Mamici de ianuarie - februarie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 8
sim spune:
Aiska bine ai revenit!
Si noi tot la 10 saptamani am vazut puiutul si am fost atat de impresionati cat de activ era! La sarcina cu Ruxandra am facut eco la 7 si apoi tocmai la 14 saptamani, cand deja era format si puteam vedea binisor ce face pe acolo. Acum au trecut greturile sau inca te mai chinuie? Iti doresc sa fie bine si sa scapi repede de ele! 
Adinush sa te intareasca Dumnezeu sa poti trece peste incercarea asta! Stiu ca este greu de imaginat pentru oricare dintre noi ce inseamna ca tot ce ai muncit niste ani buni sa dispara intr-o clipa. Sper din tot sufletul sa aveti putere si sa puteti reface macar o mica parte din ceea ce ati pierdut. 
Si mie mi-a explicat dr cam tot ce spuneti si voi despre triplul test, cu toate gradele lui de "acuratete", care in fond se bazeaza pe statistici, iar odata prelucrate informatiile din analiza recoltata de la noi ni se poate spune cam care ar fi procentul de risc pentru malformatii. Ce ma nelinisteste, ca si pe voi (dupa cum inteleg), este lipsa sigurantei. Asa ca tot stau si ma gandesc: sa-l fac, sa nu-l fac. La prima sarcina nu l-am facut, desi aveam 28 de ani. Acum, la 32 spre 33 deja nici nu mai stiu ce sa spun. Am vazut cazuri in care li s-a pus grad de risc ridicat iar copilul este bine, sanatos. La fel cum am auzit (nu cunosc persoanele in cauza) care au facut de 2 ori testul si le-a iesit negativ, iar copilul este bolnav. Eu un lucru stiu si m-am convins de treaba asta: cum o vrea Bunul Dumnezeu asa se intampla, indiferent cate teste sau interventii am face noi.
Simona
11+ si Ruxi
oana_bucur spune:
Gio...bine ai venit printre noi. Sa ne insotim sanatoase pana la sfarsit.
Bravo, megbeng...numai sa incerci sa papi incet. In ultima vreme mananc foarte ciudat daca imi place ce am in fata...se uita cei din jur la mine si rad...mananc ca si cum cineva ar putea sa-mi fure din fata mancarea. Insa in cele doua dati cand am mancat cu toata fata mi s-a si facut destul de rau dupa...asa ca acum am invatat sa mai si respir printre imbucaturi.
Oricum acum mi-e ciuda caci nu stiu ce as mai putea manca...mananc tare putin in comparatie cu inainte de sarcina...cu exceptia rarelor dati cand poftesc la ceva.
Eu si Noi
10+
anis spune:
Burticutze maine imi vad puiutul, sa-mi tineti pumnii.am asa emotii..
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
gio spune:
http://www.cfef.org/publicforum/forum.php3?nf=2
Uitati un link, sper sa nu fie considerat reclama. Mi-a folosit destul de mult; au tot felul de raspunsuri legate de eco&sarcina.
Anis, bafta la eco; eu doar ce am fost ieri. Cum e cu contul, care e parola???
Papa
...I want a permanent vacation...
Daconst spune:
Fetele vreu sa va arat ceva dragut,sper sa puteti vedea:
http://img124.imageshack.us/my.php?image=100iz.jpg
Dana 13+
bits spune:
DANA poza respectiva e trucata!in timpul celeilalte sarcini poza asta facea furori in randul gravidutelor.nu-mi mai amintesc exact cum o cheama pe tipa care le-a facut dar are o intraga galerie cu poze asemanatoare.oricum e super faina!
octy
12,KENZO(1nov 2004)
adinush spune:
Fetelor pana la urma care veniti maine le dr.T?
Ca parca vad ca ma duc si ma uit asa pe sub mustati la tate fetele..o fi de la mine din grupa,no fi...
Eu sunt una bucata don'soara blonda,spalacita..o sa fiu imbracata in alb... pantaloni si top sau rochie...dar albe cu siguranta.
Care mai sunteti anuntati semne distintive![]()
![]()
![]()
Adinush
14+
criss68 spune:
Buna seara mamici,
Bine ai venit Gio si sper sa ramanem pana la sfarsit toate cate suntem.
Azi ma simt putin mai bine, nu degeaba am fost la medicul de familie. Mi-a administrat "hrana" i.v. si desi mi-a mai fost greata totusi, inca nu am
. De maine ma duc sa-mi puna perfuzii cu glucoza, Ca, Mg, vit C si vit B6 - doar ultima amelioreaza simptomele, restul e hrana. Retineam eu bine de la mama ca tot asa o solutie s-a gasit si in cazul ei. Nu am slabit foarte mult, dar nu ma vedeam bine deloc, nu mai aveam putere si mai ales m-am speriat de ideea ca as putea face rau bebelusului.
Va pup, astept sa vad ce mai faceti.
criss
11+
monu spune:
Anis, tinem pumnii stransi pentru tine si bb. Abia astept sa viic u detalii.
8+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
aventura spune:

Adinush, eu merg maine la T. cam pe la ora 3, tu la ce ora mergi... Eu sunt bruneta cu parul lung dar prins si o sa ma straduiesc sa fiu tot in alb ca tine ![]()
Aventura
8+