Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 8
marinelaf spune:
fetelor si eu sunt pe aici si sunt moarta de foame si voi vorbiti de mincaruri.pe deasupra mai am si pofta de fructe lucru care se intimpla cam rar si la ora asta nu cred ca mai gasesc ceva. dar am in frigider niste visine si cred ca o sa-mi potolesc pofta cumva cu ele cu toate ca sunt acre.
marinela15+ siandreea
m_monique spune:
quote:
Originally posted by Cleomoni
m_monique si mananci si tu creier? Eu stiu ca nu ai voie.
Eu am mancat o salata cu ton si nu am putut sa dorm o noapte intreaga, si de la ciocolata la fel, nu sunt o mancatoare de ciocolata dar aveam pofta de ceva dulce si nu am avut altceva in casa.
Cleo
stai linistita ca nu am nimic. ca sa-l prepar intai l-am oparit, si il voi praji maine, ca acum sunt cam obosita.
16+
Nunta noastra
m_monique spune:
aelita, sotului meu i s-a facut pofta de creier pane. e si el gravidut...
16+
Nunta noastra
roana spune:
Vad ca toate va culcati. noi acum am terminat de mancat. ca m-a apucat pofta de costita prajita si cartofi prajiti. e nesanatos dar tare bun.si am baut si o bere fara alcool si ma simt super bine
o sa ziceti ca sunt mama denaturata ca pap la ora asta dar la bebe i-a placut tare si acum imi confirma asta ca face tumbe. .
Nu stiu voi dar eu de cand sunt gravi poftesc la bere. eu care inainte nu puneam gura pe bere si pe nici un fel de alcool. bine doar bere imi tb si beau fara alcool. voi ce poftiti tare?
va pupicesc si va doresc somnic usor
22+ cu [baiatel]
cristina1974 spune:
Aoleuuuu,Marinela...tu vorbesti de visine!!!!!!!!!!
Eu de sase ani de cand sunt aici nu am mai mancat visine si mi-e o poftaaaaaaaaaaaa............Aici gasesti toate fructele care-ti trec prin minte inafara de visine,insa habar nu am de ce....
Na,ca mi-ai dat tema de gandire, si pana nu imi fac damblaua cumva, nu ma las.
Noapte buna, burticute,si sa visati frumos!
20+
cristina
fatima spune:
Dragele mele..va multumesc din suflet pentru gandurile bune...sa nu ma certati daca n-am citit din urma, ca nu prea am avut timp, si probabil ca o sa intru si un picut mai rar, ma intelegeti voi..dar am promis ca va tin la curent si ma tin de promisiune..
mama nu s-a mai operat..am vrut sa mai auzim si o alta opinie, mai avizata, si am mers la domnul profesor Sinescu, unul dintre cei (daca nu cel mai) buni doctor in urologie din tara. Dansul a sfatuit-o sa nu se opereze. o operatie deschisa ar fi mult prea traumatizanta si e posibil sa se constate ca nu se mai poate face nimic. atat timp cat inca se simte bine (ea nu a avut nici o criza renala, a descoperit totul din intamplare, mergand la o radiografie pt. coloana). si ca urmand un regim alimentar corect si monitorizandu-si regulat starea de sanatate prin analize si ecografii, poate trai asa mult..iar atunci cand inevitabilul se va produce, se va vedea atunci ce e de facut..dializa, poate transplant renal..
..e probabil cel mai intelept lucru de facut, dar e chinuitor.. e o stare de incertitudine care macina in interior..pe toti ne asteapta mai devreme sau mai tarziu, nimeni nu stie cand ii va suna ceasul, dar cand ti se spune "pregateste-te, oricand e posibil.."...e ingrozitor..si totusi reusesc sa fiu tare cand sunt cu ea..sa o incurajez..nu stiu nici eu cum..toata lumea imi spune ca s-a mai schimbat un picut, e parca un pic mai optimista..
dar eu..cand nu e ea de fata..ma pierd, si nimic nu ma poate scoate din starea asta..e asa nedrept..de ce sa vina asa o mare bucurie in viata mea umbrita de o asa mare tristete?..cuvintele mi se par goale si ineficiente, iar in miracole eu nu prea cred..eu cred in lucruri palpabile, in stiinta, in profan..acum inteleg de ce e atata nevoie de Dumnezeu, e nevoie de un fel de parasuta atunci cand cazi in gol..cand nu mai exista altceva..si daca Dumnezeu nu exista, chiar si asa, inventat, te poate ajuta sa nu te prabusesti..
iertare pentru toata poliloghia asta, sunt toata numai intrebari, framantari..de luni stau zilnic pe internet cautand raspunsuri, cautand noi descoperiri in domeniu, ceva de care poate n-au auzit nici medicii, cautand un licar de speranta de care sa ma agat..
fatima si ioana
cristina1974 spune:
Fatima, sunt alaturi de tine si de mamica ta.Sper sa se simta bine cat mai bine. cat despre prof. Sinescu, eu il cunosc personal si pe dumnealui,si pe fratele si cumnata sa,ca el de origine este din iasi,ca si mine. sa ai incredere in ce-ti spune el, e un medic deosebit de bun, are performante extraordinare si a solutionat cazuri extreme. daca mamica ta e in grija dansului,nu ramane decat sa ascultati ce va sfatuieste si sa va rugati la Dzeu sa fie bine.
Multa sanatate mamei, inca o data, si tie, multa putere,si fii tare.
M_monique.......m-ai terminat....mor de pofta.......si nici macar un compot de visine nu gasesc aici,iar cand ii aud si pe ai mei ca ei le culeg de pe terasa ,pur si simplu.....
Of,Doamne,aiurea e sa fii departe,si mai ales cand ai pofte din astea. Mie mi s-a pus tare pata pe branza cu smantana si mamaliga, ca la noi, in Moldova,dar de unde naiba, Doamne iarta-ma ca-s pacatoasa,sa iau eu mamaliga ,sau branza de vaci aici?
Imi vine sa mor ca m-au pocnit poftele astea asa de rau...
20+
cristina
fatima spune:
..nu vreau sa va intristez, pe cuvant, sa nu va suparati pe mine..poate nici n-ar fi trebuit sa mai scriu aici asa ganduri amare..ar fi trebuit sa impartim numai bucurii..iertare, inca o data..
danita spune:
fatima te pup si eu !! Ai incredere in Dumnezeu si o sa fie bine !!! ai sa vezi !
dragelor am luat 11 kg, din care 6 kg timp de 2 sapt in perioada de menogon si apoi am stagnat chiar am slabit apoi ..... am inceput sa pap cartofi si paine ca altceva nu intra .....si iacata am ajuns la 11 kg + . Abia de maine imi va micsora utrogestanul (9/zi)si cycloproginova (3/zi) ramane sa vad ce voi face cu dostinexul si gravibinomul .
pa pa
D
BeBelusca