Mamici de ianuarie - februarie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

http://www.medicalinfo.ro/menu.php?s=gineco
AELITA cred ca de aceesta zici tu ......

MAMI13+cu YULIA ( 2002)si BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,

Felicitari fetelor pt eco, se pare sa prima intalnire a gravidutzelor s-a facut pe hol la dr T...Propun ca si urmatoarele sa le tinem tot acolo.

Si cu lista ramane tot asa sa inteleg sau cum?! Atata timp cat n-o sa devina kilometrica....

Aelita, nu mancam sunculita domane fereste, doar am citit..Bleah!!!

Ma minunez cand citesc ca ati simtit miscarile lui bebe?! Cred ca fizic e imposibil, e prea mic si nu se pot simti pana prin sapt 16 (Catalina, tu totusi esti pe aproape nu?). Dar poti simti una-alta prin abdomen care sa semene cu asta, sau mici "falfaieli"; insa dupa ce simti prima miscare "adevarata" nu mai ai cum sa le confunzi. Mai ales ca dupa aceea il simti zilnic. La prima sarcina am simtit la 20 sapt; mi-a dat una atat de tare ca am sarit de pe scaun, ce falfaieli, ce aripi de flutur...poc!!!! Iar seara a simtit si tati acelasi lucru.

Ce fericite trebuie sa fiti cele care intrati in trim. 2..La fetita de la 14 la 20 de sapt a fost o perioada bestiala. Burtica nu aveam, ma simteam fizic tare bine, nu mai varsam si eram tare fericita, aveam o energie...De-abia astept!!!

Va pup

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Mai fetelor, cat traieste omul invata. Pai sa fiu io de 3 ori bortosica si abia acu sa aflu ca trimestrul I este de la 1-12 saptamani?? Io credeam ca se incheie la 14 saptamani... Fain calcularetul Dolphin.

Oana, las ca ai si avantaje ca n-ai pofte. Ramai

Gabriela, pai acum alocatia e vreo 24 RON (o iau si eu de cateva luni desi copilul are 3 ani). Ar fi fain sa creasca la 200... Poate mai bagi un ochi in codul muncii

Ruxi, tinem pumnii pentru test!!!! Vad ca ai o pisicuta aproape de-o seama cu Tudor. Sa-ti traiasca!

Aelita, suna-ti prietena s-o asiguri ca esti bine . Ce-mi plac mie oamnenii care iti dau curaj...

Gio, multumim de urari!!!!

Incerc sa ma fac frumoasa pentru petrecere!!!!

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Si la mine zice ca pe 19 iulie intru in trim 2...nu ca nu m-as bucura...dar nu inteleg cum calculeaza.

Petrecere frumoasa Crisa, pupa-l pe sarbatorit din partea noastra

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

noi am fost astazi la doctor si ne-am vazut puisorul.zglobiul mamii e maricel are 5,4cm.ne-a facut si eco 3D dar drept sa va spun nu am ramas prea impresionata.cand am timp am sa o pun in album la ecografii.

n-a ca am mancat si eu pateu cu rosii astazi ca pre imi facusera-ti pofta

octy12,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ce v-am corupt cu pateu si rosii...doar ca am mancat o singura data de pofta,sa nu exageram
Eu pofte nu prea am decit de dulciuri si ingrasacioase,dar ma mai abtin si eu.Mai nou am dat-o pe fasole cu putina afumatura...dar am trecut si de faza asta.Acum sunt cumintica si mananc sanatos.

Ma bucur fetele ca sunteti bine si puiutii sunt in grafic.

Nu stiu ce sa zic de calculatorul asta ca e cam ciudatel.Eu stiam ca de saptamana asta am intrat in trimestrul doi,adica de la 14 saptamani si acolo spun ca de la 12...nu prea am incredere in ala.

Dana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Crisa LA MULTI ANI baietelului tau.sa creasca mare,frumos,destept si sa-si cinsteasca parintii!

octy12,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Salut, fetele!

M-am trezit si eu dupa 'napul' de dupa-amiaza

Crisa - LA MULTI ANI! pt Tudor. Sa cresca mare si sa fie baiat cuminte, sa va aduca mereu bucurii.

Dana - te omor cu fasolea cu afumatura! De-ai stii de cand tot poftesc!!! Si eu m-am facut fata cuminte de cand am constientizat cat pateu de ficat (cu rosii si paine proaspata) am mancat in primele saptamani...Asa ca sa ma vedeti mancand supica de pui (inclusiv morocvul fiert dinauntru, pe care inainte sa nu-l vad) sau mancarica de spanac cu piept de pui fiert. Nici mie nu-mi vine sa cred cat de sanatos mananc. Ce-o fi cu mine???

Bits - felicitari pt vestile bune si astept poze sa ma lamuresc si eu dom'le cum e cu 3D-ul asta.

Dragele mele, eu una stiu asa : cand intri in saptamana 14, intri in luna a 4 a, trimestrul 2 de sarcina. Puteti sa-mi spuneti orice eu asa zic, ca sunt in luna a 4 a, nu de alta dar oamenii mai in varsta (ca sa zic asa, desi cumva includ aici si persoane de varsta parintilor nostri ) nu inteleg cum e cu saptamanile. Cand ma intreaba cineva care e din generatia noastra, atunci trec iar pe saptamani .

Va las acum, va urez week-end placut in continuare.

ALINA 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna ziua mamici.

Pentru burticile cu pofte de pateu (printre care ma numar si eu) va recomand cu caldura, pentru potolirea poftelor, pateurile vegetale...exceptionale si fara restrictii.

Oana 8+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

La multi ani,baietelului tau Crisa si petrecere frumoasa!

Salina,asa am stiut si eu cu sarcina si la fel spun ca sunt in luna a4a la 14 saptamani

Amaya,multumim de sugestie,mai ales ca e si mai sanatos pateul vegetal.

Dana 13+

Mergi la inceput