Mamici de ianuarie - februarie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Mmmm... fetelor, super idee cu pateul vegetal! Acum plec la magazin sa-mi iau si eu :) Eu sunt "fan" pate si nu mi-ar fi dat prin cap, carnivora ce ma aflu (desi, de cand cu bebe, mananc carne fiindca stiu ca trebuie, dar nu prea ma tenteaza, asa cum era de obicei).

Sarumana de idee!

In alta ordine de idei, eu sunt programata la eco saptamana viitoare, la 11 saptamani fix, adica vineri :) si de abia astept sa vad mormolocelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Crisa, bine ai venit....fruntea sus si cu incredere in Dumnezeu.Hai ca mi-ai placut cu impartirea trimestrelor.
Megbeng, drum bun si vacanta frumoasa!
Catalina, bine ai venit printre noi si sarcina usoara!
Cora, cred ca linkul asta il vrei...cred...http://img124.imageshack.us/my.php?image=100iz.jpg

Si eu mai simt niste miscari prin burtica dar cred totusi ca e prea devreme...as inclina sa cred ca sunt doar mici spasme ale muschilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Dana, saru'mana de aprecieri....hehe, grasa si frumoasa!sper sa se mai subtieze si ea putin cu timpul.

www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mai fetelor v-am zis si io ca am fost la eco..si doar monu si aelita au vazut...
Ma duc sa bag pepene la greu.......

AniS 12+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Anis, am felicitat si eu fetele pt eco, sper ca ai citit si mesajul meu ...

Nici mie cand am cerut parola contului nu mi-a raspuns nimeni, dar nici o problema ca am facut-o rost singura, fara suparare!!! Copchilul nu mi l-am putut trec singura in lista ca se tot modificau fonturile pe acolo..asta e, mai spun pana se rezolva si asta.

Pofta buna !!! Eu doar ce am mancat pepene

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Buna seara mamici,

Nu am postat de cateva zile, m-am multumit sa va citesc mesajele. Am avut niste zile ingrozitoare pana la manevra cu perfuziile. Dar a meritat. Ieri inca am mai stat in pat, insa azi am facut nu numai curatenie, ci si mancare. Chiar am si mancat - mai cu frica, dar a mers. Mai fac o perfuzie si luni, dupa care o perioada pot sta linistita. Insa mi-a zis dr sa nu ma astept sa-mi treaca dupa saptamana a 12-a, poate dura pana in sapt 20 sau chiar 22 (cazuri rare - toata sarcina). Oricum sotul nu mai stie cum sa-i multumeasca lui d-zeu ca ma vede din nou in forma. Parca incepe sa se vada si o burtica.

Aelita, multumesc ca te-ai gandit la mine si m-ai linistit un pic, la vremea aceea eram tare speriata. Am fost surprinsa de mesajul tau lung, in care scriai fiecareia din noi.

Gio, merci de sfat, chiar mi-am notat medicamentul, urmeaza sa ma orientez dupa o farmacie homeopata. Nu de alta, dar poate ma bate gandul sa plec in concediu si parca nu as cara perfuzorul cu mine :)

Megbeng - am vrut sa-ti urez vacanta placuta dar deja esti departe. Oricum poate ajungi la un net.

De Kay mai stie cineva ceva? Nu am vazut-o demult pe aici, sper ca nu i s-a intamplat nimic.

Felicitari celor care v-ati vazut vineri bebelusii la echo, sa dea domnul sa-i vedeti si mai mari si sanatosi.

M-ati innebunit cu slaninuta. Era o perioada cand nu suportam nici sa aud denumiri de mancaruri. Am facut abstractie si am trecut mai departe. Acum ma amuz. Si mie bebe mi-a cerut mancare mai grasuta, initial i-am dat, dar s-a lovit de greturile native ale mamei, prin urmare am renuntat repede. Acum sunt cea mai fericita ca pot manca fructe - tot placerea personala a mamicii. Nu multe, imi dau pe moment o stare neplacuta, dar e mult mai bine decat acum cateva zile.
Si cu pateul ati fost mortale! Cu cat ceva e interzis, cu atat cred e mai ravnit. La mine nu-i pericol, o cutie din cea mica imi ia cam o saptamana sa o mananc - nu numai acum insarcinata. Insa am si eu o pasiune, probabil la fel de prohibita: o salata de peste de la Ocean Fish, de obicei cea greceasca. Are si ceva castraveciori, ceva maioneza vegetala, in orice caz ma innebunesc dupa ea chit ca de fiecare data mi-a fost rau de la ea.

Crisa, era cat pe ce sa uit sa te felicit pentru ziua micutului! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de amandoi. M-a amuzat teribil ideea cu cadoul din partea lui BB.

Apropos de durata trimestrului 1. Eu am impartit 40 de saptamani la 9 luni si mi-au iesit 4 sapt jumate pt fiecare luna. Prin urmare 3 luni se implinesc la 13 saptamani jumate. Eu pentru mine atunci consider. Sau ca sa nu umblu cu jumatati de masura, pot spune 14. Dar 12 nu mi se pare corect nicidecum. Am aplicat si eu o matematica simpla, esti de acord cu mine Adinush?

Cu listuta nu am sugestii, nu am reclamatii. Pentru mine poate sa ramana si asa, oricum nu am cu ce sa compar ca nu am mai vazut alta.

Va pup si va doresc WE placut in continuare

criss 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Salut!

am fost si eu la scan si a fost super! am un bebel vioi, nu statea defel nici sa-l masoare! Din pacate nu stiu ce sex e, stiu doar ca e normal, are 2 maini, 2 picioare, stomac si vezica, si toate masuratorile sunt normale. In plus, e mai avansat decat a crezut doctorul la primul scan de la 9 saptamani, adica s-a schimbat DPN - 1 ian 07! Chestia e ca eu am avut sangerari in perioda aia, asa ca probabil de asta era mititel la inceput, dar acum a recuperat. In rest totul e bine, astept scanul urmator de pe 16 august - atunci aflu daca e roz sau albastru! Asta daca e cuminte si nu mai face tumbe prin burtica!

Pupici la burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Buna seara,

Dupa ce ieri mi-a fost super rau, de astazi parca greata a fost mai putin agresiva. In schimb ametesc ingrozitor...am fost azi la ceva cumparaturi si nu ma mai puteam tine pe picioare.

crisa, petrecere frumoasa si sa-ti traiasca baietelul!

anis, si eu te-am felicitat pt eco si bebe vioi, si te-am mai intrebat daca nu ti-a zis Iosup sexul, ca stiu ca nu se poate abtine, si-l zice chiar daca nu-i ceri.

fetelor, duminica frumoasa si fara stari de rau va doresc!

Ruxi 12+ si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Burtica 25 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Dolphin , asta e,scumpa,merci.Nu stiu pe unde il ratacisem,si dintre toate,asta imi place cel mai mult,ca itida mura_n gura :))
Nu e pus si pe prima pagina aici la noi ?
Ca sa il foloseasca toate fetele.

Sa se simta asa repede bebe ?Eu fac 15 luni.Acum o juma de ora m-am speriat,ca dintr-o data am simtit ceva ciudat,a inceput sa imi bata inima tare de frica,pt ca se incordase acolo si se umflase,se vedea umflat si se simtea f tare . M-am gandit ca sunt contractii si parca ceva misca,imi imaginam ca gata,iese...A pus si al meu mana si a simtit umflatura .Noroc ca a tinut o juma de minut,ca altfel muream de inima .El a zis ca o fimiscat,sa nu ma sperii..dar nu stiiu,azi am mers cam mult prin magazine si ma cam durea .Dar am adormit imediat acasa.De-aia acum bantui pe aici,ca m-am trezit in miez denoapte.
Nustiu ce a fost,apoi s-a facut imediat moaale in locul ala,si nu s-a mai cunoscut nimic umflat.
Daca erau contractiitineau asa putin ? Si asa din senin ?Stateam intinsa si ma gandeam iar la snitele :))))

Despre miscatul bebelusului,mi-a spus cineva asa: "nu e adevarat ca misca in burta copilul!!! (eu am cascat ochii) .nu misca deloc copilul in burta pana la 4 luni jumate !!!!. eu la 4 jumate l-am simtit,cand am baut un suc rece.pana atunci nu misca !"
intelegeti,nu imi spunea ca nu il simtitm,ci ca NU MISCA .
AM O NEDUMERIRE,MISCA LA 4 JUMATE FIX SAU MISCA LA SUC RECE ?

Gio
ai dreptate cu trim 2,e super. Defapt la mine e asa cam de pe la 10 sapt cred.

Nu mai stiu exact,dar parca au trecut de foarte mult itmp greturile .Mi se pare ca a trecut asa mult.

Crisotexa si eu credeam ca din 13 in 13 saptmani se schimba.

Nu mai sun prietena ca mi-e ca imi spune si ca visele ei au bataie lunga. Si eu,proasta,ca m-am cam dat ieri peste cap,ba si azi am tot fost atenta la orice simteam.

Sa fii cea mai frumoasa de la petrecere !!!!

Bits
ma buuur ca ti-ai vazut gandacelul.Acum o sa stai inistita pt o perioada de timp.Asa ma simteam si eu mediat dupa ce il vazusem.

Fetelor,tot trec zilele siam zis sa sun sa fac o programare la sfarsitul lunii,ca urmatoarea o am abia la sfarsitul lui august,si or ana atunci.
Mai am in cap si visul prietenei...

Daconst,eu cand am fost la medic,aveam 13 saptamni si o zi ,si mi-a zis ca sunt deja in trim 2.m-am gandit ca am intrat la 113,nu la 12.

nu stiu de ce spun eica 12,
probabil pt ca la 36 se naste sanatos ?12x3 .

Am mancat si eu azi ciorba de fasole la niste prieteni.m-as duce sa le bat cu polonicul in usa iar .

Salina pai lor le spui ca intri in luna a patra.e corect si asa .Dar nu le spui ca abia ai intrat in trim 2,ca ai intrat defapt din luna a treia.13 saptamani ar fi totusi treiluni ,nu sti de ce se spuen de la 12,ca luna nu are 4 sapt in cap .
la 13-14 sapt ai implinit deja 3 luni,si esti in a patra.
eu le spun ca am trei luni,fetelor,am un fix sa nu ma dau mai mare decat sunt.fac 15 saptamani maine.pana nu implinesc 4 luni(pe la 18 saptamani ar fi ) nu zic.mi se pare ca mai e mult pana atunci.

Pako,ce scumpa e fetita !

ANis lasa ca te mai pup eu odata,nu te supara pe fete .
Pepenele meu zace de doua saptamani in frigider si mie mi-e lene sa il tai si el imi promite mereu ca maine :)))
Cred ca oricum nu mai e bun.
Nu am pofta,dar as fi mancat asa,sa bag si eu fructe...ca nu mai tin minte de cand...
Am cumparat azi piersici si mere.Nici nu le-am scos din punga macar.Cred ca acolo or sa zaca .

Sa-mi repet:piersica,piersica...poate imi vine pofta.sigur e acra !!!

Eu de parole nu stiu fetelor,ce nu stiu nu raspund.
Ma rog,m-oi mai baga eu si pe unde nu stiu ,dar ma iertati

Criss68 ma bucur mult ca esti mai bine !! Cadn faci mancare,sa nu stai in picioare pe langa ea,sa iti iei un scaun,si cand mai tai una alta...
E bine ca ai mancat . se vede ca esti in forma !
va raspund pt ca va citesc pe toate,(si in acelasi timp va si raspund),pt ca ma intereseaza tot grupul si vreau sa fim bine toate pana la capat !!
suntem o mana de fete care trecem prin aceleasi emotii,frici,sentimente..si e nevoie de fiecare sa ne incurajam,sa ne luam de mana,sa mergem mai departe !

Tu esti camine,daca iti ia o saptamana la o cutie de pate.Eu dintotdeauna le aruncam din frigider inainte de terminare.ca se face urat pateul desfacut.

Ca tine am facut si eu socotelile .Fara sa mai impartim,stim ca o luna are 4 saptamani jumate,aproximativ.

Ivonna felicitari pt intalnirea cu bebe! Daca ti-a schimbat data,esti cu mine odata,pe 1 ian !

Ruxi, ai patit ca mine,vinei,in magazin .
Sa va luati mereu apa la voi,fetelor!

Va pup pe toate si sa auzim numai de bine !

14+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetele, ma bucur sa va vad voioase, ceea ce pot sa spun ca imi doresc si mie. Ma pregatesc (adica ne pregatim) sa plecam la biserica ca e duminica si am zis sa imi mai arunc un ochi la voi cand beau cafeaua.

Pako, iti multumesc de urare dar ... daca despre mine e vorba, eu sun aci cam de multisor. Oricum, niciodata nu e prea tarziu pt o urare. :-) Si tie numai bine.

Aelita bebe misca dar nu il simtim noi. Eu nu sunt sigura ca l-am simtit, mai ales ca e primul bebe si nu stiu cum e. Ziceam si eu ca poate. Noi avem 14 saptamani implinite marti. Dar de miscat sa stii ca el misca saracutul. L-am vazut la eco cum dadea din toate alea.
Acuma depinde si de suc sa stii, ca daca ii dai un ceai rece cu cofeina, cred si eu ca iti trage un shut. ;-) Hai sa fii sanatoasa.

Va pup pe toate,

Catalina

Mergi la inceput