Epilator Philips Satinelle Ice

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu le am pe amandoua, dar nu pe acela de care intrebi tu Erin,
Mie imi place Phillips mai mult, dar de cand am nascut ma doare mult mai rau decat inainte si am ajuns sa imi fie frica sa ma epilez cu el.
Si eu vreau sa incerc acest tip nou de la Phillips, dar vroiam sa ma asigur ca intr-adevar atenueaza durerea asa cum se spune in reclama.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by teo1970

si pe mine ma bate gindul sa-mi iau un epilator;

pina la urma:
- care marca e mai buna: Braun sau Philips?
- e musai sa aiba 3 viteze? adica, e mai bine decit cu 2, nu?
- te poti epila cu ele peste tot? si inghinal, si axilar?

va rog, ajutati-ma sa aleg un model bun, ca piata e plina si habar n-am ce sa-mi iau.

multumesc mult!

Eu am 2 viteze si e ok. Nu ma epilez inghinal ca as ajunge la spital cu ce infectii fac eu ( acolo folosesc doar lama) si nici axial din principiu. Mi-e frica de acea zona, daca apar noduli?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Eu mi-am luat un Braun Silk-Epil X'elle de care sint foarte multumita. Are atenuator de durere care se poate detasa (ceea ce am si facut pentru ca mie mi se pare ca doare mai rau cu el atasat la aparat), o manusa cu gel care trebuie bagata in frigider cu 2 ore inainte de folosire (si pe care inca nu am folosit-o) si un cap de schimb cu pensete mai rare. Capul atasat la aparat are 40 pensete si celalalt parca 20. Avantajul este ca cel cu 40 smulge toate firele de par; aparatul mai are si un beculet care se aprinde automat cind acesta este in priza si cu ajutorul caruia se vad chiar toate firele de par din calea aparatului. Trebuie insa avut mare grija sa fie pielea complet uscata si intinsa (eventual data cu putina pudra) si aparatul tinut la 90 grade fata de piele, altfel exista riscul de a se "ciupi" pielea, eu am patit-o si n-a fost prea placut. Are 2 viteze si prima e destul de rapida asa ca n-am incercat si cu a doua. Mai multe detalii aici:
http://www.braun.com/global.html

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Eu una va invidiez ca va puteti epila cu epilatoarele fiindca eu am incercat de doua ori cu Philips si nu suportam durerea. Ca sa nu mai zic ca de durere imi transpirau picioarele si evident ca nu se mai lua nimic dupa. In alte zone nici gand sa pot ajunge. Asa ca dau bani in fiecare luna la cosmetica si ma epilez cu ceara, e foarte usor si nu sufar. As vrea sa nu mai cheltui atatia bani pe epilat dar pur si simplu nu suport durerea produsa de epilator. Atenuarea aia e vax.

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

se zice ca dupa utilizarea timp mai indelungat a aparatului incep sa creasca mai multe fire de par sub piele; voi ce-ati observat?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by teo1970

se zice ca dupa utilizarea timp mai indelungat a aparatului incep sa creasca mai multe fire de par sub piele; voi ce-ati observat?

Eu nu am observat asta si il folosesc de ani de zile.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary spune:

Varianta mai vechea Braun-ului (de acum 4-5 ani) imi provoca fire in piele, dar cea ceva mai noua, e super! Ca sa nu va mai doara, faceti o baie fierbinte inainte, sa se deschida porii. De asta nu inteleg eu cum actioneaza Philips Satinelle Ice, gheata inchide porii, si cred ca doare....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amary

Varianta mai vechea Braun-ului (de acum 4-5 ani) imi provoca fire in piele, dar cea ceva mai noua, e super! Ca sa nu va mai doara, faceti o baie fierbinte inainte, sa se deschida porii. De asta nu inteleg eu cum actioneaza Philips Satinelle Ice, gheata inchide porii, si cred ca doare....

La mine nu tine cu baia fierbinte, ma doare mai rau.

Macar de as ajunge cum eram inainte de sarcina, nu ma durea aproape deloc. De ce ma doare acum?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary spune:

Evita perioada de o saptamana inainte si dupa ciclul menstrual, atunci doare si mai tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Si eu am tot Braun cu gratarel pentru atenuarea durerii, dar accesoriul asta nu-l prea folosesc. Nu mi se pare ca face mare lucru. Si asa cum spunea si Delidana, parca mai rau ma zgirie.

In schimb mai folosessc manusa cu gel pe care o tin in congelator. Dupa ce ma epilez, imi calmeaza si racoreste pielea.

Nu am avut decit Braun pina acum, dar nici nu l-as schimba ca sa incerc altceva.

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput