Mamici de ianuarie - februarie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Meg, concediu placut!!! Ai grija de tine, la diferente de temperatura, sa nu te obosesti!!!

Ii spun lui Tudor (puiul meu) ca maine e ziua lui, ca facem petrecere, ca o sa primeasca cadouri. "De la cine?", zice el. De la mami si tati, de la ... si ii spun pe aia care stiam ca vin. El zice "Si de la bebe? Si de la Tom si Jerry?". Na ca m-am mai scos de 2 cadouri. Si ca sa fie treaba, treaba, ii iau unul si de la Bodo (catelul nostru)...

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Anis, bravo pentru bb.

8+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Monu, saru'mana...si ca a vazut ca ai intrebat de mine..inseamna ca te-ai si gandit
Tu cand te mai duci la eco?

AniS 12+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Megbeng cu ticurile la doctorul T ,s-or supara fetele pe mine ca le dau idei din astea,dar eu zau ca asa as fi facut.
Auziti ? Doctorul T imi suna a Dosarele X ,nu-sh de ce..

Ce sa zica bebele la atata ras din senin ? A innebunit mama ! Ma zgaltaie de nu mai stiu de mine .

Deci bebelusului tau nu ii place slanina,e clar !
Al meu a zis ca il recunoaste abia dupa ce a vazut ca mananc slanina,a zis.

dupa ce termin de scris aici,trec sa citesc "situatii caraghiase",dar ma asez bine inainte,imi pun si perna sub burta,sa nu o zgalati iar rau. si iar sperii vecinii .

Sa te distrezi ca bine bine si sa te intorci santoasa ! O sa ne lipsesti !

Ada
si eu cred ca sunt babisme,.in sensul ca nu ti se va intampla nimic rau.
Doar pe vremuri se faceau trei patru copii unul dupa altul,si de obicei te prindea botezul cu celalalt in burta ,
si nimeni nu ramanea nebotezat pana cand se nastea al cincelea copil..
Probabil fac ei niste slujbe aparte ca tu sa intri in biserica,.
Asta in cazul in care sunt reguli stricte.
ca eu as da buzna .

Stau si ma minunez cum sunt unele femei care iti spun semenea povesti,despre copii morti,cand tu ai un sugar si unul in burta.
Sadice sunt unele . Propune-le sa vada filme multe de teroare,ca sa isi satisfaca inclinatia asta ,si sa lase gravidele in pace.

Oana
, stiu un mosulica ce se chinuia sa NU vomite.si tot facea gestul ala . Si cineva i-a zis sa nu se mai chinuie atat,sa dea afara tot si scapa (bause omul,deci chiar era super pt el)
la care mosulica: nuuuu! pacat de tuica !!!

Sa dansezi desculta e cea mai mare placere !

Gio si tu prapadisi bunatate de sunca ??Sau a fost doar gandindu-te ???

Marinar, iti dau un pont: merge cu mustar !

Ada, daca l-ai facut,nu mai faci !
Mie mi-au spus la primele analize,ca am facut,si ca nu mai e pericol.
Asa ca stai linistita.
Dar si eu,si inainte sa fiu insarcinata,ma speriam dupa ce aflam ca acel copil pe care l-am zmotocit bine avea pojar.
Ca lumea nu imi spunea,multi au impresia ca TOTI COPIII au facut pojarul.ca e IMPOSIBIL ,ca toti il fac.si nu obisnuiau sa spuna: ai grija,copilul e bolnav.

dupa ce am pupacit un copilas ,mi-au spus din vorba in vorba,cand eu eram cu el gramada in brate,ca are pojar(nu eram insarcinata,noroc,ca altfel muream de sperietura),
noaptea am facut alergie la naftalina,ca am dormit la cineva intr-o camera " de invitati" .adica invitatii la naftalina :))
si imi facusem pielea vargi ,ma manca ,si nu mai putream sa mai respir .
am sunat noaptea si mi s-a spus ca nu s-ar fi manifestat asa repede pojarul,ca are nu mai stiu cate zile de incubatie,si ca e alergie.
am luat pastiluta de alergie si am adormit,in pozitie sezut.

asa ca nu te speria,ca faci ca mine,mancarimi de piele !!!!!

Bits eu ma gandesc la toti care nu au ce manca,atunci cand arunc ca nesimtita mancarea !Care zace in frigider si eu doar ma stramb la ea .
Asa ne spunea si mama cand nu mancam,mici fiind :altii ar linge si farfuriile, si voua parca va pun rahat in mancare.
Asa era ea draguta la limbaj,ca nu mai stia ce metode sa mai aplice cu noi,de la rugaminti la urlete .Si noi incepeam sa ne dam coate si genunghi pe sub masa,radeam pana lesinam,si asta era metoda ca ea sa nu mai reziste si sa ne dea afara .
daca ma dadea doar pe mine,apaream la geam si il faceam si pe frate-meu sa pufneasca cu mancarea peste toata masa,si iesea si el in suturi .

Fetelor,sper sa nu fac si eu copii ca mine,nu ?
Spuneti-mi ca nu e genetic !!!

Crisotexa
, Bine ai venit !!Nu mai fi pesimista,nu are de ce sarcina asta sa fie ca cealalta .Ai grija de tine si totul o sa fie bine !
La multi ani pt Tudor !sa creasca mare si frumos.super ideea cadoului de la bebe!

Fetelor,iar va scriu mult,dar am fereastra asta deschisa de o ora,intre timp am vorbit si la telefon o gramada.M-a sunat o prietena sa ma intrebe daca sunt bine,m-a mirat,ca nu ma mai sunase de multa vreme,si mi-a spus ca m-a visat nasol,si ca in ultima vreme tot ce a visat i s-a implinit .
Eu zic ..sunt bine,cine stie,poate exista o alta latura buna a visului pe care acum nu o vezi.Nu,zice,pe mine nu ma inseala niciodata,dar daca zici ca esti bine...(mirata ca sunt bine totusi)
Da,sunt bine,..si eu am mai visat chestii de care credeam ca e de rau,si nu s-a intampalt nimic,asa o fi si acum...NU, la mine nu exista,zice! Tot ce visez se implineste.dar daca zici ca esti bine...(tot mirata)
Deh...

Mai povestea cineva aici ca i-a spus o colega ca a visat-o in apa...nu mai stiu cine..

Adinush .,tinem pumnii ca sa iti iasa totul bine !!!

Anis felicitari ! V-ati cunoscut prin semne ?? :))

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Eu sunt programata la echo pe 18 iulie. Cum sa nu ma gandesc la tine?!

8+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Buna burticutzelor,

Felicitari burticilor noi intrate, gio si crisotexa, sarcina usoara si bebei sanatosi!

Salina, multumesc de gandurile bune, azi am fost la Genetic Lab si am repetat testul, rezultatul miercuri, ma rog sa fie totul bine!

Megbeng, concediu frumos si distractie placuta!

adinush, fii optimista, sunt convinsa ca totul e bine! Multa bafta!

anis, felicitari pentru bebica de 12 s si 3 zile. Nu ti-a zis iosup ce e, ca stiu ca nu scapa ocazia, mie mi-a zis la 12 s si 3 zile, dar cu marja de eroare, nu era foarte sigur.

Tuturor va doresc wk placut, numai cu bucurii si multa sanatate!

Ruxi 12+ si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Burtica 25 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

salutare burticute!!!
nu am mai scris de ceva vreme pe aici pt ca am tot avut examene,plus ca nu a aparut nimic nou sub soare.
insa,tadaaaa!!!ieri m am intors la servici si mi-am anuntat sefa ca am luat decizia sa pastrez bebele(stia ca sunt gravi pt ca tot intarziam din cauza greturilor si i-am zis motivul,dar stia ca nu suntem prea decisi) si a fost super incantata,m-a incurajat,pupat,mi-a urat toate cele!!!ce bine e sa lucrezi intr-o firma mare,cred ca sefu' al mare nu o sa fie prea ravasit de faptul ca unul din cei 5000 de angajati o sa isi ia un concediu cateva lunioricum am tot citit codul muncii in lung si in lat,nu stiu daca stiati sau sunt eu aia in urma,dar de la 1 ian 2007 indemnizatia pt ingrijire copil <2 ani va fi de 600 in loc de 800 de lei,si stimulentul scade la 100 de lei,de la 300(nu stiu de ce ii mai zice "stimulent").in schimb alocatia pt copii va fi 200 lei(nu stiu cat era pana acum) si se primeste din a doua luna a lui bebe.dar va trebui sa umblam luna de luna cu un ditai dosarelu pe la primarie.asta fac mamele din ziua de azi.asta este,eu una stiu ca o sa am nevoie de banutii astia,chiar daca nu o ducem foarte rau cu banii...dar,na.sunt bineveniti.
am reusit sa gasesc si eu o echipa de medici care sa se ocupe de mine .o sa merg tot pe mana ginecoloagei mele(la o clinica privata)pana in luna a 8 a cand intru la dna iorgulescu de la mat bucur.o sa nasc cu ea si cu doctorita mea ginecolog( face doar garzi la bucur).pana acum sunt foarte multumita,e mereu disponibila,are mana usoara,e bine pregatita.o sa am urmatorul control cam pe 15 august,si atunci fac si ecografie(sper sa am rabdare pana atunci).as vrea sa aflu mai repede ce e,mi-ar placea sa fie baietel totusi(na...).acum sunt in 14 saptamani...cred ca e prea devreme.se poate vedea ceva?oare cat conteaza aparatura si cat conteaza pregatirea medicului ecografist?medicul meu este foarte bun,dar nu stiu daca are chiar cel mai performant aparat.
hai ca am scris povesti,va pup!!!

"faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine

degetel
pozute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Crisotexa sper sa-ti faca placere printre noi caci vei sta multa vreme pe aici.
Daconst...de fapt, multumesc ptr ideea de papat. Nu vorbesc aiurea cand spun ca destul de greu gasesc ceva de papat si ma bucura tare cand gasesc cate ceva la care sa poftesc. V-as invita pe toate sa-mi mai faceti pofta cu cate ceva daca n-am innebuni cu poftele celelalte burtici.
Megbeng...sa-ti pice bine plecarea si schimbarea de aer si sa ai un spor nebun la invatat. Te pupacesc si sa ne auzim sanatoase si vivace.
Anis bravo ptr rezultate!

Acum va doresc un somn usor si placut. Fug la nani caci e taaare tarziu.

Eu si Noi
10+

Mergi la inceput

Gabriela bine ai RE -venit !
La 14 saptamani fetele spuneau ca se vede,daca vrea si bebelusul si nu sta cu funduletul !
Sunt fete care au aflat de la 12 !
Asa ca bafta si sa ne tii la curent !

Mergi la inceput

Mai,fetelor,am vista eu sau era pe aici linkul ala IN ROMANESTE care calcula saptamana si intervalul in care nasteai ?
nu de ala in engleza,era unul de iti dadea mura in gura si data cand se poate naste fara risc.si in ce data intri in trimestrul cutare...
nu-l mai gasesc !

Mergi la inceput