Mamici de ianuarie - februarie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Aiska bine v-ati intors chiar ne faceam griji pt voi!

Dolphinuto sa vezi ce bataie-ti dau:imi ploua in gura acum dupa struguri din RO.stiu ca-s nebuna dar cu poftele de graviduta nu te poti pune!

octy12,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Aiska raspunsul e foarte simplu..pt ca firma este a noastra.
Povestea e cam asa..El s-a dus la unul din cele mai mari targuri de profil( 4 zile undeva in alt colt de tara).
A inchiriat un trailer,aparatura audio,video etc de la o firma urmand sa plateasca la intoarcere cu banii din vanzare(targul era cu vanzare).
Insa spargereea a fost in trailer..in noaptea in care s-au intors.Singurele asigurate erau produsele noastre dar aparatura trebuie platita firmei respective.Plus chiria care oricum trebuia platita la intoarcere.
Partea frumoasa e ca resp firma deja si-a luat banii deoarece atunci cand inchiriezi ceva trebuie sa girezi in vreun fel,in caz ca nu mai returnezi ce ai inchiriat.In cazul nostru era contul firmei.
Asa ca dk nu acoperim contul se inchide firma.
De aici lucrurile devin chiar interesante..deoarece contul din firma este unul de credit(am facut un imprumut de aproape jumate de milion la inceputul anului) asa ca dk se inchide firma nu mai poate fi acoperit creditul....iar creditul este girat cu casa...
Deci la finalul telenovelei..dk nu facem rost de bani sa tinem firma ne pierdem casa...nu mai zic de 7 ani bagati in firma aia.
Si acum astept mesajele de genul nu te sresa,nu face bine la copil ca le-am auzit destul de des in ultima saptamana.
Sincer nu ma mai stresez,am trecut de stadiul in care ma stresam..ala a durat cam o zi..acum deja sunt asa un pic...zici ca sunt drogata,ma misc mai in reluare.
Partea nasoala e ca eu nu pot face nimik.Trebuie sa astept in tara pt rezidenta,am semnat ca nu ntru pe teritoriul Olandei in timpul procedurii si desi am vrut sa-mi bag picioarele si sa plec asa nu m-a lasat prietenul meu.
Saptamana trecuta au fost deja de la politia de imigrari intr-un control de rutina(vin sa vada dk nu cumva stai acolo ilegal) si dk cumva te prind adio viza.
Asa ca eu stau aici si ma urc pe pereti,el munceste intre 15-20 ore pe zi..asta in conditiile in care a iesit de 2 sapt din spital si dr i-a zis sa nu se supra-solicite.
In afara de astea,toate bune si frumoase..maine ma duc la echo morfo sa-mi vad bebelul..e deja un duel intre Damienul lui tat'su si Bianca mea sa vedem cine castiga

Adinush14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Aiska ma bucur sa aud ca esti, dincolo de greturi, bine.
Bits...daca te ajuta cu ceva...in Romania acum gasesti doar struguri turcesti sau de alte natii...care nu au gust.

Eu si Noi
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoraHope spune:

Imi spune si mie cineva ce este ala "pliu nucal"?

Cred ca ar trebui sa ma inscriu la medicina, ca sa imi astampar curiozitatea si sa ma linistesc in ceea ce priveste sarcina mea actuala...atatea intrebari im trec prin minte si nu stiu raspuns..

Noroc cu voi...cele mai experimentate sau din...domeniu!

Cora
12+1

Mergi la inceput

Adinus tinem pumnii sa fie bebe in pozitie buna!sa vii cu vesti bune

octy12,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

cora, pliul nucal sau, mai corect, translucenta nucala(NT) e o acumulare subcutanata de lichid in zona cefei lu bebe..acumularea incepe din saptamana 9 si se rezoarbe dupa sapt 14..masurarea ei se face din saptamana 10, cel mai corect in sapt,13.
are diferite valori in functie de ecograf, totusi majoritatea accepta o limita maxima de 3mm, valoare peste care creste riscul ca bebe sa aiba sindrom down

edit: translucenta nucala crescuta nu inseamna obligatoriu DOWN, dar nici un rezultat normal nu exclude 100% sdr down sau o alta boala genetica...un studiu din 2000 zicea ca analizarea exclusiva a acestuia detecteaza 77% din sdr DOWN si are 5% rezultate fals pozitive.
pentru diagnosticul genetic al bebeului in uter se mai studiaza osul nazal, care se pare ca e chiar un mai bun predictor decat NT

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna mamici!!!

Sa stiti ca va citesc de la inceput aproape si in fial am prins curaj sa va scriu: sunt insarcinata in 10 sapt, UM 26 Aprilie, DPN 31.01.1007. Daca puteti sa ma trecetis pe listuta, pls, daca nu sa-mi spuneti parola contului sa ma trec singura.

Pe scurt am o fetita de aproape 3 ani, si bb acesta e f dorit si asteptat mai ales ca am trecut printr-o experienta neplacuta in decembrie.

La ce dr voi ramane nu m-am hotarat, ramane sa...Ieri am fost la eco si bb are 3,2 cm si inimioara ii batea cu 171 batai/minut, totul e in regula. Fac tratament de sustinere (mie dr T mi-a spus sa-l intrerup la 12 sapt..ufff ...ca m-am saturat si de Pregnyl si de Utrogestan).
Am sarcina toxica (am slabit 7 kg si sunt in scadere)...ma mandresc cu silueta mea de 53 kg. Chiar daca nu sunt la prima sarcina burtica aproape ca nu se vede...Astept sa treaca varsaturile sa pot sa ma ridic si eu pe picioarele mele...e groaznic sa treci prin asa ceva, si de trei ori, cum mi s-a intamplat mie. Pana la urma, daca bb e bine o scoatem noi cumva la capat.

Triplu test nu fac. Sunt hotarata. Un stres inutil. Si oricum n-as avorta un copil indiferent cum ar fi el (Domane Fereste!).
Ma distreaza discutiile voastre despre alimentatie, care la mine se rezuma la piersici, pepene, apa si porumb fiert si asta in zilele bune cand nu vars tot. Daca ar putea sa mananc pateu as rade o cutie in 5 minute. lasa ca-mi iau eu revansa in trim 2.

Mai scriu, ca sunt atatea de spus...daca v-am citit atata si tot am vrut sa va raspund ...

Va pup

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

oana esti o dulce!de aia turcesti chiar nu-mi trebuie.ma consolez cu gandul ca la toamna voi fi acasa si am sa mananc pana voi cadea pe spate

imi spune si mie cineva care sunt costurile pt ecografii 2D si 3D in Romania?

octy12,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Offf...i-am dat lui Ingrid spanac cu usturoi...era sa mor..de miros.Am stat cu lamaia langa mine

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

eu am vorbit cu soacra-mea si trece ea sa-mi cumpere niste slanina...s-a distrat femeia la greu de poftele mele, dar a fost foarte draguta ca a zis ca merge ea sa-mi cumpere, sa nu ies eu diseara intru in posesia bucatii magice

vine bebe!

Mergi la inceput