Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dandusa, toate prietenele mele eu folosit vopsea normala in timpul sarcinii si au copii sanatosi... eu m-am vopsit doar o data de cand sunt , dar la salon si mi-a pus o vopsea cu un continut infim de amoniac... doctorii zic ca nu s-au stabilit legaturi intre vopsea si probl. cu bb
nu stiu ce sa zic ... si eu tb sa ma vopsesc sapt. asta, ca nu ma mai suport cu parul asa, dar n-am gasit nici eu l'oreal casting... mai caut, si daca nu gasesc, ma fac cu vopsea obisnuita
oricum, si cei care sunt impotriva vopselei cu amoniac zic ca nu e voie sa o folosesti in primul trimestru de sarcina, iar noi suntem in al doilea, asa ca....
eu oricum ma vopsesc aramiu-roscat, asa ca orice vopsea iau nu are o f. mare cantitate de amoniac... cica vopselele pt. blond au mai mult amoniac
, Dia 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

P-ONU,felicitari pentru baietel,sa creasca mare ,sanatos si frumos.Inra si tu mai des daca poti sa ne povestesti mai multe despre tine.Nu stiu sa-ti raspund la nici una din intrebarile tale,poate cineva in masura te va lamuri.
DIA,asta am sa fac si eu ...,am sa mai caut si daca nu gasesc...la fel ca si tine,am sa ma vopsesc cu orice.Nici eu nu ma fac blonda ,culoarea mea preferata este coniacul si toate nuantele asemanatoare,probabil nici asta nu contine mult amoniac.La coafor am intrebat ,dar pe cutia care mi-a aratat-o coafeza nu scrie clar ca nu are amoniac si scrie ceva "amnio" care nu este probabil amoniac dar nici nu m-a comvis sa stau sa mi-o puna in cap si mai costa si 800 de mii doar vopsitul .Chiar ...,astea sint preturi normale?Eu nu m-am mai facut de mult la coafor si mi se pare mult.Cum este?Asta este un coafor de cartier.

dandusa 23 + si
mica printesa

Mergi la inceput

dandusa, nu-ti mai face sange rau, ca eu am dat 1.000.000 pe vopsit data trecuta (pe par scurt) din cauza ca-s vopsele profesionale, deh... si din cauza ca tipul care ma tunde si ma vopseste e stilist... nah, oricum, sunt multumita de el, dar la vopsit nu ma mai duc, ca e prea scump, ma fac acasa... si eu am cautat vopsea fara amoniac 2 saptamani si n-am gasit, parca au intrat in pamant .. ma voi face cu ce gasesc daca nu...
Dia 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

dandusa, aniversare fericita. sa va dea Dumnezeu multe sa petreceti si nunta de aur.

dolores, in perioada asta am primit o multime de complimente. inainte sa mi se vada burtica, toata lumea imi spunea "domnisoara".

cristina1974, distractie placuta in vacanta.

p_onu, felicitari pentru baietel.

Dia1609, imi pare rau prin ce ai trecut.

16+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Dandusa multi inainte !! sa sarbatoriti frumos !
pozele cu desenul unde sunt?o sa le caut la album.

Cristina
e bine ca aveti unde lasa copilul si sa mai respirati si voi,si sa va iubiti ca doi porumbei.Asta conteaza f mult intr.un cuplu,sa stie cand sa isi deea un mic ragaz !
Calatorie placuta si te asteptam curand inapoi !

Dia
prince stres ai putu sa treci !!! Bine ca totul s-a terminat cu o sperietura !! Adevarul e,ca din cate vad la toate,mai bine nu il faci..

Dolores o sa fie tare mandru,copilasul vostru,cand ii veti spune povestea lui !! hehe care mai e plimbat pe valurile marii ca el ??

Mergi la inceput

am pus si eu in album niste poze: doua facute acum doua saptamani cand am fost la Curtea de Arges, si doua facute azi dimineata, cand am implinit 17 saptamani.

16+

Nunta noastra

Mergi la inceput

tocmai am vazut si pozele de la funny faces. sunt foarte reusite.

trebuie sa ma mobilizez si eu sa fac asemenea poze.

16+

Nunta noastra

Mergi la inceput

m monique, frumoasa burtica de 17 saptamani...cam asa arata si a mea acum o saptamana, intre timp s-a mai implinit :)) ... si buricul incepe sa dea semne ca vrea pe-afara :))
ps: nu uita sa-ti schimbi sapt. de la semnatura
Dia 18+ cu

Mergi la inceput

multumesc Dia1609. am schimbat semnatura.

17 fix

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dandushica....eu m-am facut cu color&soin, vopsea pe care o gasesti la farm.catena..nu stiu ce firma este sau marca....este fara amionic...referirot la ochisori
..indiferent de culoarea lor..va fi super bebele..sunt foarte convinsa de acest lucru....pentru ca are 2 parinti frumosi.
am primit multe flori de ziua mea..imi plac toate florile...imi place cand e ziua mea...toata lumea te rasfatza ..e un sentiment super...te pup si maine sarbatorim amandoua nu????eu fac 13 ani de cand ma cunosc cu sotzul meu...iar pe 24 iulie 2 ani de la casatorie...asa ca ..iti doresc absolut tot ce imi doresc si mie....te pup dulce dandusa

dolores 19+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
Victor Hugo
"

Mergi la inceput