Epilator Philips Satinelle Ice
As vrea sa imi iau un epilator nou si am vazut ca a aparut ceva nou de la Philips. Se numeste Philips Satinelle Ice HP6492. L-a incercat careva pana acum? Este bun de ceva?
Acum, am un Braun din ala ieftin. Este bunicel dar, nu are atenuator de durere si ma doare de numa cand ma fac cu el
Ah plus ca imi tot cresc fire de par sub piele
Aveti cumva idee cum as putea sa ma scap si de alea?
Am incercat cu loofa dar nu prea merge..
Va multumesc ![]()
Raspunsuri
Lia spune:
dap.am eu de vreo 2 ani,daca nu mai bine..daca vorbim de acelasi lucru are un rezervor cu gel care se ataseaza epilatorului,o kestie care acopera capatul activ in situatia in care vrei sa te epilezi inghinal sau axila(e un cosmar) si doar doua viteze...cumparat in Japonia.si Braun cu atenuator de durere de mai bine de 6 ani...intre cele doua il prefer in continuare pe cel de la Braun(am mai cumparat intre timp inca unul identic),pentru ca are 3 viteze in loc de doua si doare mai putin indiferent daca iti amintesti de atenuatorul de durere sau nu...parca si smulge mai bine...
E OK si cel de la Philips,il folosesc uneori(depinde pe care-l gasesc primul de obicei:P)dar nu e nimic iesit din comun...de fire crescute sub piele nu scapi daca schimbi epilatorul...trebuie sa tii in congelator rezervorul cu gel,care tre sa fie rece si cica sa atenueze durerea...ma gandesc sa achzitionez un epilator cu laser,ca m-am saturat de epilat cu epilatorul clasic...nu stiu cat de eficient e,dar nadajduiesc ca va durea mai putin...
erin20 spune:
Lia mersi mult de raspuns. Uite cel despre care vorbeam eu este www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/4422907.htm" target="_blank">aici
Ce zici ? Este ca si al tau?
Lia spune:
quote:
Originally posted by erin20
Lia mersi mult de raspuns. Uite cel despre care vorbeam eu este www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/4422907.htm" target="_blank">aiciCe zici ? Este ca si al tau?
Nope.Asta arata mai bine:)) decat cel pe care-l am eu...vezi doar daca are doua viteze sau 3(n-am gasit acolo cate viteze are),iar daca are doar doua,probabil ca-n afara de faptul ca arata mai bine nu face nimic in plus fata de cel pe care-l am eu...Daca are 3 viteze,e sigur mai destept decat al meu si s-ar putea sa fie o achizitie utila:)).
erin20 spune:
Pai cred ca are numai 2 viteze. Si cica are sistem unic de epilare bazat pe discuri ceramice ce impiedica iritarea pielii si reactiile alergice; cap de epilare lavabil; forma noua pentru comfort in utilizare; dispozitiv pivotant de racire pe baza de gheata; cap de radere pentru zonele sensibile.. Ah si cica mai face si masaj ca sa atenueze durerea
O fi bun de ceva???
PrincessL spune:
eu am avut braun cativa ani buni. super. pe urma aparuse philips satin ice..ala primul si am zis ca mama ce fain si mi-am luat dar nu e bun. mi-e dor de braun. adica e ok el asa dar nu il folosesc cu chestia aia cu gel pt ca practic iti uda pielea si cand mai treci o data peste portiunea respectiva nu-ti mai prinde firele ramase.
deci eu zic ca nu merita.
am vazut acum niste aparate noi dar nu imi mai amintesc ce marca erau..poate tot braun..cu ceva bilute printre pensete..cam asa aratau. stie cineva la ce ma refer?
erin20 spune:
Sa fie oare www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/4423016/Trail/C%24cip%3D36237.Sports%2Band%2Bleisure%3EC%24cip%3D36390.Personal%2Bcare%3EC%24cip%3D36388.Ladies%2Bshavers%2Band%2B%2Bepilators.htm" target="_blank">asta ?
Daca da..si asta era unul din optiunile mele ![]()

Mona_B spune:
Eu am un Philips Satinelle Ice ,nu mai stiu cum,(dispozitivul ice nu l-am folosit niciodata) din 2003, pot spune ca nu-i grozav, sora mea in schimb are un Braun de care e foarte multumita...si-l achizitionase cu un an inaintea mea.
Ma batea gandul sa-mi fac epilare definitiva cu laser desi nu sunt paroasa, dar ma mai gandesc daca e intr-adevar eficienta procedura, caci mi-a povestit o prietena, asistent medical la o clinica de chirurgie estetica din Timisoara care se ocupa de astfel de tratamente, ca nu ar merita, metoda nefiind 100% sigura.
PrincessL spune:
nu, nu era ala cel de care ziceam eu. dar habar nu am cum se chema si ce era cu el. stiu doar ca am vazut reclama in unul din ultimele numere din revista avantaje. si arata bine. oricum braunul e mult mai fain. si este bine daca gasesti sa iti iei ceva cu trei viteze. ai nevoie de viteza mai mare. merge mai bine
felicia74 spune:
Stai calma cu atenuatorul de durere. Eu am Braun cu smecherie din asta (adica un gratarel care iti zgaraie pielea ca sa nu mai simti durerea cica) si nici nu-l folosesc. Dar acum parca nu ma mai doare cand ma fac.
Oricum, ideea e ca atenuatoarul mi s-a poarut inutil, tot te doare ca doar smulgi parul din radacina.
Am vazut si eu produsele Philips duminica. Ceea ca mi-a placut la ele e ca au discurile mai mari, deci logic n-ar trebui sa mai ramana fire de par in urma lor. Dar mai stii?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
teo1970 spune:
si pe mine ma bate gindul sa-mi iau un epilator;
pina la urma:
- care marca e mai buna: Braun sau Philips?
- e musai sa aiba 3 viteze? adica, e mai bine decit cu 2, nu?
- te poti epila cu ele peste tot? si inghinal, si axilar?
va rog, ajutati-ma sa aleg un model bun, ca piata e plina si habar n-am ce sa-mi iau.
multumesc mult!