Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 6
Cleomoni spune:
Burticoaselor am uitata sa va spun ca bebe i-a cumparat cadou lui papi pt maine, a luat o carte cu povesti ca sa aiba de unde sa ii citeasca ca mereu spunea ca nu stie povesti.Sper sa fie incantat papi si sa isi aminteasca cu drag ca la 30 de ani a primit primul cadou de la bebe.
Va pupacesc pe toate
Cleo20+
m_monique spune:
Cleomoni, ce dragut!
mi-ai dat o idee buna, ca in curand urmeaza ziua sotului meu.
te-ai descurcat cu mailul comun?
16+
Nunta noastra
Ktrinel spune:
Dbunny, sa vedem cat de receptiv va fi sotul meu ...aoleo, 38C ! aici vom avea 29-30C in week-end si e de ajuns, oricum nu ma mai impac cu caldura de cand cu sarcina. si daca mergem la lac si la padure, cred ca o sa fie foarte suportabil.
ai grija de tine si vezi ca nici prea mult aer conditionat nu e bun , si mai ales , trecerile bruste de la cald la rece.
si mie mi-a curs sange din nas in lunile anterioare. am inteles ca din cauza fluxului sanguin crescut si probabil si a oboselii. oricum , daca persista si e in cantitati mari e bine sa spuneti la medic, ca dati in anemie.
Ktrinel si 20 sapt
Cleomoni spune:
m_monique nu m-am descurcat si acum incercam dar nu stiu unde sa bag parola, trebuie sa imi explicati babeste ca vad ca nu ma duce capul..
alexandra_25 spune:
cleomoni te duci la mailul nostru comun si ai username si pasword ai acolo pui ce ti-au trimis fetele...
alexandra
mami_n-d_06 spune:
Acum am intrat cu parola si userul care mi l-ati dat dar aici vad aceleasi mesaje, cum fac mai departe?
alexandra_25 spune:
fetelor....se vede ca am intrat in weekend....nu mai aveti timp de scris....unele sarbatoresc...altele au plecat in concediu....numai eu mai bantui pe aici....
alexandra
aka spune:
Si eu Alexandra. Mai stau un pic, apoi mai intru sa vad ce ati mai scris. Sotul meu a fost la fotbal si inca nu a ajuns, deci sunt singura cu calculatorul. Am facut si mancare de plictiseala .
Pupici
Monica 17+
alexandra_25 spune:
al meu doarme........nu e microbist...si eu ma plicti de mor...si apoi trebuie sa imi gasesc o ocupatie ca daca nu iar ma gandesc la fel si fel de prostii....deci suntem noi doua singurele pe aici...
Si eu mai ies...apoi ma intorc sa vad daca a mai scris cineva....
alexandra