Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 14
Dia1609 spune:
aelita, acuma ca-s cu o experienta ingrozitoare mai desteapta, nu as mai face un test pe care medicul nu considera ca e necesar sa-l fac... nu l-as mai face numai pt. linistea mea (vorba vine, ce mai liniste mi-a adus)
Dia
18+ cu 
aelita spune:
Fetelor,iar am avut sa zicem o jumatate de minut intarirea aia,care seamana cu contractii.
O fi normal sau e periculos?
Tine putin,se intareste,se umfla acolo ca se vede si se simte tare,dar e asa in fiecare seara .Face o data si gata,se inmoaie de zici ca nu s-a intamplat nimic.
Par a fi contractii..dar poate ca e normal,ca si uterul acum creste ?
15
alexandra_25 spune:
bun dimineata mamaicutelor.....mi-a fost dor de voi...azi m-am trezit devreme ca sa citesc ce am pierdut ieri si sa va scriu....aseara am venit franti de la botez si nu am stiut cum sa ma bag mai repede in pat....
dandusa am vazut pozele cu burtica de dandusa.....sa-ti traiasca....ce frumusica e....si desenele sunt reusite...apropo de stirea aia cu litoralul romanesc...no coment..se pare ca romanii vor sa le umple buzunarele grecilor si bulgarilor....si era sa uit...in intarziere....aniversare fericita....
dolores moralul e sus deocamdata..am putine emotii pentru ca azi imi scot analizele...mi-am repetat cele de urina...sa vad rezultatele....vezi ce diferenta e intre mine si dandusa?...ea te incarca cu energie pozitiva si eu cu negativa.....
...
cristina1974..concediu placut....si sa nu ne uiti...
p_onu felicitari pentru baietel....sa va traiasca....
m_monique am vazut burtica....frumoasa...
am uitat sa va spun ca ieri la botez am simtit cam tare prin burtica ceva...si foarte des...cred ca numai bebele era si ori dansa ori nu-i placea muzica.....am fost asa de fericita....
Va pupic pe toate si revin mai tarziu....pe cand va treziti si voi....
alexandra
21+
alexandra
dolores spune:
alexandra_25.....ma superi daca mai zici odata asa ceva...nu ma incarci deloc cu energie negativa..sub nici o forma nu se pune in discutie asa ceva...eu ma bucur enorm cand reusesc sa te fac mai optimista...te pup si bataitza daca iti mai trec ganduri de genul asta pruin capshor..

aelita...in fiecare seara se intareste burtica??? te si doare?? simiti ceva? mie mi-a dat sa iau la nevoie nos-pa si supozitoare scopantil, dar le iau numai in cazuri extreme, nu pentru orice durere..ca pana la urma e normal sa avem si mici dureri sau sa ni se mai intareasca burtica din cauza ca uterul se mareste...isi face loc bebe nu?

dolores
19+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz."
-Victor Hugo
dandusa spune:

Buna dimineata ,dragutele mele gravidute.
Va multumesc din suflet pentru gindurile bune si pentru felicitari!!!
Sinteti niste gravidute dragute care stii sa umpleti sufletul de bucurie,de -asta va iubesc si de-asta m-am trezit mai devreme ,sa pot sa va scriu ceva repejor sa nu mai fiu pe fuga.Eu va pupacesc din sufletelul meu asta maaaaree si va urez acelasi lucru si voua .Azi sarbatoresc cu DOLORES impreuna ,pentru ca si ea este o sotie fericita 

Ce mult mi-ar fi placut sa ne intilnim undeva sa bem si pentru ziua lui DOLORES si pentru aniversarea noastra...,poate vreodata cine stie...AAAA,daca veniti cind veniti la mare dati-mi un semn,nu de alta dar vreau sa va pup personal si sa ne cunoastem.
Of ,azi sint foarte fericita si surprizele mele aproape ca le-am terminat.Aseara am facut un tort dragut foc si am gasit si o feliciatre superba si am umflat si baloane.
Azi am sa ma duc la terasa la el sa-l iau si sa iesim la plimbarica nocturna pe plaja.
Fetelor ,va multumesc inca o data la toate pentru gindurile bune si va iubesc.Sa bem...

dandusa 23 + si
mica printesa 
dolores spune:

dandusa...o viata fericita si plina de bucurii, satisfactii si liniste sufleteasca 

dolores
19+
poze
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz."
-Victor Hugo
roana spune:
Dandusa,
sa fiti fericiti si sa va iubiti de numa.
Mi-a placut tare povestea ta de aparitie a lui bebe.
Sa aveti parte de tot ce imi doresc eu
miraco spune:
Salutare tuturor burticilor!Sunt noua printre voi dar ma bucur nespus de mult ca ma pot alatura voua viitoare mamici de nov-dec
( la mine DPN 13 dec 2006). Va pup pe toate!
dolores spune:
pe mine nu ma felicita nimeni?? 
si eu sarbatoresc azi.....
dolores
19+
poze
-Victor Hugo