Mamici de sept-oct 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 26
adameasca spune:
Nokia, o saptamana mai mica nu e chiar ceva grav. Si a mea la ultima eco , dupa dimensiunile capului era cu o saptamana mai mica, dar dupa dimensiunile picioarelor era in grafic. De unde a dedus tac-su ca are picioare lungi si o face baschetbalista.
De treaba aia cu cordonul ombilical nu stiu ce sa zic, ca nu ma pricep. Oricum, ma bucur ca sunteti ok. Bietii copii tai, iti dai seama ce i-o fi impresionat peisajul cu gravidoase?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
ionica spune:
Ia te uite cate suntem pe ,vad ca ne este din ce in ce mai greu sa dormim.
eu ieri am avut super contractii,am facut o monitorizare si totul e ok,se pare ca pitica mea se" intareste "la mine doar cand conduc si stau mult in picioare.
In schimb mi-au dat lacrimile in momentul cand am inceput monitorizarea,i-i batea inimioara asa de frumos;la un moment dat eu am oftat si i-au crescut bataile inimii de la 149la 160 aproape instantaneu.
Tensiunea mea e buna,11/6/98puls
Pitica mea s-a trezit si vad ca iar da suturi;
+29
SOPHIA
adameasca spune:
io ma retrag, merg sa numar oi pana ma ia somnul. Ca gravidele le-au numarat bufnitzele de azi noapte si mie nu mi-au mai lasat nimik.
Pup si somn usor tuturor!
Ileana
poze,poze si iar poze...
mini_me spune:
Nokia si fetita mea este cu cateva zile in urma dupa lungimea femurului si cateva zile inainte dupa masuratorile capului si abdomenului. Pe general,iese cu cateva zile inainte. Atata timp cat totul e in regula nu imi fac griji. Oricum masuratorile sunt oarecum estimative + sau -.
Cred ca cele 3 vase se refera la arterele si venele de la cordonul ombilical, care parca ar trebui sa fie 3 (2 artere si 1 vena). Nu dati cu rosii daca gresesc, va rog.
mini_me
27+
poze
Nokia spune:
Adameasca, da' saracii', mai ales cel mic, era total fascinat. S-a uitat vreo juma de ora la toate burticilé, dupa care m-a intrebat: mami, si burta ta o sa creasca atat???( cu o fata mirata, era asa dulcic)
Eu am caderi de tensiune, asta nu e nici o problema nu?
Plus ca am contractii dureroase, cam 2-3 pe zi. Colul e inchis. Am primit magneziu de 2 ori pe zi. Iar ptr anemie, fier, inainte de micul dejun. Problema e ca eu beau lapte in fiecare dimineata si stiu ca dupa si inainte de a lua fier, n-ai voie lactate o juma' de ora. Ma intreb cum o sa fac
mini_me spune:
Ionica & Nokia va predam voua stafeta insomniacelor.Adameasca spor la numarat oi daca gravide nu mai sunt
. Ma duc si eu la somn si cine stie ce-oi numara.
Noapte buna fetelor.
mini_me
27+
poze
Nokia spune:
Mini eu sunt total pe dinafara la faza cu cordonul. De cand am citit intamplari tragice din cauza lui, a devenit o obsesie. E tot ce ma preocupa, exagerez, stiu
uff, stiti cum e vorba, de ce ti-e frica, de aia nu scapi
, sper sa nu fie cazul![]()
Adameasca, somnic usor, incet incet o iau si eu din loc
pufymic spune:
Neata
-dute!
Vad ca bufnitele noastre au picat la datorie azi-noapte...
!Sper ca ati avut o noapte somnoroasa!
Noua ne-a dat trezirea gandacelul de Alesio la 6:30
! A zis: "puiul a pat"(adica puiul in pat...si se tot uita dupa pui!), apoi a zis ca vrea lapte a pat, apoi iaurt cu pauil...si iaca cum ne zbura noua somnul...
!
Ileana merci de urari!
Ma duc sa mananc si eu ceva(sper sa nu-mi fie iarasi rau pe masina
) si sa fac bagajele.....nu prea multe ca maine venim inapoi
!
si mai incet cu scrisul ca va iau foc tastaturile!![]()
Pupici!
Ioana
(29+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
adameasca spune:
'neatza!
Tot io. Plecam si noi se ne recuperam elefantul, mi-e un dor de el...
Pufy, asa is si diminetile noastre, nu te gandi ca-s altfel. "Mama, vreau lapte, mama vreau apa, mama vreau camionul roshu!, etc.
Nokia, tu n-ai de unde sa iti iei un medicament gen NoSpa? Ca e pentru contractii, le mai domoleste nitzel...
Pup si spor la scris!
Ileana
poze,poze si iar poze...