Mamici de sept-oct 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 27
pufymic spune:
Tot eu
!Inca n-am plecat....asa ca sa nu stau degeaba am rezolvat(zic eu) "problema" cu povestile nasterilor!Vedeti pe prima pagina!![]()
Sa-mi ziceti dc e ok asa....alt loc unde sa le postam n-am gasit inca....
Deci e vorba de Yahoo 360 unde va logati cu ID-ul si parola de la emailul comun(ca sa postati povestile....ca de citit le puteti citi numai cu click pe link-ul din prima pagina)!
Pupici!
Ioana
(29+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Lyana spune:
NEATA SOMNOROASELOR
INNI strada pe care stau este mai sus de singurul Supermarket de pe Nerva: Fonzi fost Sinbad, exact unde este Delta Design pe colt,
sper ca te-am lamurit.
Primarul, din cate am inteles, sta la cateva blocuri de mine.In spate avem un parculet destul de mare si o piata volanta.
Mai sunt multe de facut in sectorul nostru, bine totusi ca a mai facut niste spatii verzi, arata mai bine.
Mini me- stiu emisiunea de care vorbeai, groaznic, 3 barbati care saliveaza la niste funduri si busturi de fete, si fac tot felul de clasamente, dar pe ce criterii oare?

Ieri m-am umflat cu porumb fiert, dar azi parca nu mai am chef.
M-ai am niste pepene in frigider

Ma duc sa devorez niste pepene.
25+
Teodora
katia spune:
Neata'
Bai fetelor da voi nu vreti sa faceti un obicei din insomnie!!! Poate ma alatur si eu intr-o sera :)
Mirabela imi pare rau dar nu stiu nimic de IR, habar n-am cu ce se mananca asa ca nu stiu ce sa-ti spun. Sincer cred ca atunci cand avem o problema medicala trebuie sa ne bazam pe doctorul la care mergem. Eu am avut putina neincredere in el la inceput dar mi-a trecut. Pupici si sper sa te lamuresti intr-un final!
Itzy, bine ca te-ai conformat
te pup si ai grija de tine!
Inni, Cri desi parcul Titan (ala cu terasa brown sugar) e mai aproape de mine, mie tot tineretului imi place.....ma alatur la plimbat carutu ![]()
Pufy, odihna placuta la tara, ada-ne si noua putin aer curat!!!!
Adameasca, sa inteleg ca e gata cu distractia? Vine pisica acasa?![]()
Alessia, eu voi avea fetita, sunt in 30 saptamani si nu am avut pana acum nici o problema cu umflatul decat picioarele putin. La fata nu m-am schimbat deloc si am doar vreo 5 kile in plus...asa ca chestia cu umflatu sunt babisme care normal ca mai coincid.
Credo, acai, Nokia, ma bucur ca veniti cu vesti bune!
Ionica, felicitari pentru tensiune ok ![]()
Si eu ma inscriu in clubul celor cu pofta de porumb....mi-am fiert aseara ![]()
![]()
![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
eloise spune:
'Neata fetelor!
Eu am adormit bushtean ieri la 12 si taman acum am facut ochi.
Cred ca am ramas singura din grup care n-a beneficiat de porumb fiert
. O sa ies azi sa caut neaparat!
Lullabay drum bun, weekend placut si lasa-te rasfatzata!
Eloise
25+ cu 
EU
Virsta bebe
gripo spune:
SALUTARE BURTICOASE!
MIRABELAC, legat de IR, chiar daca sunt valorile mari, e ffff important ca diferenat intre cele 2 valori sa nu fie mai mare de 30%, asa mi-a explicat dr. la echo morfo, ca si mie mi-au iseit valorile cam mari, dar m-a linistit explicatia lui.
Fetelor, bineinteles ca vin in parc la plimbat de carucioare, pacat ca pana vine iarna o sa avem putin timp de iesit, dar atat cat e.
30+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
putzuruca spune:
Neatza burtici,
Azi m-am trezit si eu ca de obicei la ora 6.30 dar am refuzat sa bantui prin casa de la ora aia, asa ca am mai stat in pat si am adormit din nou pana la 9.15. Acum beau cafeaua cu lapte si plecam la cumparaturi. Saracul sotul meu, va avea ceva de carat si apoi...surpriza zilei va fi curatenia, pe care o face aproape singur.
Nokia, nu ai de te sa te panichezi. Cordonul ombilical este format din doua vene si o artera, vasele de sange despre care scrie in ecografie.
Va doresc un weekend placut!!!!!!!!
putzuruca
27+ cu
Andreea-Maria
http://photos.yahoo.com/roxpanait
alessia80 spune:
Buna dimineata
cam tarziu dar na...
Itzy -Multumesc de sfaturi si ai multa multa grija!
Lullabay-wknd placut si sa te bucuri de rasfat!
Adinazot-
si tu esti o scumpa-ti-am vazut pozele
Da-mi si mie parola de la mail pt ca am vazut ca ti-a ttrimis-o Cri
Mirabelac -si eu stau in pat
. Nu de alta dar m-ati speriat rau si am inceput sa iau in serios ccontractiile nedeureroase pe care le ignoram pana acum. Vad ca s-au accentuat si cedeaza doar daca stau intinsa. Mi-e frica sa nu mi se deshida colul. Asa ca pana luni la echo...asa voi sta!
.Tu ai stat in pat toata sarcina pana acum? si nu iesi deloc??
Minime- tu cate kg ai in plus? Si mama mea s-a umflat ingrozitor la fata in ultimele luni!
Pufy-distractie placuta!

Katia-ai luat doar 5 kg? Felicitari!
cum ai reusit?
28+
ALESSIA80
poze
ingeras din brtik
Mirabelac spune:
mini_me katia Ir-urile sunt indicii de rezistenta de pe arterele uterine (2 la nr. stinga si dreapta), artere care alimenteaza placenta. Si mai este si vena ombilicala. Cu cit sunt mai mari aceste valori, cica bebe nu se alimenteaza cum trebuie. O cauza a valorilor mari poate fi si tensiunea mare, de aceea se tine sub tratament. Mini_me nu ti-a spus dr. nimik pt. ca era bine. Stai linistita.
Nokia Sper ca te-ai lamurit intre timp ce-i cu vasele alea...
gripo Tie ca valori ti-au iesit? Eu aveam in jur de 0.7 pe ambele artere si pe cea obilicala. Si nici mie dr. nu mi-a dat tratament sau altceva, dar mi-a spus ca daca bebe e bine dezv. nu e problema. Insa am citit ca dr. Tutunaru da tratament pt. asa ceva, chiar pt. valori mai mici ca ale mele.
De aceea va intrebam daca mai sunteti cu aceasta problema.
Fetelor eu azi vreau sa maninc peste cu legume la cuptor. Dau comanda la sotul meu si abia astept
Voi beti bere ca eu am o pofta si nu stiu daca e buna... mai ales din aia bruna 
Mirabela 28+

POZE
Mirabelac spune:
alessia80 Nu vreu sa sperii pe nimeni, doamne fereste... problema este ca daca sunt prea dese si astea nedureroase pot deschide colul, depinde de organism acuma. Eu pina la 21 sapt. stateam mai mult in pat, dar mai mergeam la dr. si in week-end mai ieseam la o pizza sau la picnik, dar si acolo stateam jos. Dar de atunci mi-a spus dr. ca e tensionat cerclajul si tre sa stau NUMAI IN PAT, la baie si atit, maninc tot in pat. Acuma nici nu mai merg la dr. fam., merge sotul meu, eu merg doar la dr. gineco cind e cazul. Bafta la echo luni. Pupicei.
Mirabela 28+

POZE
microbu spune:
Buna dimineata, burtici!
Mirabelac, "casa de piatra", LA MULTI ANI, sa fiti fericiti alaturi de BB si sa va iubiti mult 

.
Clara03, bine ai venit. Iti doresc o sarcina lipsita de peripetii in continuare si o nastere usoara, un BB sanatos si mancacios!
Itzy-bitzy, foarte frumuica ai mai fost, ai avut o rochie superba. Dar vad ca nu prea esti cumintica in ultimul timp, nu prea stai locului. Eu am stat in pat 6sapt si colul s-a inchis COMPLET (era si inauntru si inafara deschis). Asa ca....se poate, dar tre sa stai cumintica in pat, nici un efort, eviti plimbarile lungi, SCARILE sunt f periculoase deci lasa metroul de acum incolo.
Pufymic, distractie placuta in weekend. Am studiat pozele cu Alesio, e fff dulce.
Mephala30, LA MULTI ANI 

, sa fii fericita si sanatoasa alaturi de cei dragi!
Cri, eu cred ca e reala poza cu talpa. Nu-mi dau seama de dimensiune (zici ca e cam mare) dar e facuta de aproape poza, poate doar pare asa mare. Si eu m-am delectat cu un piciorus de BB dar nu am apucat sa fac poze
. In sapt mea de insomnie, ma tot impingea bebelina in toate cele si deodata am simtit in coaste ceva mai ascutit, am pus mana si am simtit forma talpii, am gadilat-o putin la degetele si si-a tras repede piciorusul dar am repetat cam de 2-3 ori faza cu gadilatul....Offf, credeam ca visez 

Raluca, Ramomar, Eli cate un
si o
. Eli, pe unde mai esti?
Oanacn, imi pare rau ca ai avut asa probleme
.
Doamne, sper ca nu va suparati pe mine daca am uitat pe cineva. Am citit aseara pana am adormit
, dar am terminat acu' in sfarsit.
Felicitari tuturor care au fost la eco zilele astea si au venit cu noutati despre bebei.
Sandra
27fix
poze
varsta bebe