Epilator Philips Satinelle Ice
Raspunsuri - Pagina 3
teo1970 spune:
scuze ca insist,
da' mie spuneti-mi ca la prosti: Braun modelu' cutare sau cutare, ca eu habar n-am cum le cheama pe fiecare si ce fac ele 
Kya spune:
quote:
scuze ca insist,
da' mie spuneti-mi ca la prosti: Braun modelu' cutare sau cutare, ca eu habar n-am cum le cheama pe fiecare si ce fac ele
Eu am Braun Silk-epil Soft Perfection 3370.
Kya - viitoare mamica in asteptare
acd2you spune:
eu am de doi ani un philips satinelle super - sensitive, cu 2 viteze. nu e ice, e cu atenuator de durere. nu stiu cum e gratarelul de la marca braun, al meu are un atas in fata epilatorului cu niste cuisoare de cauciuc, sau nu stiu cum sa le spun, tot gratarel o fi, dispuse in doua randuri. cand merge epilatorul, atasul asta ciocaneste pe piele, vrand sa o amorteasca putin. nu e mare chestie, dar isi face treaba bine.
vreau sa spun ca eu sunt din fire paroasa rau, deh, mostenire din familie. la inceput, a fost un chin cu epilatoarele, mai incercasem cateva, si era sa renunt la ideea de a-mi lua unul. m-a invatat si pe mine cineva sa nu ma fac cu epilatorul dupa ce am dat cu lama, ci dupa ce m-am epilat, in cateva randuri, cu ceara. sa nu las parul sa creasca foarte mult, chiar daca astfel creste in doua randuri, si trebuie sa ma fac de doua ori pe luna, nu o data. eu il folosesc de 2 ani si nu am mai ajuns la cosmetica decat pentru inghinal. il folosesc si la axila, unde nu imi mai cresc decat 2-3 fire de par, si alea la 2 luni. din primavara asta ma fac si pe brate, si merge bine, dar tot de 2 ori pe luna, ca altfel e prea mare si doare.
epilatorul are si cap pt. ras in zone intime, dar nu e bun de nimic. e incomod, si ciupe.
fire pe sub piele, mai am, ca si la epilatul cu ceara. vreau sa spun ca eu am renuntat la ceara calda pt. ca am o piele dificila, si dadeam banii degeaba la cosmeticiana, ca jumate din fire erau rupte, nu smulse.
Anda Panda spune:
scuze ca o sa fiu usor off-topic. ziceati de epilator cu laser. ce marca ? cum, de care ? o sa dau si o cautare pe net, dar nu strica citeva informatii in plus.
ref la topic, zic ca nu e ok ala cu ICE pen ca gheata care ar tb sa atenueze durerea o sa inchida si porii in acelasi timp, care nu e de dorit, ca se smulge firul de par mai greu.
spor !
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
anca tanasica spune:
pai io am un braun de fro 7 ani...poate chiar aproape de 8...cu gratarel cu dintisori de cauciuc...
...inainte de sarcina ma faceam cu el pe maini, pe picioare, sub-brat si chilot...cand am ramas gravi nu l.am mai suportat deloc...acum ma fac cu el pe picioare...dar chilotul si la sub-brat alternativ cu el si cu ceara (deoarece m.am ras o perioada si trebe sa "dresez" iar pleata!)
...smecherii...epilati.va in prima sapt.dupe ciclu...hormonii care se secreta atunci atenueaza vizibil durerea...inainte de epilat faceti un dusulet mai fierbinte un pic (deschide porii) cu scrub...
...n.am avut niciodata fire de par crescute in piele...dar ma scrubez pe corp saptamanal...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
Annie80 spune:
eu fetelor folosesc un braun..silk-epil SoftPerfection, to cu gratar anti durere, car practic maseaza-zgarie pilea, o amorteste intr-un fel ca sa nu simti durerea, uneori nici nu-l folosesc ca durerea e un pic la inceput apoi nu mai simt
firele de par numai cresc sub piele, eh nu's foarte multe, pt ca trebuie exfoliata pielea...
arlette spune:
Salut.Si eu am aceeasi problema cu firele crescute pe sub piele.Eu am prietena care si-a achizitionat un epilator cu laser home use si e foarte multumita de el.Aproape ca nu-i mai creste par cate 6 luni de zile.E munca,dar merita.