Bebei cu alergii!
Raspunsuri - Pagina 31
gama spune:
Anca,pentru curatarea ochiului exista asa numitele "lacrimi naturale" sunt niste recipienti de 1,2 ml care se desfac si se foloseste parca in 48 ore.Eu le-am folosit la Matei cand mi-a facut conjuctivita alergica, fara supuratie, a avut ochii rosii timp indelungat.Si mi-a dat dr. de la Oftapro acest produs, e bun, in special ptr.praf, la copii alergici.Si nici nu ustura!Iar ptr.tuse noi foloseam Eurespal cu succes, dar e ptr. tuse umeda.La cea uscata a mers Paxeladine pana la ultima raceala cand n-am mai rezistat si i-am dat Ketof.Simona, ce-ati facut la pneumolog???
Pisicuta,unde esti, ce face Matei????
POZE MATEI
simonacip spune:
gama
ca te-ai gindit la noi. Ieri am fost intr-adevar la dr, cu analize si cu tot istoricul din ultimele 2 luni.Concluzia a fost d ebine, in sensul ca nu se pune problema de astm in acest moment.David are doar o hiperactivitate bronsica, pe linga acea alergie la praf si acarieni. Dr superdraguta, mi-a dat un tratament asa de intretinere si mi-a spus ce sa fac in cazul in care apar iar probleme si simptome de raceala. deci continui cu singulaire, dar numai 1/2 de pastila pina implineste 2 ani si una intreaga dupa 2 ani.
Mi-a spus ca daca apar iar probleme ii dau aerius (nu si ketoful pt ca ea mi-a spus ca are acelasi rol ca si Aerius si ca e mult mai slab) Si imi voi lua Baby Halerul si ii dau acele pufuri cu ventolin si becotide, ambele, mi-a prescris ea cite in functie de starea lui. daca in 2-3 zile nu e mai bine cu acest tratament, abia dupa aceeasa-i bag antibioticul (ma rog nu eu, ci medicul de familie)
Ma bucur ca toate -s bune si n-a fost nevoie de alte si alte si alte investigatii.
anca, imi pare rau de voi.
noi am inceput sa luam si broncho vaxom (sper ca am scris bine) de 2 saptamini -iata record!!! - nu avem probleme majore, doar nasuc un pic si putina raguseala. Sper sa ne tina...SI asta in conditiile in care si eu si Cip suntem cam raciti...![]()
Simona si David (10 nov)
Daviduchele meu
anca_emanuel spune:
Gama, chiar nu am auzit de aceste picaturi. Am sa merg la farmacie sa iau. Folosesc pentru mine ca Emanuel nu vrea nici picaturi in nas, in ochi nici nu ma gandesc![]()
anca_emanuel spune:
Gama, nu am auzi de aceste picaturi. Chiar am sa merg la farmacie sa cumpar. Am nevoie pentru mine nu pentru Emanuel. Dupa ce ma demachiez am ochii rosiiiii de la firicelele de vata de pe discheta
. Emanuel nu vrea nici picaturi in nas in ochi nici nu ma gandesc sa incerc. Deja am sunat pediatru sa ii modifice tratamentul ca facea uarat la siropul minune.
L-am intrebat d eKetof si mi-a explicat ca are nevoie de altceva acum ca...nu mai stiu ce. Asta pare bun, acum sa vedem cum merge zilele astea.
Simona sanatate la amandoi. Si noi suntem raciti in grup
gama spune:
Suntem pe pagina 21, oare mai putem continua?
Simona, bune vestile, trebuie sa va feriti de virusuri, nu stiu cum dar poate avem noroc anul asta, daca vine frigul...
Anca,eu nu ma demachez cu vata, ma spal pe fata cu un gel, si apoi imi sterg ochii bine, cu prosop, si eu am ochii f sensibili si nu suport nici cand imi intra apa, dar e adevarat ca depinde de cantitatea de machiaj.Chiar asa poti cere la farm.,"lacrimi naturale"!se pun 1/2 pic in interiorul ochiului, mai ales seara cand vii acasa.Sper din tot sufletul sa te ajute.
Va doresc week-end placut, si multa sanatate!Vad ca nu mai intra nimeni pe aici in afara de noi.
POZE MATEI