Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 15
Mirona spune:
stiu si eu ca azi sunt mai multe cupluri care serbeaza X ani impreuna.
MULTI ANI IMPREUNA si iubire la maxim va dorim si noi doua.
Va pupa Miro pe toate ... gata cu musafirii, incet incet imi reintru in normal.
M-am apucat de acel jurnal de gravida ... si m-a apucat asa un dor de duca ... ca am inceput sa-l fac de la intrarea mea pe DC ... cu toate tratamentele si depresiile prin care am trecut. Deja am ajuns la 28 de pagini de word.
Al meu vrea sa participe si el la actiune pe cand o sa incep sa devin nesuferita si greu de satisfacut
.
V-am pupat.
Miro
22+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
roana spune:
Dolores scumpa,
Mii de scuze si la multi ani alaturi de sotul tau.
Sunteti doi frumosi si asa sa ramaneti.Sa va iubiti mult si bebe sa aibe doi parinti minunati mereu.
LA MULTI ANI
roana spune:
Off topic: Miro draga te rog zi-mi si mie cum sa fac sa imi apara carutul albastru. ca am incercta cu [baiat] asa scris si cu
nu iese frate si gata
.
23+ cu [baiat]
roana spune:
mai dar a iesit acum cu
,
sunt fericita ca am reusit.
multumesc si scuze ca sunt ...talamba cateodata ![]()
cu 
dolores spune:
multumesc , multumesc 

dolores
19+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz."
-Victor Hugo
Dbunny spune:
Buna dimineatza burtici, bine v-am gasit, o noua saptamana de lucru a inceput si la noi.
Felicitari celor care azi sarbatoresc
.
Eu am avut parte de un weekend agitat, inca mai cumparam chestiuni pt casa, am fost sa vedem de salteaa pt camera copilului, vanitza, alea-alea si am cam venit cu mana goala. In schimb au inceput reducerile de preturi si am luat cateva costumase la bb si body-uri.asa mai grosute ca doara la inceputul lui decembrie se receste vremea.(hainutele is reduse la 50%, iar cele groase de iarna reduse 70%, asa ca mai profit)
Dolores mi-a placut parul...cine ti-a dat idea cu stransul parului si scos niscaiva suvitze zburlite ?
. Inclin sa cred ca am si eu ceva merit
. E super bluzitza aia neagra, e de gravide ? Ah ! si mai am o intrebare: te-ai casatorit anul asta ? Ca mi se pare ca la poza de la nunta ai pus mai 2006....nu de alta dar..ce schimbari in iunie 2006! si sa stii ca esti muuult mai dragutza plinutza
, vreau sa spun gravi ! ![]()
cate kile ai luat la bord ? ca tare bine-ti shad !
Miro estem o rugaminte la tine ! Acu fro luna-doua ai postat un calcul al saptamanilor ceva de genul : 15 sapt= 3 luni, 20 sapt= x luni... mai il pui o data ? pliiiiiz !
Pup toate burticutele, mai intru cand pleaca sefu.
Dbunny
20+
Mirona spune:
0-5 saptamani = 1 luna
6-10 saptamani = 2 luni
11-15 saptamani = 3 luni
16-20 saptamani = 4 luni
21-25 saptamani = 5 luni
26-29 saptamani = 6 luni
30-33 saptamani = 7 luni
34-37 saptamani = 8 luni
38-41 saptamani = 9 luni
pupici
Miro
ingeras26a spune:
Ella, 

cu intarziere! Sa fiti sanatosi, fericii si sa va iubiti! zic la plural, ca acum ti-am inclus si familia :)
Dandusa, frumoasa poveste! 
Dolores, La Multi Ani, sa traiti pana la adanci batraneti impreuna si sa va iubiti! sa faceti xxx bebelusi sanatost si frunmosi! 
Fatima, ma bucur tare mult ca mamica ta nu s-a mai operat. Eu sunt foarte optimista de fel si sunt convinsa ca va fi bine si sanatoasa! Important este ca voi sa o priviti ca pe o persoana normala (nu bolnava) de acum incolo, eventual sa o protejati mai mult, dar sa se simta la fel ca inainte. Stai linistita, ca nu se va intampla numik rau. Nu ne intristezi, suntem aici si la bine si la rau :) 
Eu am avut un we agitat, plin si frumos. Am fost la nunta la varul prietenului meu si a fost dragutz. Ideea este ca la el in fam este o singura fata, din 100 de baieti, deci va dati seama ce misto au facut de el cand au auzit ca bebitza este fetitza:) Ca l-am dus in Mexic, in Caraibe si din cauza fusului orar a iesit invers, in loc de baietzel e fetitza si ca ce-a facut, i s-a inmuiat?

. Ca la urmatorul poate mergem si noi la Poiana, undeva :) sunt haiosi rau.
Pupicei, Ingeras
16+
Maya
dolores spune:
buna Dbunny....ma bucur cati-a placut cum mi-am facut parul pana la urma.....printre altele ai avut si tu un merit..de ce zic printre altele? ca eu zic ca imi sta mai bine cu parul strans..asa am observat eu..si mie imi plac cocurile mai clasice, dar nu alea gen sarmale...o sa mai pun poze in care am parul strans..diverse coculetze...si am cautat pe net o coafura care sa-mi placa si sa-i pot da un print si cu acel print m-am dus la coafeza si....asa a iesit...dar nu in ultimul rand 

pentru ideea ta.
bluzita neagra nu e special de gravide...am incercat sa-mi cumapr tot felul de maieuri sau bluze pe care sa le pot purta si dupa ce scap de burtica....doar ca modelul iti da senzatia ca e special pentru burtica de gravi....si e din material mai elestic ![]()
eu m-am casatorit pe 24.07.2004, iar la poza iti arata luna mai pentru ca atunci am pus eu poza in album. dar am adaugat la comentarii si data nuntii....si multumesc pentru plinutza...sa stii ca mi s-a mai zis...dar eu am de gand ca anul viitor sa mai scap de niste kg.....acum sa zic ca nu am nici-un complex ca am motiv sa fiu mai maricica...dar de la anu`....trebuie sa aratam altfel, dar tu esti o dragutza dbunny

vreau sa zic ca la nunta aveam 53 de kg, anul trecut in vara aveam cam 57.....iar din toamna am inceput sa pun pe mine...nu dau vina doar pe pastile (tratament) ci si pe mancare.....si acum la aproape 5 luni cantaresc 75 de kg 
....foarte mult...dar deh...
te pupacesc
dolores
19+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz."
-Victor Hugo
monis spune:
neata fetelor,
am fost vineri la eco si tin sa va anunt ca avem una bucata fecior, asa ca Miro te rog trece-l si pe flacaul meu pe listuta.
Danita felicitari si tie pt baietel.
multumesc fetelor ca v-ati gandit si la mama mea, acum este bine, am externat-o si e acasa
Fatima trebuie sa fi tare, si sa ai incredere ca timpul le va rezolva pe toate si ca mama ta va fi bine.
Dolores foarte reusite pozele, ai primit cadouri foarte frumoase, sa te bucuri de ele.
Dandusa frumoasa povestea ta, si mie mi-ar placea sa vad cum e viata pe un vas de croaziera, si daca sar putea ca turist nu angajat. Aniversare fericita si la fel sa fie pt toata viata.
p_onu felicitari pt. baietel, sa va traiasca, sa creasca mare si frumos si sanatos
Dolores la multi ani si voua, si sa fie tot asa si de-acum incolo.
fetelor luna asta facem si noi 3 ani de casatorie pe 24.
ella
mai cu intarziere dar cu scuzele de rigoare, pt ca in we am lipsit
va pup
moni
18+