Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna dimineata, fetelor!
pentru Elaa! sa fii sanatoasa,sa ti se implineasca toate dorintele,si sa fii fericita alaturi de un bebe sanatos si papacios si de familia ta!
Aelita, saru'mana pentru sfaturi,daca as avea si timp sa merg asa prin magazime, tare bine ar fi. Eu daca intru in firma, nu mai ies pana cand nu se face noapte afara, asa de multe am de facut.Si, oricum, peste doua zile plec in Dubai....,poate gasesc acolo ceva sa-mi astampar poftele,asta iar daca oi avea timp, ca afacerile nu ne dau pace nici acolo.
Marinela,nu-ti fa probleme,cateodata mi se pune cate o pata pe ceva, dar de multe ori asa cum vine, asa si trece.Sper sa fie asa si de data asta.
Alexandra,as vreau eu sa vin sa le culeg de la tine din gradina.......
Ramona, felicitari pentru vestile de la medic,ma bucur ca Rares al tau e bine si creste asa de frumos.
Sunteti toate niste scumpe.Va pup pe toate si va urez o sambata placuta in continuare.Am sa intru, poate, mai tarziu,sa vad ce mai faceti, ca acum suntem in faza de facut valizele,care,frate, nu se mai termina.

20+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Fatima ma bucur ca ai avut un sfetnic bun si nu ati grabit soarta. Sunt de parere ca este mai bine asa.
Luly sunt super pozele de la munte... sper ca anu asta macar sa vad muntele si sa-i fac o poza.
Cristina sa petreci un concediu fantastic si sa ne pove si noua cum a fost... poate mai intri din cand in cand sa na dai un semn de viata in cele doua luni.
Dolores mea culpa - cu intarziere dar stii tu... mai bine mai tarziu decat niciodata... poze?
Dandusa mai este ceva plaja pe acolo la tine sau a luat-o apele?

Va pupez pe toate

Ramona 22+ Rares

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

elaa, la multi ani!

aelita, si mie mi-e pofta de bere. chiar dr. mi-a spus cand mi-e pofta sa beau un pahar de bere, ca nu patesc nimic.
eu sunt innebunita dupa visine. cand merg cu sotul prin piata, mananc visine de pe tarabe.
de cand sunt insarcinata poftesc numai acru: iaurt de oaie (ca e foarte acru), fruncte si ciorbe. nu mai pot sa mamanc nici o prajitura.

ramsan, ma bucur ca sunteti bine, si ca bebe e tot baietel.

16+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Fetelor, am intrat in graba...nu am timp azi, insa tot nu m-am rabdat sa nu va citesc (e adevarat ca am citit cam pe diagonala, insa promit ca recuperez luni)!

Elaa, !!!

Fatima, sunt alaturi de tine din tot sufletul...Nu te mai gandi la ce e mai rau, sunt sigura ca sunteti pe maini bune acolo!

Ramsan, felicitari pentru rezultatele la eco...

V-am pupacit...

Oana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

ELAA , sa fi iubita si sa ai un bebe sanataos si mancacios.
Cleomoni, la multi ani si pentru sotul tau. Dupa cum e vremea in Bucuresti, cred ca e frumos si la mare.
Fatima mult curaj, ai sa vezi ca mamica ta va fi bine. Continuam sa-l rugam pe DD sa aiba grija de ea.
Alexandra25 vin eu sa culeg visinutze, ca imi plac tare mult. . Pe unde esti? Azi sunt singura pe aici?
Cristina sa ai un concediu linistit,sa te odihnesti si sa ne aduci poze, sa ai grija de Iasmina si de bebe .

Va pup pe toate.

Monica 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

buna aka am tot mai intrat dar am observat ca azi e pustiu...i-am pregatit costumul sotului meu...maine avem un botez....si ma cam plictisesc...tu ce faci?
Se pare ca am ramas singurele....
pupici

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna fetelor,
noi suntem tot cu musafiri ... acum s-au intins si ei nitel si eu fuga la calc sa vad ce mai faceti ... sa urez ELEI A. si sa ma bucur de aparitia Fatimei si de vestile de la ea.
Doamne ajuta in continuare mamei ei si sa aiba multa multa incredere si speranta.

Va pup si revin luni.

Miro22+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Acum pot sa-mi fac de cap pin'la cap ,dar...cu cap!!!
Pai este frumos?Acum am venit de la munca mai repede si voi unde sinteti?!?Ce ma oftic!!!Ei o sa treaca...,miine am sa fiu tot singurica pe aici si poimiine nu am sa reusesc sa citesc tot ce veti scrie...,m-am obisnuit cu programul vostru.
FATIMA,iti doresc din tot sufletul sa fii tare si sa mergi cu incredere mai departe ,capul sus si ai sa vezi ca totul va fi bine.Incurajeaz-o pe mami tau tot timpul si nu-i arata ce simti tu ,mergeti la SF ANTON si rugativa mult ca sigur totul va fi bine.Ai incredere in D-zeu si fii puternica.Sanatate multa mamei tale
CRISTINA,ce mai faci mai Cristina?Ne-ao facut curioasa cu pozele si...nimic...,eu te iert dar nu stiu restul...Vreau sa-ti spun ca malai gasesti sigur,brinzica la fel ...cu un alt gust si smintina aproape sigur.Eu am mincat smintina in America si nu vad de ce nu ai gasi aici ...,cauta bine si rasfata-te.
RAMSAN,stii ce m-am enervat cind am vazut stirile de la ANTENA 1?Nu stiu de unde au luat imaginile alea dar sigur nu de aproape ...,sincer iti spun ca plaja nu arata asa si nu ducem lipsa de apa asa cum spuneau,pai ce aratau ei acolo ...,cred ca era Eforie Sud sau..vreun loc uitat de lume pe unde se ratacisera citiva turisti.Sa le fie rusine ca fac anti -reclama plajei noastre!Miine am sa merg la plaja si am sa fac poze sa vezi ca totul este normal.Sotul meu chiar cind a vazut stirea le-a trimis un e-mail...,dragut...!!!

Elaa,LA MULTI ANI,sa fii fericita ,sanatoasa ,sa ai parte numai de bucurii.Sa dea D-zeu sa ai un bb sanatos si frumos!!!

dandusa 23 + si
mica printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Dandusa nu esti singura si eu sunt pe aici. Si simbata te chinuie la lucru? Nu-ti iei si tu ceva libere sa te odihnesti?
Asa pateam si eu . Nu puteam sa intru pe forum decit simbata si duminica cind mai toate fetele erau plecate. Acum de cind copilul e la bunica profit de ocazie si stau mai mult pe aici.
ici
marinela15+ si andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

mai sunt si eu pe aici.
tocmai am facut o pauza de la calcatul hainelor. urasc aceasta activitate.

16+

Nunta noastra

Mergi la inceput