Piticodromul de sept-oct 2005 (129)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna dimineata celor de aici de peste balta si buna seara voua tuturor celor din Ro.

Pentru inceput,vreau sa va multumesc tuturor pentru ca sunteti alaturi de mine si ma sustineti.Apreciez tare mult si fie ca la randul vostru sa aveti parte de cea mai solida sustinere.
Tot ceea ce imi doresc este ca, Dumnezeu sa ne daruiasca ceea ce El are in planul sau si sa ne protejeze copilasii de orice pericol si de orice accident.
Orice va fi,sanatos/sanatoasa sa fie si sa vina la vremea hotarata de El.
Cum v-am mai impartasit sincer, nu mi-ar pare rau nici cu trei fete.
In dimineata aceasta am visat cum ca Rebecca s-a innecat.Ce momente de groaza am trait nu va pot impartasi in cuvinte...Ce bine ca a fost doar un vis!
Cu aceasta ocazie mi-am revizuit prioritatile vietii si am facut ordine printre ele...

Ioana75 - sunt si eu alaturi de tine.Sa fie intr-un ceas bun asa cum iti doresti.

In cazul nostru,toata increderea ne este in Dumnezeu, si stiu ca Acesta, nu ne va lasa sa ramanem de rusine.
Recitesc din urma si revin.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ce fac fetele?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Bine-ai venit Apanda!!! Spun si eu dupa o mie de ani!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

V-am ajuns din urma cu cititul.

Carmi multumim!

Simona si mie imi place Vladut cu clop, e simpatik, a fost primul lucru care i l-am cumparat de la "gura casca" asa le zic eu tarabelor de pe drum unde opresc toti turistii pt suveniruri.

Ioana

Kid la fel am si eu suzete toata casa, unde nici cu gandul nu gandesti rasare cate una.

Codruta buna plimbare, decat delok macar atat :)

Cristina noi piscina am luato din Carrefour a costat mai putin de 100 mii lei dar la mare am vazut muuuult mai aratoase.

Irina, Vladut inca e terorist, adika nu doarme, se trezeste de multe ori noaptea, e marai mai tot timpul, nu ma zic de cand ne-am intors din concediu e si mai si ,cred ca se invatase cu taicasu si daca omu' a plekat la servici el a crezut ca l-a abandonat si ca sa nu fak si eu la fel sta numai lipit de mine, in brate daca se poate.

Gina noi tinem pumnii in continuare

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Alina, si noi tot din Carrefour i-am luat piscina Ancutei.
Sora-mea le luase o piscina mult mai mare, dar trebuie sa ploua ca sa o umplem cu apa
Iti dai seama ca si Anca s-a simtit abandonata chiar de tot luni cand si-a revazut bona. Noroc ca a fost si frati-sau ca sa ii dea sentimentul ca nu toti oamenii din concediu dispar.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Alina in poza "pui de morosan" parca seamana cu Radu Ile (in celelalte parca nu )

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Codruta,Felicitari pentru incisivul 'lateral' care da sa iasa micutzei Petra!

Locca - ce sa-i faci,asai cand esti mama!Trebuie sa bagi mana in buzunar sa-i cumperi cele necesare si astfel de multe ori ne uitam pe noi.Dar lasa ca poate om trai si noi acele vremuri in care sa ne cumpere si ei cate ceva

Carmi, - si eu sunt tare recunoscatoare celor care au inventat "pampersii,masina de spalat si papica la borcanele".Nu stiu ce m-as face fara ele!Uite asa inca un motiv de multumire si recunostintza ca traim in zilele acestea...

Cge - hehehhh..., cine a zis ca sexul bebelasilor se poate planifica dinainte?!Cine a spus rog sa se prezinte la apel ca vreau sa-i urmaresc isoria

Roxi,- Darius este deja baiat mare, ca maine ai sa te trezesti cum m-am trezit eu ieri cu Rebecca pe frigider!(acolo am ascuns guma si m-a vazut frate).Sa-mi stea inima in loc si alta nu...

Ioana75, - ce figura esti cu "emigrarea,rosiile si zambetul!

Kid2003,- Vezi daca am umblat haihui,de aceeia ne-o fi iesit noua fete?! Pe atunci si noi am bantuit pe la munte.

Noria,-te asteptam mai des in mijlocul nostru. ma rog ca lucrurile sa se indrepte sa-ti fie si tie cat mai usor curand.Te

Fac o pauza iarasi si revin.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana, vezi ca daca prinzi euforia tv au acolo dimineata program de pilates. Eu vedeam la ai mei (dar doar vedeam, nu faceam nimic, eventual urmaream programul chiar in timp ce mancam). Astralul nu stiu daca il are in grila.

Eu pot sa trimit pe adresa comuna niste exercitii callenetics aparute acum 100 de ani in formula as. Le am scanate de la cineva. La un moment dat am facut si chiar erau eficiente, pe zone cu probleme. Daca vreti ziceti si sap dupa ele.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Buna fetelor.
La multi ani sarbatoritilor de azi,sa cresteti mari si sanatosi.
Ioana multumesc pentru raspuns,dar si noi facem masaj la ochisor de 8 luni si nimic,oricum nu ma grabesc cu operatia,vreau sa incerc si un tratament homeopat.
Un pentru Alberto de la Stefania,sa ii treaca buba de la cazatura.
Am vazut niste pozitii haioase de supt titi la Stefan,nici nu imi trecea prin cap ca se poate suge si asa.
Am vazut niste baieti frumosi si fericiti si anume Radu(Kristinutza) si Mihnea(Diana30).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Gina oricat ti s-ar parea de ciudat, dar in zona mea (Bacau) sa visezi ca cineva a murit, e de bine, cica "i-a murit moartea". Adica va fi bine merci sanatoasa si frumoasa
Si noi vrem al 2-lea copil. Daca e adevarata teoria voastra, atunci ma pun si eu pe calculat. De fapt se verifica teoria cu Petrut, ca doar am ramas insarcinata fix in ziua ovulatiei.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput