand am inceput sa stau in pat...si ma plangeam si nici cu optimismul cred ca nu stateam prea bine. Sunteti pe maini bune.
Va las acum...ca asa ma apasa bebe pe oase....rau de tot.
Multumesc de urari fetele, sper sa am o nastere cat mai usoara. Vreau natural cu epidurala.
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 39+