Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

salut fetelor....dandusa eu azi am fost singurica pe aici aproape toata ziua.....tot intram si ieseam de pe forum....si uite acum cand am lipsit atata ati venit si voi....
Eu nu am vazut stirea...despre ce era?
m_monique nu ne-ai spus daca a iesit bine creierul...
esti harnicutza tare....
pupici

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

alexandra_25, a iesit bun creierul pane. a mancat sotul cu o pofta....

16+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dragelor
eu am o programare ptr 3D la dr Dan Herghelegiu la Medsana din Primaverii ptr 13 iulie ora 18.30 .
Eu nu pot merge si inca nu am anulat programarea , o cedez daca vreuna dinrte voi o vrea. dati-mi un pm
pupici
D 19 facem maine

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna seara..in primul rand la multi ani elaa...multa sanatate, sa fii inconjurata de cei pe care ii iubesti si acest copil sa va duca numai bucurii.

in 10 min maxim voi pune poze de la ziua mea de nastere...

va pup

dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"

Mergi la inceput

fetele..unde sunteti? azi e seara mea sa bantui sigurica pe forum? pacat..pentru ca am pus poze de la ziua mea..... si multumesc inca odata la toate fetele pentru urarile de bine de ziua mea...am fost foarte incantata sa citesc atatea mesaje de la voi...ce bine e sa vezi cate persoane se gandesc la tine......foarte dragutz..va pup

dolores 18+
poze

"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"

Mergi la inceput

ok...mai stau putin si ma bag in pat......

dolores 19+
poze

"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz." -Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Ramsan pup baiatul cel jucaus !!
Ce bun e tupeul ??? Asa ai reusit sa iti vezi minunea mai devreme decat te gandeai .

Cristina74 daca nu mai intri, iti doresc sa ai calatorie placuta !!! si cat mai putin obositoare si cu mai putine afaceri daca e posibil si mai multe magazine :))

Monique ,daca ti-a zis doctora ta ca e bine sa tragem cate un paharel de bere..atunci eu ca iau o inghititura-doua nu-i bai ..

Alexandra distractie super la botez !!!!!!!!

Mirona
, ai grija de musafiri, ca noi te asteptam :)

Dandusa ce anume au dat la tv despre plaja ?

Dolores esti de o frumusete rara !
Am vazut pozele.
Si ai o mamica tanara !
Sa-ti traiasca si sa se bucur de nepotel.

Cand scriai tu eu dormeam dus,si acum bantui eu,m-am trezit din cauza caldurii,si pt ca am adormit prea devreme.(la 21.30)

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

dolores, ce frumusica esti!

16+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

buna dimineata fetelor.....tot timpul dupa ce ies eu de pe net apareti si voi.......aseara nu aveam cu cine sa vorbesc...
aelita multumesc...sper sa ma distrez....
dolores esti frumusica foc...am vazut si eu pozele....si se pare ca ai avut o zi de nastere minunata....si parul ti-a stat super....
Am intrat sa va salut...si sa va urez o duminica placuta....poate intru deseara sa va citesc...daca nu sunt obosita...
Va pupic pe toate...
21+

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

MARINELA,am vazut tirziu ca nu sint singura pe forum ,scuze ca n-am mai intrat dar soata mea a venit mai devreme ca de obicei si am profitat si noi de stat imipreuna,de rasfatat ,de pupacit ca nu prea avem ocazia sa stam....asa mult timp.Eu pot sa-mi iau liber oricind si oricit dar sincer acasa nu prea am ce face..,bb este bine ,sarcina mea decurge super,exceptind forumul...nu prea as avea motive sa stau acasa.Pentru treburi ca spaltul si calcatul imi fac timp...,epilat,pensat si alte rasfaturi...Duminica.Mincare nu fac ,pentru ca locuim cu socrii mei si socrela mea nu ma lasa sa fac nimic...si oricum acum vara...,maninc aproape numai fructe ,legume si mincare atita foarte putin.Daca as avea net la munca ar fi super,as putea sa vorbesc si eu mai des cu voi.Te pup si mersi ca-mi porti de grija
ALEXANDRA,vorbeam de stirea de acum citeva zile cind cei de la ANTENA au aratat cit de roaznica este plaja din Rominia.N-au facut decit sa gaseasca o bucata de plaja mai urita ,probabil prin Eforie sud sau habar-nu am pe unde...si au filmat-o din toate unghiurile,apoi au aratat citiva turisti care nu aveau unde sa-si faca nevoile ca ,cica apa nu este pe nicaieri...si deci toaletele sint inchise..,niste prostii.Apoi plaja si nisipul plin de alge si o apa imputita .Crede-ma ca nu este asa in statiunile pe care eu le-am vazut si Eforie nord o vad foarte des...,sotul meu o vede zilnic ,acolo munceste si deci...au exagerat astia muuuuult.Eu nu zic ca este cea mai cea din Europa...,dar nu este asa cum aratau astia.

dandusa 23 + si
mica printesa

Mergi la inceput