Piticodromul de sept-oct 2005 (129)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Alexuta mai da e dulce rau de tot Alexia. Imi vine s-o mananc...ptiu, ptiu sa n-o deochi ca tare frumoasa e!

Kid multumim ca iti faci un pustiu de bine si prin gura ta, auzim si noi raspunsuri avizate

DanaLucia si pe mine ma intereseaza metoda aia, ca de sunat suna tare bine.

Aha, am uitat sa va spun. Ieri a luat infantul prima busitura . A cazut din patul nostru...l-am lasat putin cu husbandu in pat sa ma duc sa-i fac lapte si i-am specificat clar domnului sa fie cu ochii pe el...numai ca dumnealui era cam ocupat cu somnul...si uite asa a cazut bubulucu fix in nas. Cred ca am instincte materne exacerbate deoarce era sa-l string de gat pe domn...la propriu

Si o alta chestie haioasa...eu am un tatuaj pe spate (ale tineretii valuri )si de vreo doua zile Luca se chinuie efectiv sa mi-l racaie de pe spate ...sa-l vedeti ce se enerveaza ca nu reuseste sa-l ia de acolo. E de coma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Carmi, vreau Pilates aia, dar zi-mi cit de mari sint filmele, ca sa gasesc cea mai buna metoda de transferare.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ioana Programul Pilates este super meseriash. Am facut si eu la un moment dat, acum muuuuuuuuuult timp si s-au vazut rezultate dupa prima saptamana. Pare putin cam greu , dar se poate face fara nicio problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Simo, si eu am avut tatuaj cu henna facut la bulgari, si s-a chinuit ceva Miruna sa mi-l scoata.

Eu ma duc la Calapod peste 2 saptamini, asa ca ce ramine neintrebat sau se mai stringe pina atunci, le rezolv eu (daca nu uit; cu foaia in fatza, pe dr gineco am uitat sa o intreb cind am voie sa fac a 3-a cezariana; poate a fost un semn).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Fetelor abia va astept cu raspunsuri.
Momentan ma streseaza o idee:Alexia bea prea putin lapte(dimineata 200 ml si seara 100ml).Nu stiu cat lapte ar trebui sa bea la varsta asta.Am aflat ca la un an nu trebuie sa bea mai mult de 250 ml lapte pe zi dar la 8-9 luni nu stiu.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

mie imi apar decalate mesajele...

Kid ba da, ii dau lapte pe la 10.30-11 si el tot mai vrea pe la 1.30 si pe la 5.30 dimineata, si mai bea si la 7.30-8 cand se trezeste .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Fetele care m-au intrebat de programul "swing, body and mind" pe scurt, e un program care include o jumatate de ora de aerobic (ca un fel de incalzire), apoi tot felul de stretch-uri, extensii speciale pentru diferite parti ale corpului (asta ia cam tot o jumatate de ora) si ultima jumatate de ora se fac tehnici speciale de relaxare. Mie imi place foarte mult si ma simt foarte bine, imi prieste efectiv asa ceva. Si pentru muschii burtii zice-se ca e bun mersul pe bicicleta asa ca in weekend-uri am cam lasat masina (a fost destul de cald pe aici) si am mers cam 25-30 km cu bicicleta.

Ioana mersi pentru raspunsul despre borcanele, totusi cred ca voi veni eu pregatita cu borcanele asta ca sa fiu in 'the safe side".

Carmi eu poze am trimis destul de regulat cu Alberto in e-mailul comun unde le poate vedea tot grupul nostru, ce sa-i faci fiecare cu metoda sa de trimis poze. O sa trimit in seara asta sper pozele cu Alberto in piscinuta sa.Daca uit iar sa ma trageti de urechi, da?

Toate bune,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Fetelor...HELP...stiu ca am citit undeva in paginile astea ca cineva a facut vaccinul PRIORIX copilului..dar nu mai stiu cine scria si in ce pagina...La ce varsta se face?? Mie mi-a zis dct sa-i fac la 9 luni.. Ma ajutati si pe mine va roooog...il fac sau nu>???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Dana_lucia, ok, ti-am raspuns.
Ioana, tre´sa ma uit pe cd, iti spun diseara ce si cum, ca acum trebuie sa ma duc sa fierb niste scoici nesuferite (si viiiiiiii!!!) sa consume sotzu´cu paste. Brrr....cum o putea manca asa ceva....
Revin mai incolo,

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Alina l-am admirat si eu pe Vlad in vacanta. Supe baiat ai ! Mai e terorist ? Ca zau ca nu pare .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput