Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 12
dandusa spune:
DOLORES,ai fost tare draguta de ziua ta..,esti o frumoasa si sa-ti mai zic ceva de ochii tai sau te-am plictisit?!?Astept sa vad daca bb meu are ochii lui bunicu',ca tare mult mi-as dori.Ce face sora ta?
Am sa incerc sa va pun niste poze cu burtica desenata dar sa nu rideti ca sint ...ciudate.Am incercat singura si ...a iesit ...ciudat si apoi a incercat si Claudiu si a iesit si mai ciudat...,sintem doi parinti anti-talent.Lasa poate bb sa fie mai talentat si sa ne invete si pe noi...,nu?
dandusa 23 + si
mica printesa 
dandusa spune:
Am reusit sa pun poze cu burtica de Dandusa.Doua sint ale mele (desenul) si doua sint ale lui tati,ia ghiciti cine ce a facut...!
Am incercat sa fac ceva frumos dar ...asta este tot ce am reusit..,DEOCAMDATA!A inceput sa-mi placa si am sa progresesz.
Va pup si ma duc sa ma pregatesc de facut tort.Azi facem un anisor de cind ne-am casatorit cu acte in regula si miine facem un anisor de cind ne-am casatorit in fata lui D-zeu.Asa ca trebuie sa-mi surprind sotul cu ceva..,am sa fac un tort frumos si am sa -i mai fac o surpriza ceva frumos scris..,dar nu am gasit o felicitare adecvata si am sa inventez ceva...,ma pricep eu.Cred ca am sa impodobesc camera cu baloane si ma mai gindesc.
dandusa 23 + si
mica printesa 
dolores spune:
buna burticutze frumoase si dragalashe....sa incep sa va raspund...
aelita
te pup si iti multumesc mult pentru cuvintele frumoase..intr-adevar mami meu m-a facut de tinerica...multumesc si iti doresc si tie ca bebele sa-ti umple si sa va umple viata de bucurie si de iubire. daca nu am reusit sa intru pana aseara...iti dai seama ca am stat ceva pe forum..doar doar, dar dragalashele de voi dormeazti la ora aia...numai eu ca o cucuvea

m_monique
toate suntem frumushele nu? mai ales in perioada asta...sunt convinsa ca si tu ai primit o gramada de complimente..te pup mamica dragalasha 

alexandra_25
si eu am intrat putin inainte de apleca, pentru ca e asa furmos afara incat ca e pacat sa-l tin pe bebe in casa. sa stii ca am avut o zi de nastere linistita..in familie...si m-am simtit excelent mai ales ca dis de dimineatza am citit mesajele voastre. iti spun sincer, de mult timp nu am mai avut asa o stare de bine..am fost chiar foarte fericita..am avut o stare de bine, mai ales ca era si bebe la purtator.te pup, esti o dragutza..si sper ca moralul tot sus e,nu??

dandusa
draga mea dandusa....nu ma plictisesti niciodata, imi transmiti o energie pozitiva...eu ma voi ruga ca bebele tau sa aiba ochii lui bunicu...si chiar daca nu ii va avea tot frumos si scump va fi..revin putin mai tarziu ca treb sa pl;ec urgent
va pup
dolores
19+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
[blue]"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
Victor Hugo
"[/red]
cristina1974 spune:
Fetele,buna dimineata la toate si multumesc pentru urari!
Dandusa,aniversare fericita,sa va bucurati de mult soare in suflet si in casa, de copilasi sanatosi si cuminti,si sa va iubiti asa si la 80 de ani, ca tare frumos este! Mi-i zis tu de papica aia......smantana gasesc si aici,dar nu e asa gustoasa,insa branza de vaci, asa buna ca in Romania,nici o sansa. este un fel de cottage cheese,branza cu smantana,la cutiute,insa mi se pare un pic aiurea la gust, prea sarata......Ma rog, pofta mi-a cam trecut,si oricum am sa-mi fac de cap cu mancarurile cand vin in tara, la anul, sa botez pe bebe.Asa zic acum, ca mai tarziu s-ar putea sa ma schimb.
Aseara am lasat fetita la socri, ca asa a vrut ea,asa ca am petrecut o seara si o noapte cum de mult nu am mai avut parte: cina romantica, plimbare pe Thames, plimbare cu masina si cu motocicleta
,apoi au urmat si altele,si pana la urma am adormit in bratele sotului meu, si asa m-am si trezit, dimineata.
Azi terminam bagajele, pe urma mergem in Soho, in Little Italy, sa vedem meciul in atmosfera corespunzatoare, apoi la socri sa ne luam copilul si acasa, repede, ca trebuie sa ne trezim cu noaptea in cap maine dimineata, sa ajungem devreme la aeroport.
Fetele,va pup pe absolut toate, va urez numai bine,sa aveti frija mare de voi,si va promit solemn ca in astea aproape doua luni,voi pune si pozele de la Eurodisney,si pe cele pe care o sa le facem in Dubai si Singapore.Si categoric, sa stiti ca am sa intru pe forum, sa vad ce mai faceti, ca slava Domnului,avem internet peste tot pe unde mergem.
NUmai bine si multi pupici la burtici
20+
cristina
p_onu spune:
Buna, fetele...
scuze ca m-am puturosit si n-am mai trimis mesaje
sa stiti insa ca am intrat de o ora si ceva si pana acum am citit toate mesajele voastre.
Felicitari pentru dandusha , ela si dolores. La Multi Ani si nu pot sa va doresc decat ceea ce-mi doresc si mie: viata linistita, copii sanatosi, dragoste vesnica alaturi de iubitii vostrii si tot binele din lume pentru cei pe care-i iubiti!
Fatima sunt alaturi de tine si sunt convinsa ca mama ta e pe maini bune. Lucrez in acelasi spital cu Prof. Sinescu si stiu ca e un om minunat si un profesionist desavarsit.
dolores am vazut pozele tale si sunt impresionata de burtica ta... Si, apropo, e super tinuta aia de pe faleza, cu fusta lunga si bluzitza vaporoasa!!!!!!!
Am fost cateva zile intr-un scurt concediu si am revenit ieri pentru ca aveam programare la eco 3D
. E pe bune!!!!!!! avem un baietzel sanatos! Am plans de emotii la echo... Dr Iosup mi-a spus ca e totul ok, cu bb doar ca eu trebuie sa ma odihnesc mai mult pentru ca aveam valorile IR bilateral crescute. Aveti idee ce este IR?
Si mai am o intrebare daca va pricepeti, pentru ca nu mai am rabdare pana ajung la spital sa intreb.... la vezica urinara scrie ca e in repletzie incompleta. Are cineva idee ce inseamna asta?
20+4 zile
Dia1609 spune:
Buna fetelor! am luat si eu o pauza de 2 zile sa ma calmez, ca am fost un pachet de nervi. de ce? joi mi-am facut AFP-ul si cei de la laborator mi-au spus ca ei o sa-mi dea numai valorile, ca nu fac interpretari pt. sapt.18... am zis ca ok, ca asa mi-a zis si dr. meu, sa-mi dea numai valori, fara interpretare...nu stiam de ce vrea asa, dar acuma stiu... si joi seara primesc rezultatul, si-mi da AFP-ul 36 si dedesubt imi scriu ca valoarea mediana la sapt.18 e de 56... ii intreb ce inseamna asta, si vaca aia imi spune ca tb sa-mi fac amniocenteza, ca nu e ok... a picat cerul pe mine... am ajuns acasa plangand, si sotul meu care e medic se enerveaza si zice ca relax, ca nu tb sa-ti dea valoare mediana, ci un interval... si am cautat toata noaptea pe net valori pt AFP... n-am gasit nimica, de disperare am plans toata noaptea... vineri m-am dus la ora unu la dr. meu, care mi-a zis ca sa nu ma stresez, ca e o valoare buna... ca intervalul pt. sapt.18 e de la 20 la 60 si valoare mediana e 43 nu 56 cat mi-au zi dobitocii, si ca e un rezultat chiar f. bun... si ca el de aia a zis ca vrea rezultat fara interpretare, ca aia nu-s in stare sa dea, ca nu-s decat laborator si nu au geneticieni si fac totul dupa ureche...dupa care mi-a facut eco 3D si mi-a facut toate masuratorile si toate valorile au iesit perfect aliniate in nu stiu ce grafic care arata ca totul e ok cu bb si ca se poate exclude orice problema sau malformatie. am plecat asa de fericita de acolo ca stiam ca bebe e ok, ca am ajuns in masina si am mai plans jumate de ora si eu si sotul de bucurie... si de abia azi pot sa zic ca m-am calmat, ca imi venea sa ma duc sa-i strang de gat pe aia
in concluzie, mai bine nu as fi facut nici un test, mai ales ca l-am facut la insistenta mea, ca dr. meu a zis ca in baza masuratorilor nu e nevoie, dar daca eu creu, pt. linistea mea... ce mai liniste : 2 zile de plans si disperare
asa ca, daca dr. zice ca nu e nevoie, nu va inghesuiti sa faci triplul test sau AFP-ul, ascultati-ma pe mine, ca eu regret ca nu l-am ascultat!
Dia
18+
Dia1609 spune:
Ktrinel, sa stii ca si eu mi-am facut pedichiura azi, cred ca pt. ultima ora, cu mari eforturi :)) ... nu stiu ce o sa fac in continuare, ca nu am incredere sa merg la salon
aka,, hemoragiile nazale sunt frecvente la
din cauza cresterii fluxului sangvin si a fragilitatii capilarelor... asa ca nu te speria, dar daca sunt dese anunta-ti medicul. eu nu am avut hemoragii, dar cand imi suflu nasul mai puternic, am vinisoare de sange in batista.
bebe a inceput si la mine sa miste aproape in fiecare zi, nu f. des, dar oricum o simt... vineri ne-a confirmat dr. pt. a doua oara ca e fetita, asa ca putem incepe sa ne gandim la nume
Dia
18+ cu 
Dia1609 spune:
cristina 1974 concediu placut si sa te intorci cu bb mare si sa va distrati pe cinste!
Dia
18+ cu 
dandusa spune:
Am sa va povestesc si eu cum l-am conceput pe bb pentru ca am ramas in urma la acest capitol...,nu de alta dar azi chiar am sa-mi fac de cap,iar!!!
Munceam pe vas de croaziera amindoi...de vreo doi ani eu si sotul de trei ani...,nu planuisem sa facem bb pina la sfirsitul acestui contract, adica anul asta si deci ne protejam .Pe atunci aveam alte prioritati si ne gindeam noi sa stringem bani de casa ca se faceau bani frumosi in doi...,dar noi...cheltuiam si tot timpul s-a ivit asa cite ceva neasteptat de acasa sau...altceva si nu prea am reusit sa facem banii de casa.Am stat noi ne-am gindit bine si am zis ..,daca o tinem in stilul asta ..,casa o sa o luam mult mai tirziu decit ne asteptam si pe bb il vom face pe la 35 ani,lucru cu care nu eram de acord..,mai ales ca niciodata nu-ti ajunge ce ai si vrei din ce in ce mai mult ....Dupa casa ,am fi vrut s-o mobilam ,sa ne luam masina ,bla,bla,bla si apoi cind am fi vrut noi sa facem bb poate nu ne-ar fi iesit ,asa ca...am decis sa ne multumim cu ce avem si sa trecem la facut bbei.Problema era ca noi nu stateam in aceiasi cabina si credeti-ma asta era o mare problema.Noi stateam cu alti trei in cabina si era tare aiurea sa-i dai pe aia afara ca ...lalala.Primul contract am cheltuit o groaza de bani pe hoteluri,ne faceam planul,ajungeam in port ,luam mincare ,bautura ,trabuc...
.Am mers in o groaza de hoteluri de peste tot din America si Caraibe, cine mai era ca noi?Dar contractul al doilea...ne-am gindit sa stringem bani mai multi si sa incercam sa vedem daca se leaga ceva..
pe la sfirsitul contractului si aproape incredibil s-a nimerit din prima!!!Mi-am facut testul in cabina la o zi dupa ce mi-a intirziat cm,pentru ca stiam ca era regulat si a iesit pozitiv.In seara aceea sotul dormea saracu' la el in cabina si l-am sunat ,a venit ,ne-am uitat amindoi asa nedumeriti ,era pentru prima data cind vedeam asa ceva si nu stiam daca sa cred sau nu.A doua zi am mers la dr vasului care mi-a mai facut unul si era si mai pozitiv .Am uitat sa va spun ca ziua cea mai cea era de 8 feb si deci trebuia sa gasim loc pe undeva in cabina ,la mine sau la el,dar in acea perioada aveam doua zile pe mare si deci nu opream in nici un port si cind esti pe mare toata lumea este obosita ,pentru ca se munceste mai mult si a trebuit sa asteptam sa adoarma o colega si fuga repede la baie ca in zece min venea cealalta si imaginati-va ce show a fost dar a meritat.Mai aveam doua luni de contract, dar am zis ca nu se poate trai in acest mediu graviduta,ne-am dat demisia amindoi si nu ne-a mai pasat de nimic ,de acum eram trei si nu ma mai interesau banii.Dupa ce am trecut prin clipe de cosmar ,cind nu vroiau sa ne dea drumul acasa la amindoi si muuuulte altele...ne-au platit si biletele de avion si am aterizat cu bine acasica la cei dragi.Sotul meu mai glumeste si apropo de ochi albastrii,DOLORES,zice ca bb s-ar putea sa iasa si negru ca doar l-am conceput pe acolo...Cum o fi numai ,sanatos sa fie.Pina acum sintem invingatori si ne simtim minunat.
dandusa 23 + si
mica printesa 
dandusa spune:
CRISTINA,drum bun,sa aveti grija de voi,sa va intoarceti cu bine acasa.Asteptam vesti de acolo cit de repede vei putea.Sa nu uiti pernuta!!!
DIA,imi pare tare rau prin ce ai trecut...,eu am avut o mica neintelegere cind m-au anuntat ca a venit rezultatul testului si am simtit ca mor o noapte ...,pina sa aflu de fapt ca totul este in regula ,dar a doua zi nu le-am lasat asa...necertate,am avut grija sa le spun cit de mult m-a facut sa sufar.De asta te inteleg si imi pare rau ca a trebuit sa treci prin aceasta situatie.Bine ca sinteti bine si aveti grija de voi.
DOLORES,ai primit multe flori de ziua ta?AAA,sa nu uit ...,am cautat vopseaua aceea de care ne-ai spus LOREAL CASTING ,dar nu am gasit-o si nici altceva fara amoniac.Nu stiu ce sa fac ca trebuie sa ma fac frumoasa pina Simbata.
Voi ,fetelor toate v-ati facut la par cu vopsea fara amoniac?Unele cunostinte imi spun ca nu este grav daca folosesc vopsea normala si pe net citeam acelasi lucru?Ce sa fac?
dandusa 23 + si
mica printesa