Bebei cu alergii!

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Simona,Tantum verde expira peste 3 luni??????IL folosesc cu brio de la inceputul anului
Si noi am facut radiografie copilului la plamani, prima data la 2 luni,si pe la 1,6 ani cand il suspectam ca a inghitit ceva!IL tii in picioare langa un panou si bineinteles ca stai ....in lateral!...dar langa el ptr ca tr. tinut!Groaznic la varsta de 2 luni!

POZE MATEI

Mergi la inceput

Noi cu alergiile ne-am calmat de vreo sapt, cred ca s-a schimbat anotimpul si de fapt s-ar putea sa faca de la ciocolata, ii dadeam cate un cubulet, nu facea o reactie urata dar ii ieseau 3,4 bubite pe picioare sau solduri care se uscau relativ repede, bineinteles, daca nu-i mai dadeam cioc.Asta am observat eu ca ar fi o corelatie intre bube si cioc/cacao.

POZE MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Gama, sa stii ca si eu suspectez cacao/ciocolata dar nu-mi dau seama, el nu face bubite. Alergiile astea alimentare se ascociaza neaparat cu bubite?
Off...deja 2 radiografii? Micutul...
Da, Tantum verde are doar trei luni valabilitate, sunt la sv, n-am prospectul in fata, dar stiu ca asa era... dar cred ca si eu i-am dat dupa expirare salbutamolul, daca intr-adevar expira dupa o luna cum zicea parca Anca ....dar eu am citit pe toate partile prospectul si n-am gasit...

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_emanuel spune:

Gama si eu sunt fan Ketof insa acum ne-a dat alt sirop si am zis sa vedem cum este ca am mare incredere in pediatru. Dar Ketoful este intr-adevar bun.

Simona, am incercat si cu Tantum verde, il foloseam eu (chiar expira in 3 luni??? Il am de un an) dar a fugit numai cand a avzut sticla. Am pulverizat in lingura si l-am pus sa guste dar nu a vrut sub nicio forma. Asa ca am mers pe Isla Moos...
Radiografia este asa cum ti-a spus Gama doar ca noi l-am tinut amandoi, si eu si tatisi neau pus niste sortulete tare grele...banuiesc pentru radiatii.

Mergi la inceput

Ah, mi-am adus aminte ce mi-a spus un medic...

Pe multe medicamente scriu ca expira la o anumita data insa in mod reala expira mult mai tarziu. Motiv? Cumperi mai des.

Acum eu nu folosesc medicamente expirate decat din gresala eventual...cum am facut cu Tantum Verde. Insa picaturile de ochi de exemplu le folosesc si 4 luni desi expira in 30 zile.

Mergi la inceput

simona,Matei cand era mic facea "ceva"la laptele praf, zic ceva ptr ca dr-ii s-au contrazis ba e alergie ba nu e!Dar se manifesta cu stari de agitatie, dureri de burta, urla in timp ce bea din biberon, iar dua 2 zile de consum apareau mici bubute rosii, nereliefate, care se marea extraordinar de repede si se transformau in pete perfect rotunde, cu mijlocul culoarea pielii, cand am chemat-o pe dr.de fam.de atunci mi-a zis nonsalant ca a luat sifilis din maternitate!!!Asta cand avea 2 luni!De atunci si pana la 6 luni am avut parte de opinii cat mai variate, dar eu sunt convinsa ca nici un dr.nu a "picat"pe subiect.Asa ca de la 6 luni nu l-am mai chinuit nici cu analize, l-am trecut pe soia cu care a mers f.bine, iar acum manca iaurt, cascaval, pe care le-am introdus treptat in cant mici, si am ramas tot cu soia ptr.ca laptele normal nu-i place!Deci doar la cantit mare facea bube!Daca ma opream la primele biberoane probabil ca nu ajungea la bube, dar era f. agitat si nu dormea, se trezea plangand din somn dupa 15 min.

POZE MATEI

Mergi la inceput

Anca, am avut si noi nevoie de diverse picaturi de ochi, si mi-au spus sa nu le folosesc dupa ce expira ptr.ca nu mai au efect in primul rand.Si Debridat am folosit in primul an destul de mult, il schimbam fix la data expirarii.
Cat despre radiografii parca intr-adevar o data ne-au dat sort dar a doua oara....Cred ca ptr.sotul meu nu s-au fabricat sorturi oricum!

POZE MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by gama

simona,.... cand am chemat-o pe dr.de fam.de atunci mi-a zis nonsalant ca a luat sifilis din maternitate!!!Asta cand avea 2 luni!

POZE MATEI

Vai, mi-e rau !!!Ce ne facem cu dr astia profesionisti?

Noi miine mergem la dr Basca la spitalul filaret. E pneumolog, sper sa avem un raspuns concret, ceva, sa se faca lumina si la noi. sincer nu-mi pun mari sperante

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Simona, muuuuta bafta de dr. buni si muuuulta sanatate!Nu-ti mai zic ca am intalnit si dr.care "ne-au tratat" de giardia la 4 luni!!!!E un spit.de Pneumologie pe St.cel Mare, unde a mers cineva cu copilu mai demut si parca zicea ca a multumit-o, dar nu stiu nume de dr.

POZE MATEI

Mergi la inceput

Gama, ai dreptate ca nu mai au efect de cele mai multe ori dar eu picaturile de ochi de exemplu le folosesc doar ca sa curat.

Noi suntem in continuare raciti. Am renuntat la primul sirop de tuse ca nu-l suoprta fiind foarte amar si am trecut pe Ambroxol. Mai avekm de tras ca am inteles ca tuse va tine chiar si 2 saptamani

Pisicuta, trebuie sa deschizi un nou capitol

Mergi la inceput