Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 7
Cleomoni spune:
Fetelor nu sunteti singurele si eu bantui pe aici, il astept pe al meu prieten sa schimbe uleiul la masina si sa plecam acasa ca maine v-am spus ca mergem la mare sa sarbatorim ziua lui papi cu mai multi prieteni.
Alexandra ce simplu era cu mailul comun, eu imi imaginam ca trebuie sa intru in alta parte nu yahoo.
Va pupic!
Cleo si bb
m_monique spune:
mai sunt si eu pe aici.
acum fac creier pane. tocmai am oparit creierul
16+
Nunta noastra
Cleomoni spune:
m_monique si mananci si tu creier? Eu stiu ca nu ai voie.
Eu am mancat o salata cu ton si nu am putut sa dorm o noapte intreaga, si de la ciocolata la fel, nu sunt o mancatoare de ciocolata dar aveam pofta de ceva dulce si nu am avut altceva in casa.
Cleo
alexandra_25 spune:
m_monique mi-ai facut pofta........eu ador creierul......ce harnicuta esti.....eu sunt mai rasfatata ca daca stam cu parintii mei mami face mereu papa.....si eu stiu sa gatesc de toate dar acum sunt mai lenesa....
Cleo ma bucur ca ai reusit in sfarsit.....distractie placuta maine si sa-ti traiasca papi....
alexandra
alexandra_25 spune:
va pupic pe toate.....mergem la nani....sa aveti un weekend frumos...
alexandra si bebele
alexandra
aka spune:
Ma duc la culcare. Noapte buna fetele. Noaptea trecuta am visat ca imi spunea doctorita ca bebe nu are nimic crescut la "locul cu pricina" deci nu poate sa fie decat fetita . Noi inca nu stim ce e bebe. Mai am o saptamana pana ma duc la eco 3D, si poate imi spune atunci.
Pupici
Monica 17+
aelita spune:
luly ma bucur tare ca esti linistita in privinta testului !
sa ai o sarcina usoara de acum incolo si un bebe sanatos!
Cleomoni ce idei frumoase ai !! E buna ideea pt toate mamicile !
Mai esti pe aici sau ati schimbat deja uleiul ?
Sa va sarbatoriti bine la mare !! si sa se lase cu tam tam la final .
Alexandra si eu.ca las deschis,imi mai fac treaba...
acum sunt cu vopseaua in cap.
e prima oara cand ma vopsesc de cand cu bebe ,dar am ales una fara amoniac.
Aka ce mancare faci?poate imi dai vreo idee si mie .
Suntem trei plictisite,nici al meu nu e.
De-aia ma si vopsesc,defapt,de plictiseala .
Mai e si Monique ...am vrut sa scriu ca " eu nu am creier " hahaa
si ca nici pofta nu am sa am
dandusa spune:
LA MULTI ANI ,SCUMPA MEA DOLORES!!!
Sa ne traiesi ,sa fii sanatoasa ,fericita si sa ai parte de un bb sanatos si frumos ca mami...,sa-i dai bunatatea ta si ochii tai lui bb si de la tati ce vrei tu...!!!
Fetelor eu nu am reusit nici azi sa va citesc si s-au adunat si de ieri si de azi...o groaza,miine am sa iau laptopul la magazin si am sa citesc toooooooooooot.Va pupacesc pe toate si mi-este dor de voi ,dar ce sa fac?!? Somn usor!
dandusa 23 + si
mica printesa
dandusa spune:
Se pare ca iar am dat-o in bara...,este vina mea ca s-a largit pagina ...,i-am urat scumpei DOLORES ,cu prea mult foc...Happy Birthday si uite ce s-a intimplat.Va rog sa ma iertati ,dar pentru ca este ziua ei...,n-o sa va suparati tare...,nu?!?Scuze!
dandusa 23 + si
mica printesa
adinazot spune:
V-am citit,am luat aminte ,iar acum va doresc o noapte cit mai linistita si sa visati frumos,eu acum ma culc,nu mai pot de somnic.Pusi la toate burticile!
Adina 22+
poze